Gå til innhold

Ronny Gottschalksen

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ronny Gottschalksen

  1.  

    Det kommer til å skje en ulykke pga. dette ved et eller annet tidspunkt. Det som er viktig er at folk sammenligner sikkerheten ved å kjøre manuelt mot sikkerheten ved å kjøre autonomt. Hver eneste dag er det tusenvis av ulykker rundt hele verden som skjer ved filskifter. Det er først når vi har samlet statistikk over tid vi kan si noe om vi beveger oss i riktig retning eller ikke.

    Dette har nok Tesla gjort mye analyser rundt, angående Teslaer som har gjort feil under manuell kontroll. 

     

    Disse dataene blir nok studert, og simulert på nytt for å se om det autonome systemet hadde gjort samme feilen eller ikke, og jeg tipper at grunnen til at man tillater dette nå, er fordi resultatene viser forbedringer. Hvis ikke er det litt meningsløst. 

    Det er nå engang slik at de fleste ulykker kommer av uoppmerksomhet. Spesielt under stor hastighet... Vil tro at de autonome systemene er oppmerksomme til enhver tid. Sannsynligheten for mindre ulykker med slike systemer i fremtiden er nok relativt stor. Ulykker vil skje, men det skjer nå vitterlig tusenvis av disse hver eneste dag nå.....

    • Liker 1
  2. Har en viss forståelse for at dette ene momentet utgjør den største andelen av poengene i undersøkelsen med tanke for kostnaden. Om det er rett med 33 av ca 45 poeng er en annen ting. Tesla er etter mitt syn bedre eller like god som de andre merkene på alle andre områder. Føler meg trygg på både vår Tesla og BMW de neste årene... Etter snart 4 år og 90000km har jeg ingen differanse på kapasiteten på Tesla. 3 år og 40000 på I3 like så... Stoler på at teknologien tar veldig godt vare på batteriene :-)

  3.  

     

    Og hvor er næringsministeren når hun burde være i vesterled på frierferd hos Tesla? For å sende en aldri så liten nyhet østover, så er det plenty med ledige Ingeniører og fagfolk her vestpå, og så kan vi skilte med 100% ren vannkraft, med eller uten monstermaster! Dette burde få Elon Musk til å slå miljøvennlige gnister!

     

    Er nok for kostbar arbeidskraft her, til at Norge skal kunne være konkurransedyktige på dette. :(

    Tja. Ikke nødvendigvis. Er ikke mye automatisert idag av roboter?

    Norge har jo mye å by på der. Billig strøm, høyt og kompetent arbeidere og mye aluminium/metaller.

    Henger meg på her....

     

    Norge er storprodusent av Aluminium som er den største delen av både bære og chassis konstruksjonen på Tesla. Og hvilket land i Europa kan skilte med 100% fornybar energi til produksjon. Bør henge høyt hos et firma som Tesla.

     

    At Norgeer en stor Oljeprodusent synes jeg faktisk og er ett pluss.... Blir en fin vektskål :-)

     

    Norge er allerede verdensledende på Elbilsalg i forhold til innbyggere... Rett og slett et foregangsland... Om ikke regjerningen gjør et forsøk på å skaffe landet flere bein å stå på i disse tøffe Oljetider, så er det egentlig bare å stemple ut.... :-)

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...