Gå til innhold

Albania

Medlemmer
  • Innlegg

    623
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Albania

  1. 53 minutes ago, Snikpellik said:

    Ja, DeSantis mister nå mye terreng til Trump på meningsmålingene, og Biden leder stadig over begge. Han gjør stadig feil, og mange selv republikanere forstår nok lite av hans mer og mer absurde angrep mot det han mener er "woke", og private selskaper han mener er det. Republikanerne setter jo tradisjonelt private selskaper og deres ytringsfrihet høyt. Nå er han blitt saksøkt av Disney som følge av maktmisbruk ovenfor dem, og der tror jeg Disney har en veldig god sak.

    At han ofte ter seg ganske merkelig, som for eksempel her, bidrar nok heller ikke til å øke hans popularitet:

      Hide contents

     

    Når det kommer til Trump kan han trolig stille selv fra fengsel. Hvorvidt han kan vinne da blir et annet spørsmål.

    Når det kommer til republikanske presidentkandidater som er pro-Ukraina må vi dessverre lete litt med lupe, men her er noen:

    • Nikki Haley har kunngjort at hun stiller, og hun er nok den som med mest tyngde kan si at hun støtter Ukraina og er imot Russland. Hun har også godt med kompetanse på utenrikspolitikk og i disse spørsmålene.
    • Larry Elder har neppe noen sjanse, men støtter Ukraina og har i lang tid kritisert Putin.
    • Asa Hutchinson støtter Bidens linje ovenfor Ukraina og Russland. Han har kritisert DeSantis og Trump for deres uttalelser flere ganger.

    Ellers kryr det av kandidater og potensielle republikanske kandidater som er mot å støtte Ukraina, til og med noen som åpent støtter Russland/Putin.

    Dessverre ser det per nå ikke ut til å være noen kandidater som både er pro-Ukraina og i tillegg har særlig sjanse til å bli republikanernes presidentkandidat, så presidentvalget i 2024 vil sannsynligvis stå mellom en republikansk kandidat som er dårlig for Ukraina og en demokratisk kandidat som er bra for Ukraina.

    Mike Pence støtter også Ukraina og har kritisert Putin-gjengen ved flere anledninger. 

    • Liker 4
    • Hjerte 1
  2. 8 minutes ago, Sosialist57 said:

    Jeg har ventet på terrorangrep på vestlige infrastruktur lenge. Det er faktisk mer sannsynlig at det blir en radikalisering av russerne om Putin blir fjernet. Da vil gamle kommunistisk tankegang komme tilbake. Faren for atomkrig vil øke. 

    Jeg ser at norske medier eskalerer krigen og konflikten slik at det er logisk med sivile angrep på norsk infrastruktur. 

    Vi går mer og mer mot en verdensomspennende konflikt.  

    😂

    • Liker 6
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 2
  3. 1 hour ago, <generisk_navn> said:

    Om vi virkelig ønsker å få hele den russiske befolkningen mot oss er nok dette oppskriften. De russerne som eventuelt fortsatt ikke var overbevist om at Russland kriger mot NATO ville nok fått mer enn nok av overbevisning av en slik aksjon, og da vil i tillegg Putin kunne få en martyr-rolle. Det trenger vi ikke.

    Russland må settes i en slik situasjon at det er umulig for dem å fortsette krigen i Ukraina, og i en situasjon der de ingen ting har å hevne. Et attentat mot Putin er det stikk motsatte.

    Jeg har en følelse på at Lavrov og Medvedev ikke ville forsettet denne krigen dersom Putin ble drept. 

    • Liker 1
  4. 6 hours ago, Brother Ursus said:

    Britene er ute og flyr titt og ofte nå. Alltid med Eurofighter-eskorte etter hendelsen i høst hvor en russisk jager forsøkte å skyte ned et ubevæpnet Royal Air Force overvåkningsfly av typen Boeing RC-135W Rivet Joint. De ville i så fall ha drept 10-30 britiske militære og potensielt trigget NATO artikkel V. Deretter var det denne episoden i våres hvor russerne tok ned en amerikansk MQ-9 drone...

    Britene flyr nå stadig nærmere Krim-halvøya enn de gjorde før. Tidligere holdt de seg nesten i tyrkisk luftrom. Nå flyr de bokstavelig talt midt i mellom. De demonstrerer at de ikke finner seg i russiske trusler. Noe som er veldig bra.

    EDIT: Der forsvant de fra radar. Satser på at det var planlagt og at de bare slo av transponderne sine.

     

    Untitled.jpg

    Jeg elsker britene. Er en grunn til at Kosovo ser på britene som de nærmeste man har i Europa, etter USA på andre siden. 

    • Liker 3
    • Hjerte 1
  5. 1 hour ago, Bugle said:

    Spellemannsprisen er avgjort og vedtatt.

    Arrester meg den som vil, men nå går jeg mot alle mine grunnprinsipper ettersom jeg er vokst opp i et multikulturelt området. Hvit, mørk, islam, kristendom - vi er alle mennesker.

    Karpe har fengende og god musikk. Jeg liker musikken.

    Karpe fikk desidert mest priser og tid på scenen.

    Ikke ett ord nevnte de elendigheten den Iranske befolkningen blir utsatt for, fordi landet er styrt av islamistiske ekstremister.

    Ikke ett ord nevnte de at deres medtroende ble sendt som kanonføde og overgripere til Ukraina, fordi muslimer i russland er "ikke-mennesker".

    De takket for friheten man har i vesten for flerkulturell akseptet, uten å nevne hvorfor.

    Skuffende.

    Som jeg har skrevet tidligere; innvandring fra land som i utgangspunktet er imot vestlig styresett og fremdeles nevner kolonialisme bør umiddelbart stoppes. Jeg er selv muslim, men du kan ikke ta imot folk fra land som i fremtiden kan utgjøre en trussel mot landets sikkerhet. Det er alt for mye sympati for russere og Russland blant folk fra midtøsten. 

    • Liker 7
    • Hjerte 2
  6. 1 hour ago, Windfarmer said:

    Ukraina var omtrent like korrupt som Russland, i hvert fall før 2014. Og det var de bl.a. fordi de var en del av Sovjetunionen som ut over 60 og 70 - tallet ble dønn korrupt. En kan si hva en vil om Stalin eller Khrusjtsjov, de var ikke korrupte i den forstand der de senere sovjetledere sørget for å tilrane seg store formuer. Både Stalin og Khrusjtsjov døde uten nevneverdige personlige formuer, det samme kan for øvrig sies om Adolf Hitler.

    Hva Jordan Pettersson roter med har jeg sluttet å stille spørsmål ved. Han var i flere måneder innlagt på en russisk behandlingsinstitusjon for å bli kvitt sine narkotikaproblemer. Han hevder å ha blitt helbredet, men jeg føler meg ikke sikker.

    Det stemmer dessverre. Han har også vært i Serbia tidligere, så mistenker at han har fått synet sitt påvirket fra disse landene. 

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...