Gå til innhold

Clupus

Medlemmer
  • Innlegg

    344
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Clupus

  1. Takk for svar Lande :)

    Eg fekk det tilslutt til å fungera, både frå Vista-pc'n og Ubuntu via [u=http://www.twonkyvision.com/]TwonkyMedia[/u]. Problemet mitt var tydeligvis ruteren, etter ein firmware oppdatering og konfigurasjons-resetting forsvann alle problema..

     

    Eg ser det er mange som får denne feilmeldinga, av ymse årsaker. For windows-pc er kanskje denne linken nyttig: http://forums.xbox.com/1/7738641/ShowPost.aspx#7738641

  2. Hei, har du komme nokon vei?

     

    Eg har nå fått meg ein Xbox, og har same problem.

    Me klarte til slutt å få den kobla til ein Vista Home Premium gjennom Media Center, men eg veit ikkje _kvifor_ det fungerte, plutseleg blei det berre slik..

    Vidare har me også ein Ubuntu-basert datamaskin, som eg har forsøkt ulike formar for upnp server på, xbox-en finn denne pc'n, men klarar ikkje å kopla til. Det er ingen problem å kopla til via andre datamaskinar, så eg forstår ikkje heilt problemet..

     

    Nokon idear?

  3. Fikk denne telefonen idag (...)

    Hm, mulig dette er eit tåpeleg spørsmål, men for sikkerhetsskuld: har du fjerna beskyttelsesfilmen på skjermen? :p

     

     

    Ellers: ser fram til denne oppdateringa, men ikkje tale om at eg tar sjangsen på å oppdatera endå.. tenkjer eg sitt på gjerdet ei stund, eg har tross alt både geotagging (Location Tagger betaen) og youtube (MobiTubia, genialt mykje betre enn emtube e.l.).

    Skal tru om NSU fungerar i wine? :hmm:

  4. Han tror MMS vil ta av etterhvert. Netcom har investert mye penger i MMS, men har ikke fått avkasting for det ennå. Grunnen tror Baumann ikke er pris, men at det er for vanskelig å bruke tjenesten.

    Det er ikkje vanskeleg å senda MMS, det er prisen som er for høg.

     

    Nei 2,- er ikkje mykje, det er heller ikkje så mykje at eg aldri sendar MMS, men det førar oftast til at eg ikkje tenkar på å senda ein MMS i staden for ein SMS..

  5.  

    Hah, utruleg at eg ikkje testa styretastane til sides.. takk for den! :!:

     

    Eg treng ofte EQ for å bli fornøgd med lydbildet på mine Koss porta pro :)

     

    ID-tags'ene er heilt i orden, har jo lagt dei inn sjølv..

     

    Skulle også gjerne sett at det var mogleg å få "spelar nå" informasjonen i aktiv kvilemodus, får kryssa fingrane og håpa at det kjem etterkvart!

     

    Edit:

    Jaja, nå verkar katelogiseringa i Oggplay også,

    har skanna etter musikkfilene fleire ganger, nå restarta eg mobilen og skanna ein gang til: Woila!

  6. Oggplay virka jo smart, har lenge tenkt på at eg skulle hatt meg ein .flac spelar!

    Det som derimot ikkje virkar smart er at eg ikkje får justert lydnivået i Oggplay?

    Går nesten utifrå at volumtastane på sida av tlf skal fungera? "Volume Boost" har heller ingen effekt.

    Ei heller er det equalizer i Oggplay? Samt at Oggplay ikkje kategoriserar musikken min etter artist/sjanger etc., alt blir dumpa under "ukategorisert". :\

     

    _________________________________________________________

     

    Noen som har meninger for/mot?
    For det første, nokiaen er det altfor små knapper på, mye bomming når man skriver SMS, men nå har jo jeg såkalte pølsefingre.

    Tastane er små, og ikkje like gode som på min gamle, men fungerar fint for meg (dette blir jo heilt subjektivt)

     

    Video opptak (FRA MOBIL, uten å ha lagt ut på pc) synes jeg var best på nokiaen, men hvor ofte filmer man med en telefon, kurante personer ville jeg trodd hadde kjøpt videokamera, altså er man en person som liker å filme, filmer ofte og har det som en slags hobby bruker ikke videokamera fra mobil.

