Gå til innhold

teknologiinteressert ungdom

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teknologiinteressert ungdom

  1. Hvor mye bedring er det egentlig fra Z5, eller til og med Z3+ for den saks skyld? Når man ser kun på papiret ser det jo utrolig likt ut? Og XZ er jo et direkte sted NED fra Z5 Premium? Så kunne dere tatt en kort sammenligning mellom Z5 og XZ og vist til forskjellene? Har lenge vært tilhenger av mobilene til Sony, men nå virker det som forbedringene er stagnert, spesielt med lansering av mange toppmodeller på rad med ca samme specs.

  2.  

    Støtter den å kombinere minnekort med intern lagring? Så jeg kan ha mitt offline spotify/tidal bibliotek på minnekortet? Og kommer 64GB versjonen til Norge?

    M9 har den funksjonen, så det burde være håp i hengende snøre. Tenker du på å flytte et minnekort med offline innhold fra én telefon til en annen? Fungerer det? Jeg innbiller meg at du kan få problemer med autentiseringsnøkler og slikt.

    Nei, spillelistene vil bli lastet ned på nytt når jeg får meg ny telefon. Har en Huawei Honor 6 nå, med 64GB minnekort, så nå er så og si alt jeg kan ha på minnekortet plassert der, mens 9 av de elleve GBytene jeg har tilgjengelig på internlagringen brukes til spotify-sanger. Så er noe dritt å omtrent ikke ha plass til noe som helst på telefonen.

  3. Jeg, som en sånn passe aktiv ungdom har en helt annen bekymring enn dere, nemlig holdbarhet. Når du er på bussen eller går tur osv. og ska ha en så liten og skjør plugg er det nødt til å gå galt! Har selv måttet pirke ut micro-usb-en ut av mobilen etter at den datt ned fra nattbordet under lading. En usb C kommer til å knekke eller bli nappet ut 24/7 under bruk når du beveger deg eller det blir et lite røsk i ledningen.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...