Gå til innhold

realace

Medlemmer
  • Innlegg

    145
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av realace

  1. Har hatt den i noen dager og har ikke EN eneste negativ ting å si om den eller WP8. Har hatt mange telefoner i alle OS og kan ikke huske noen andre telefoner som fungerer så bra rett utav esken. Raskere telefon å bruke har jeg aldri hatt eller prøvd. Ingen tvil at WP8 kommer til å bli populært i næringslivet og i privat markedet.

     

    hvis noen er i tvil. Løp og kjøp ?

     

  2. Hei og godt nyttår alle sammen :) !

     

    Det er knalltilbud på HTC DZ på Elkjøp kommende uka :D

    Så jeg lurte på om jeg skulle gå for det?

    Lest at det var mye feil med den i det siste, og at noen av tastene var dårlige?

    Batteriet også har jeg lest gjennom denne diskusjonen var dårlig også...

     

    Jeg skal bruke det til å ringe, sende melding og mailing! Dessuten er det lurt bra å ha Quickoffice å skrive på siden jeg studerer. Hvordan fungerer Quickoffice?

     

    Hva mener dere? Skal jeg gå for den? :)

     

    Hei

     

    Etter oppdateringen så holder min telefon også i 3 dager med mye bruk. Har enda ikke opplevd en eneste låsing eller feil. Batteriet holdt bare i 1 dag før oppdateringen.

     

    Dere som opplever diverse problemer. Sikker på at dere ikke har køddet med filer eller noe annet? Høres utrolig ut at noen får problemer av alle de mange tusen oppdateringen som fungerer knirkefritt hos oss andre? Skit inn skit ut er det noe som heter

     

    Mvh

  3. Kjempeflott at Autodesk river seg litt løs fra Windows-plattformen. Håper de porter den til Linux etter hvert også. Jepp, jeg vet det finnes mye bra CAD til Linux også, men Autocad er jo "industristandarden" så det er bra større bedrifter settes litt friere med tanke på OS-valg.

     

    For lite for sent.. Jobber med industrien og bruker daglig autodesk sine produkter. Autocad brukes svært lite lengre. Det er sikkert derfor Autodesk finner på nye plasse som de kan selge produktet. Er en grunn til at de "gir" bort autocad sammen med andre produkter. På min Inventor lisens så fikk jeg med Autocad, men når de nye design verktøyene er så bra så velger få å bruke ren autocad lengre.

     

    Skal man i praksis få brukt autodesk sine produkter så må de konvertere alle inklusive de store som revit m.m. Hele poenget med å bruke disse produktene er måten de klarer å håndtere tegninger,informasjon, modeller m.m. på tvers av fag gruppene. Å kun impletere autocad som er ikke brukt lengre av andre en studenter blir for dumt.

  4. Du tror HTC har solgt over 300 000 enheter til ca. 5k hver, det siste 1,5 året? Neppe..

     

    De som kjøper HTC er firma. De bryr seg ikke om pris. De få private som kjøper er ett mindretall. I vår bedrift så bytter vi HTC mobilene minst en gang i året. Ikke for at de er dårlige, men er vel blitt en gode :) De fleste jeg kjenner i min bransje velger HTC. Iphone fungere ikke godt nok til firmabruk. Kjenner ingen som går fra HTC til iphone, men mange som går fra iphone til HTC

  5. dealextreme pleie rå ha alt sånt :yes:

     

    Det går på at deltaservice har ca 2000 telefoner inn og ut hver dag. Dette går igjennom ett system som krever at alt er likt. Dvs at systemet bestiller opp etter hvor mange deksel operatørene tar ut til enhver tid. De driver helt enkelt å reparerer og ikke annet. Skal de selge deler så er det muligens enklere å starte ett nytt firma enn å klusse til dagens system som fungerer svært effektivt.

     

    Deltaservice får veldig mange telefoner fra folk, meg inkludert på grunn av at HTC og andre leverer ut feil informasjon. Deltaservice driver kun med å ordne opp mobiler. Sjekk om dealextreme har delen. De har ganske mye deler til HTC

     

    Mvh

  6. Det koster ikke 50k å lage-sende-selge en kabel som tåler å bli dratt ut av tven. Og ditt argument med at vann smaker forskellig selv om det er 99.9% likt er jo en selvfølge, hvor mange prosent vademekum trenger du for at du smaker forskjell, og vademekum består nok også nesten bare av vann. Om man setter seg ned å måler innhold av forskjellige stoffer i vannet vil man kunne se hvorfor det smaker forskjellig. Det er ikke sånn at våre sanser er utenomjordiske.