    Eg synes av og til det er ok å filma, men filmer ikkje ofte og har det ikkje som ein slags hobby, så då er det genialt at mobilen min faktisk kan ta godt brukbar film :)

    Til samanlikning har eg eit godt kamera, likar å ta bilder og har det vel som ein slags hobby, men synes likevel det er fint at mobilen min kan ta kurrante bilder.. det er jo ikkje alltid eg tar med meg speilrefleksen :)

     

    selv synes jeg det er TULL med navi på mobil, hvem er det som bruker noe sånn, jeg har ikke prøvd det ut ennå, men tviler sterkt jeg kommer til å bruke det også, har GPS i bilen så jeg trenger ikke mobilen min til å finne veien, pluss at denne mobilen hadde sikkert blitt 5-700kr billigere(kanskje mer) uten det tullet.

    Har ikkje brukt det så mykje sjølv, men synes det er "kjekt å ha". Har ikkje GPS i bilen, så kan sikkert komma godt med ein eller annan gang..

     

    Nokiaen får et stort pluss i og med at den har trådløst nettverk (...)

    WIFI er genialt mtp. IP-telefoni (Skype, Vyke o.l.), også fint mtp. mailsjekking. Skjermen er stor nok til smått bruk, men hadde neppe orka å lesa lange innlegg på diskusjon.no.. fungerer derimot fint til å oppdatera seg på vg.no e.l.

    Eg brukar WIFI'en flittig, blant anna til Skype og Vyke (Fring), mailsjekking, og Wikipedia (utruleg greitt å ha på mobilen)

     

    Menyen på SE'en var relavtivt rotete, og uforstålig, men ennå mer rotete på nokiaen.

    Nja.. ein kan justera og flytta litt rundt på menyane, så er ikkje heilt enig i akkurat det.

     

    Det ser jo utvilsomt ut som at Sailor_IV nok hadde hatt betre nytte av SE'n, sidan han ikkje har bruk for ekstrafunksjonane til Nokiaen.. ;)

  7. Hei!

    Litt usikker på kva som skjer, evt. kvar eg kan henvenda meg, så forsøker meg på ein post her.

     

    Tingen er at eg ikkje mottar SMS'ane som ein kompis i USA sendar til meg, siste meldinga eg fekk av han var 2.1.2008. Eg har kontakt med han over mail/msn/skype, så har ikkje tenkt noko særleg på det, men nå var han fornærma på meg sidan eg ikkje svarte på meldingane ;)

     

    Eg har hatt abonnement hos IPEA sidan august 2007, og har dermed hatt OneCall sidan begynnelsen av februar (sidan dei kjøpte opp IPEA).

    Problemet følgte altså med over til OneCall.

    Kan dette ha noko med Network Norway å gjera? IPEA gjekk vel over til desse ved nyttår?

     

    Er det nokon som har vore borte i noko liknande , eller har ein fiks ide?

     

    For sikkerhetsskuld:

    - Ja, han sender til rett nummer, med rett landskode, akkurat det same som har fungert før.

    - Ja, andre personar i Norge har mottatt SMS frå han. Nei, eg veit ikkje om nokon av dei har Network Norway, veit at nokon har Telenor, Netcom og Tele2.

    - Ja, eg får sendt SMS til han.

  8. Men hvorfor er dette røde lyset på også når man filmer?

    Synes du ikke det burde vært muligheter for å skru av dette lyset? (Skru av autofokus?)

     

    En ting til; kameraet lagrer ikke innstillingene man brukte til å ta bilder til neste gang man skrur på kameraet. Dårlig!

     

    Du _kan_ skru av autofokus og dermed sleppe det raude lyset: sett modusen på "Liggende" eller "Sport" :)

    (kanskje lite effektivt dersom du skal ta bilder av nære ting, sidan ein då naturleg nok ikkje får fokusert på objektet)

     

    Savnar også det at sist brukte kameramodus ikkje blir lagra, men samtidig er "Automatisk" eit veldig greitt utgangspunkt dersom ein skal ta eit øyeblikksbilde..

  9. @micro: Eg har ikkje noko skurring hos meg, lyden er faktisk veldig bra :)

     

     

    @Stig-Arne: Du har framleis superduper batteritid? Blei du klok på Energy profiler?

