Gå til innhold

Sir Ender

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sir Ender

  1. Guybrush 3pwood skrev:

    Bra valg av skuespiller til Joel, rip in peace btw.
    Men til Ellie så burde jo Ellen Page spilt etter min mening. Men fant  sjokkerende ut akkurat at hun/han fant jo ut akkurat at hun/han ville være gutt istedet. Jaja men det finnes jo parykk?

    Hun som skal spille Ellie likner jo ikke på noen måte på Ellie i spillet, noe som Ellen Page, ehh  Elliot gjør.  Men ser ut som regissøren er stor fan av Game of thrones siden begge har spilt der..Noe som jo også kan være en god ting...... eller dårlig om han er fan av den siste sesongen. 😬

    Jaja, vi gleder oss uansett, dette blir bra! Eller ufattelig dårlig.....
     

    Æg er ikkje heilt enig av et par forskjellige grunner. Elliot lignet en del da hen var kjent som Ellen, men skuespilleren er og mye eldre enn hva Elly skal være i spillet. Men det var og en del kontroverse mellom skuespilleren og spillet da det først kom, da hen mente at de hadde kopiert utseende hens. Bare fordi en skuespiller ligner på en fiksjonell karakter, så burde ikke det være hovedgrunnlaget for hvorfor vedkommende får rollen. Det å faktisk kunne spille karakteren på en god måte burde veie tyngst.
    • Liker 7
  2. Veldig bra artikkel Øystein.

    Husker jo godt sjøl at æg og gutta samla oss foran PS1en til han ene kameraten min og spilte gjennom demo plater gang på gang. Foreldrene våre hadde jo ikkje råd til å kjøpe vert eneste spill til oss, så da var det å velge de aller beste basert på demoer.

    Ser det har vært et par forslag her til løsninger, men for at vi skal få en skikkelig løsning på detta, så burde det være noe helhetlig som i prinsippet alle burde forholdet seg til. Eksempelvis bruk av demo er en løsning. En annen kan være at du får lastet ned spillet og enten får lov til å spille X antall timer eller frem til et punkt i historien før en beskjed kommer opp med valg om å kjøpe det fulle spillet. Det blir spennende å se om spill industrien prøver seg på noe lignende etterhvert.

  3. Det finnes mange utfordringer som spillere kan velge å gi seg selv når de levler en karakter. Akkurat denne går nok under Pacifist mode, hvor en skal nå max level uten å drepe en eneste fiende.

    Sjøl har æg forsøkt mæg på Iron-man mode hvor en skal nå max level uten bedre utstyr enn grått/hvitt, og uten å dø. Det er kjempegøy å legge på seg slike utfordringer, da det gir en ny vri på formelen.

  4. Her MÅ de legge til tredjeperson før utgivelse. Dette er klart det mest populære i RPGs.

    Er jo en stor del av opplevelsen å faktisk se de forskjellige klærne og utstyret du anskaffer karakteren din.

    Fallout takler jo dette helt fint.

     

    Som æg forstår det, så er det bare førsteperson og tredjeperson, hvor du ser i tredjeperson til vanlig, og at det hopper inn i førsteperson når du skal sloss. Høres noe spesielt ut, men kan bli interessant å se. Hadde ikkje sagt nei takk til å kunne velge sjøl heller.

×
×
  • Opprett ny...