Gå til innhold

Paninii

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Paninii

  1.  

    Vil nok si at det ikke er noe forskjell på de to nei. Gode var de vertfall. Er de i statene en gang må du få skikkelige ''sveler'', ikke det posetullet de hadde :hm:

    Nei. Du har aldri smakt sveler, det er helt sikkert. Amerikanske pannekaker er bare vanlige pannekaker av tykk røre som hever med bakepulver. Man kan eventuelt ha vaniljesukker i for smak, i motsetning til kardemomme, som jeg bruker i tynne pannekaker.

     

    Sveler hever med hornsalt (og evt. natron) og syrnet melk. Dette gir en helt annen og mer "spesiell" og "spiss" smak.

     

    Amerikanske pannekaker:

    3 store egg

    2 dl melk

    150 g hvetemel

    1-2 ss sukker

    1 1/2 ts bakepulver

    1 ts vaniljesukker

    1 klype salt

     

    Sveler:

    1 l kefir

    4 egg

    300 g sukker

    550 g mel

    3 ml natron

    10 ml hornsalt

    3 dl smeltet smør

     

    Neinei, da får jeg notere oppskriften du noterte over og lage skikkelige pannekaker;)

  2.  

    Tja. Handle på matbutikker fremfor bensinstasjoner, og ta med telt for overnatting?

    Blir nok billigere da ja.

     

    Om dere skal sove over kan dere leie en liten koselig hytte, isteden for å betale for hotell. 

    Tenkte faktisk på det.

     

    Men har dere noen ideer om hvor vi kan ta vegen liksom? Har aaaldri gjort noe som dette før, greit å høre hvis noen har noe å anbefale.

     

    Hmm, hadde vært fint å dratt en plass der dere kunne sett litt nye ting eller eventuelt gjort noe hyggelig sammen! Hvilke interesser har dere? :D

  3. Du er ikke egentlig redd for at han skal vifte med tøysepølsa da? :ph34r:

    Well now I do.. :(

     

    Haha neida, trur ikke det er det som er i interesse når han skal dra på backpackingtur for å oppleve natur og andre livsforhold:P Kan da komme i tankene at det kan bekymre meg litt, men da er det godt å tenke at han aldri kunne gjort noe sånt mot meg, hehe :)

  4. Tusen takk for respons! Vet jeg igrunnen ikke har noe å bekymre meg for, men er alltid en stemme i hode som sier det motsatte i blant.. :/ Å se verden på den måten er absolutt noe alle burde få med seg før man blir for gammel med familie osv, da det kan bli vanskeligere å se verden på den samme måten! 

  5. Hei, kjæresten min og jeg snakket litt i dag om at han i vinter hadde lyst å dra på backpacking. Snakk om han kommer til å bli borte i ca 3 uker. Lurer på om det er noen her som har erfaringer med dette at en nær deg drar bort i ukjente kontinenter alene i en så ''lang'' periode. Kjenner på meg at jeg allerede smågruer meg litt, hehe.. Jeg vil at han skal dra å kommer til å oppfordre han til det på grunn av alle de opplevelsene han får med seg og alt en lærer når man er på en sånn tur. Vil ikke være kjæresten som sier at han ikke kan gjøre ditten og datten og i senere tid angrer på at han er sammen med meg fordi jeg lar han ikke få lov til noe. 

     

    Noen her som har noen ord å tildele her om hvordan jeg skal selv tenke angående dette? :-)

  6. Heheh, altså det der i senga er veldig individuelt.. Også når det kommer til hva gutten vil ha. Beste tipset til deg er å bli kjent med hverandre sånn at du får vite hva det er han liker. Ta deg tid og ikke ligg med han med det samme om du ønsker noe videre. Blir også mer spesielt om dere venter enn å bare kjøre rett på. Da er litt av den spenningen borte. 

    Liker dere at jenter tar litt intiativ til å treffes eller ta kontakt? Bør en vente med å ha sex med en gang eller foretrekker gutter at en er litt ordenltig og vil bli bedre kjent? Virker ofte som at gutter ofte bare er ute etter en ting også når de får det så er ikke det så interessant lengre.. Har også hørt at gutter liker at jenten tar kontroll i senga, men er det sånn alle liker? Hva mener dere?

×
×
  • Opprett ny...