Gå til innhold

IP1965

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IP1965

  1. Trump har de beste kortene og spiller dem bra. Ved å gå knallhardt inn og etterpå gi små lettelser bedrer han forhandlingsklimaet samtidig som seigpiningen av Kina fortsetter. Trump har nok en plan om å kjøre Kina i senk, og det tror jeg han kommer til å klare. Jeg har liten tro på en løsning i nærmeste fremtiden, og jeg tviler egentlig på at Kina og USA vil komme til en enighet.

    Trump har ingenting å stille opp med dersom Kina slår seg vrange. Kina sitter på over 90% av alle verdens forekomster av sjeldne jordmetaller som brukes i telefoner, + mye av det som trengs for å produsere batterier. Om Kina stenger handel med USA, kommer virkelig USA til å slite.

     

    Det Trump har mye av, er derimot EGO. Trump har gjort mye bra for amerikanere, men er ingen verdensdiplomat. Likevel vil nok det han har gjort for amerikanerne få ham gjenvalgt. Dersom Kina og USA kommer til enighet, er det neppe Trumps fortjeneste, men jeg tviler ikke på at Kina vil la han ta æren, fordi ingen i Kina trenger gjenvalg og fordi de ikke går av veien for å spille spillet til Trump i lang tid, mens Trump er avhengig av X antall seiere for å overleve et valg og bli gjenvalgt.

    • Liker 2
  2. Jeg vet da det jeg også, jeg har lest min andel av sjekklister... men uansett hvor mye vi terper på det, er piloter fortsatt mennesker og i enkelte situasjoner tar hjernen andre veier enn vi trener den til. Populært kalles det panikk. Hadde f.eks Sullenburger fulgt sjekklista da han landet en A320 i Hudson River, er det ikke sikkert at det hadde gått så bra som det hadde gjort... Ja, vi trener på sjekklister, også og fortrenge panikk, men uansett hvordan du vrir og vender på det, noen ganger vil panikken kunne ta overhånd, uansett hvor godt trent du er

×
×
  • Opprett ny...