Gå til innhold

Tord.f

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tord.f

  1. Tord.f: Imagene er oppdatert nå.

    The proper 1.6 images for ADP1 are now on HTC's site.

     

    Tenker å teste i løpet av helga. Donut skal være en del raskere tror jeg. Blir kjedelig å miste alt som er i CyanogenMod da, men virker som CyanogenMod 4.2 kommer om ikke altfor lenge også.

    trygveaa:takker for svar, fikk det med meg også, fikk flasha ADP1'en i går, funker som en drøm, posta en liten post i bloggen om oppgraderingen om du er interesert. Har ikke prøvd CyanogenMod enda, men har hørt mye bra om den, frister å prøve den ut.

  2. Er det noen som har fått lagt det inn på en ADP1? Vurderer å legge det inn men har ikke lyst til å hoppe i det etter at jeg fant ut at HTC har prestert å legge ut feil images(signert med feile nøkeler), og har ikke spesielt lyst å slette alle bruker data før jeg må, eller legge dem inn på nytt når dem får på plass de riktige nøkkelene. Noen som vet om de riktige image'ene har blitt lagt ut?

  3. Det som pleier å være faktoren som gjør at man får dårlig bilde på TV er TV-en selv. Hadde vært lurt å gi noe mer informasjon om TV-en. Eldre TV-er eller lavpris TV-er pleier ikke ha mer enn en refreshrate på 50hz. Og jeg vil ikke tro at det vil være noe serlig å bruke TV som skjerm grunnet dens høye punkt avstand, eksempelvis liten skrift blir vanskelig å lese.

  4. Det jeg lurte på var følgende, er det noen som vet hvor man kan få kjøpt\forhåndsbestille Special Edition av spillet Unreal Tournament 2004. Jeg har observert at Amazon.com har det, men det ser ut som at de kun leverer i USA. Special Edition inneholder blandt annet en dvd med spillet og en ekstra dvd med 150 timers video, istedet for de ca. 5-6 cd-ene som er i den vanlige versionen. Som beskrivelsen sier er det helst norske nettbutikker som jeg er på utkikk etter. Takker for alle konstruktive svar som måtte komme, helst før 19 mars som er spillets offisielle utgivelses dato :) .

  5. Det er nok bare sd ram som passer med det oppsettet, altså pc66, pc100 og pc133. Ikke prøv og kjøp ddr sdram det er ikke kompertielt. Du kan sjekke i bios hvor mange mhz rammen kjører på, eller du ofte også se det på ram brikken.

  6. Jeg har en bærbar med NT workstation 4. SP 6a, den har en partisjon med fat og en med ntfs. NT ligger på fat partisjonen. Jeg lurte på om det gikk ann og kjøre nt og 98 på samme partijon uten at det opptår problemer. Fikk ikke til å kjøre Partition magic så, jeg kan ikke stjele litt plass fra ntsf'en og lage en fat32.

    Takker for alle svar

×
×
  • Opprett ny...