     

    Batteritida mi har blitt noko betre :new_woot:

    (men det er nok hovedsakeleg på grunn av at den får meir fred, sidan eg fann ut at det var på tide å lesa litt til eksamen)

  10. Får same feilen på den artikkelen.

     

    Får også ein liknande feil på: http://beta.amobil.no/artikler/46549 (Motorolas nye luksusmobil)

    OS: Ubuntu 7.10

    Browser: Firefox 2.0.0.11

     

    Fatal error: Uncaught exception 'OutOfBoundsException' with message 'No such page: 1' in /home/lib/article/new/ArticlePageContainer.php:206 Stack trace: #0 /home/tek/aether/modules/AetherModuleTekArticleContent.php(84): ArticlePageContainer->getPage(1) #1 /home/aether/lib/AetherSection.php(147): AetherModuleTekArticleContent->render() #2 /home/tek/aether/sections/AetherSectionArticle.php(37): AetherSection->renderModules() #3 /home/aether/Aether.php(162): AetherSectionArticle->response() #4 /home/tek/www/deployer.php(23): Aether->render() #5 {main} thrown in /home/lib/article/new/ArticlePageContainer.php on line 206

  11. Må seia meg enig her. Synes den gamle versjonen var grei, men den nye versjonen ser mykje meir stilfull ut.

     

    Det eg likte betre med den gamle versjonen var at "Skal du ha ny telefon? Finn mobilen som passer deg" var lett tilgjengelig oppe til høgre på sida. I den nye versjonen er denne funksjonen flytta ned eit hakk (eg går ut ifrå at "Finn drømmemobilen" er same funksjon), noko som kanskje kan gjera akkurat den biten litt mindre synlig? :ermm:

     

    Det er i alle fall veldig enkelt å kunna svara "gå inn på amobil.no og trykk på den "ny mobil" linken som du ser oppe te høgre" når folk spør kva mobil som er best :)

     

    Angåande reklameplasseringa: den er ikkje optimal, men det er jo på same måten på den gamle versjonen.

    Har uansett vent meg til å plassera musepeikaren ute til høgre når eg scrollar, så ser ikkje på det som eit stort problem..

  12. kan ikke påstå at jeg ser problemet med batterikapasiteten. Med min bruk holder den omentrent 4 dager, det innebærer mye bruk av kamera, wifi, ca 1-2 timer prating i telefon.

    4 dagar? Har du køyrt "energy profiler" i bakgrunnen? viss du ikkje har det: kunne du gjort det? :)

    Hadde vore interessant å høyrt kva gjennomsnittsforbruk andre har.

     

     

    Sant det DTS... Er vel bare å ha laderen i kontakten ved nattbordet og lade om natta vel..? Den stopper vel strømtilførselen når den er fulladet, så hvis dere tenker på miljøet så skal dette gå bra.

    Ikkje noko stort problem det nei, men det hadde då vore betre om ein opplading varte lenger? ;)

  13. Tja, eg er ikkje akkurat overimponert over batterikapasiteten, ser ut som eg må lada den minst annakvar natt..

    Dersom ein ikkje brukar kamera, mp3, wifi og gps held den nok mykje lenger, men då har ein strengt tatt ikkje bruk for ein slik tlf :)

    Ladaren er uansett "bitteliten", så det er ikkje noko problem å ta den med seg dersom ein skal ut på tur ein dag eller to!

  14. Hvor ofte må man lade N82'n?

     

    Min var fullt opplada i går ca. kl.12, nå er den svolten på straum, men held kanskje nokre timar til dersom den får ligga i fred.

    Då har eg snakka i tlf ca. 25min, sendt/mottatt ca. 10sms, spelt litt musikk (ca. 30min)

    og surfa 5-6min via wifi..

  15. Eitpar ting eg stussar litt på i artikkelen:

    N82 støtter for øvrig minnekort opp til 4 GB

    Den støtter da meir enn det?

     

    Ved hyppig bruk av både spill, WiFi og resten av telefonfunksjonene måtte vi lade telefonen annenhver dag, noe som er helt akseptabelt i forhold til bruken.

    Kva er "hyppig bruk"?

     

    Idag har eg såvidt surfa litt via wlan (3-4min), sendt nokre meldingar og snakka litt i tlf (<15min), samt høyrt på musikk ein 30min. Er det "hyppig bruk"?

    Grunnen til at eg spør er at "Energy profiler" har køyrt i bakgrunnen heile tida og rapporterer gjennomsnittleg ~16W som skal holda til ca 30t. Det betyr jo at dersom mobilen er opplada kl.08 dag 1er den tom ca. kl.14 dag 2 :hmm:

×
×
  • Opprett ny...