     

    Og hva andre gjør er ikke et argument.

    At en vinkelsliper av høy kvalitet holder lenger er jo en selvfølge! Masse slitedeler! Tulleargument!

     

    Av de argumentene som har blitt presantert i denne tråden så forstår jeg at ingen her oppfordrer til å kjøpe billigste sort, men kjøpe noe med god ledevne, god isolasjon og kanskje noen gullkontakter for å forbedre levetiden.

     

    ---------------------------------

    Hva synes dere om en boks som stabiliserer spenningen fra kontakten? Vi testet spenningen på skolen vår i fysikken ifjord og da så vi svingniner fra 218-208 volt. Ingen voldsomme svingninger men det gikk litt opp og ned.

     

    For å gå on topic da..

     

    Skal du ha en kabel som har "den" ledeevnen,isolajonen og patinerte kontakter, Så koster den 15% av 80% av sony sine komponenter.

  7. Jeg vil kalle meg selv en realist.

    For min del høres du ut som en idealist, ikke realist.

     

    Folk som kjøper vinkelsliper til 199 på Europris gjør ofte dette for at de trenger vinkelsliper der og da, ikke om 15 år. Eg har ikke plass til å ta vare på en vinkelsliper i 20 år bare "fordi den er god".

     

    Ja, vi lever i et bruk og kast samfunn. Det er realisten sin det.

     

    De som tror at folk kommer til å lete land og strand rundt etter kabler til 1 kr er idealist. De som forstår hvorfor folk betaler litt ekstra for kabler er realist

  8. realace: Det høres ut som du hyller folks uvitenhet og mener veien til lykke er lykkelig uvitenhet om hvor meningsløst de sløser bort penger.

     

    Jeg mener det stikke motsatte. At kunnskap og bevisste forbrukere gjør bedre valg enn bevisstløse og kunnskapsløse forbrukere. Jeg mener også at bevisste valg basert på kunnskap om menneskelig opplevd forskjell (dokumenterbar gjennom blindtester) gir raskere innovasjon av gode produkter til en god pris. Så kan folk bruke det de sparer på ting som virkelig øker deres livskvalitet på ett eller annet reelt vis. F.eks kjøper seg litt mer god musikk i stedet for magiske voodoo-kabler.

     

    Jeg vil kalle meg selv en realist. Jeg prøver å se lengre enn nesen. Hvor mange kjøper el-verktøy på europris og lignende plasser? Hvor mye av dette virker etter ett år? Hva koster det oss forbrukere å miljø hvert år at vi kjøper drit og kaster? Hvor mange av de ekstremt billige kablene tror du jeg og vi andre kaster iløpet av livet? Jeg har signalkabler som kostet 450 kroner som er snart 20 år og fungerer helt fint enda. De som kommer med utstyret tåler bare å bli brukt noen ganger før pluggene faller av. Hvis noe burde forandres så er det at produsentene burde ordne med "dyre" kabler fra starten av og ikke den driten de pakker nedi med dårlig loddinger og plugger. Personlig så liker jeg at signalkablene min er praktiske å sette i og ta ut. Skal dere ta noen så må dere gå på produsenter av anlegg. ikke heng de som ønsker å ha kvalitet. Kjøper du en vinkelsliper til 1500 har du den i 10-20 år hjemme. Kjøper du en til 199 så har du i ett år.

  9. Billige kabler og billige kabler. Hvor kan nå enhvermann kjøpe disse billige kablene til latterlig meterpris? 95% av alle som kjøper anlegg i en butikk i Norge har ikke mulighet til å kjøpe billige kabler. De er låst til de som er pakket inn i butikken. En HDMI kabel koster ikke 50 kroner. Billig kabel i en butikk er fra 150,-. Man må samenligne med produktene som er der anlegget selges. En kabel koster ikke 50 kroner lengre når man må kjøre byen rundt for å skaffe alt. Virker som mange her tror at en kabel er en kabel. Slik er altså ikke verden. Hvem kjøper f.eks en oppgradert strømkabel? Har en venn som har jobbet i Hifi butikk å nesten 20 år og de har solgt 1, EN slik på den tiden han kan komme på. Hvor mange kjøper dette iløpet av 1 år i Norge tro? Hvis det selges mere en 100 dyre strømkabler er jeg sjokkert. Signalkabler.. Her blir det ofte brukt sølv i de litt dyrere. Mange tynne tråder for å fe de så myke og praktiske. De har også mange utgaver av skjerming. Disse formidler signal som bør være så rent som mulig. Digital kabler... formidler enkelt å greit 1 og 0. Har faktisk ikke hørt noen av dem som jeg kjenner som er hekta på Hifi som har kjøpt "dyre" kabler her. Høytalerkabbler.... Her er det veldig mye synsing. Betaler du noen kroner ekstra så har de ekstra mange tynne ledere som gjør at de blir mykere. Korte kabler bør være så tynne som mulig. Sett flere som har brukt enkle sølvtråder på 20cm. Smaken som i baken. Kjører du Bi-amp eller Tri-amp så får du kabler som er ferdig laget for dette hvis du betaler litt ekstra. Fryktelig mye å velge i. Poenget er, folk synes ikke at en kabel til 200-450 kroner er dyre. Virker som noen av dere har valget mellom en kabel til 1 kr og 10.000 kr.

     

    Kjøpte med en billig scart kabel engang.. Forsto hvorfor den var billig siden den ikke var fullkoblet. Den var faktisk kun for overføring av bilde som det sto med liten tekst. Bedre ble det ikke av at metallkappen ble sittende fast bak i tv'en når jeg skulle ta den ut for å bytte den. Ble heller en monsterkabel til 349 kroner som er like fin enda. Kommer ikke til å stikke en biltema HDMI kabel til 50 kroner inn i en tv til 30.000 ihvertfall. Den til 150 på Elkjøp så mye bedre ut..

  10. Hva er argumentet ditt? At fordi det finnes andre dårlige kjøp i verden, så er det ingen grunn til å ponegetere at dyre kabler også er et dårlig kjøp?

     

    Og det er langt ifra bare svært rike folk som tror de må kjøpe dyre kabler, idiotiske råde av typen "15% av budsjettet bør gå til kablerer" florerer, selv i publikasjoner som prøver å framstå som seriøse. Og i den grad det er noen forskjell, så er det gjerne dyre kabler som faller dårlig ut, ihvertfall analogt, da de avogtil har noen sinnsyke måter å lage de på, kontra bare å ha en vnalig tjukk nok kobberkabel.

     

    AtW

     

    Tror seriøst ikke det er mange som føler seg lurt ved kjøp av kabler. Tror det er flere som er blitt lurt av andre ting. Denne saken er ubetydelig i dimensjoner i forhold til mange andre ting. Er faktisk slik at dyre ting ikke bestandig fungerer heller. Kan godt være at en dyr kable fungerer dårligere på ett anlegg enn en rimligerer utgave. Det er snakk om nyanser og synsing. Ingen kan si bestemt at en person blir lurt trill rundt på grunn av at han kjøpte en kabel til 1500 mot en til 150. Det kommer helt an på personen som lytter. Når de snakker om 15% så må man faktisk se på hva Sony koster. Det vil si at kjøper du en Bluray spiller så foreslår de kabler for 450 kroner. Hvordan kan du påstå at man lurer de trill rundt. Skal man kjøpe med en NO-name kabel fra Elkjøp så må man betale 200,-. Han roter altså bort 200 kroner. Hvorfor ikke be han kjøre til Biltema å kjøpe en til 150,- istede? Nei, tror de fleste som kjøper ett Sonyanlegg på Elkjøp velger å kjøpe anbefalte kabler som er ca.15%. Da er man sikker på at de fungerer helt fint man har en plass å klage hvis noe er feil. Folk betaler for trygghet mere enn kvaliteten. Ingen går hjem å plugger i lampeledninger i nytt utstyr for at en jævel prøvde å prakke på han noe som er fanteri.

  11. Problemet med argumentet ditt er at det også er foretatt en mengde blindtester. Folk klarer ikke å høre forskjellen heller, og på digitale kabler er det uten tvil sånn at en bitstrøm som er like som en annen bitstrøm har samme kvalitet.

     

    Og hvorfor skal man bry seg? Tre grunner 1. Folk som ikke allerede har kjøpt bør informeres om at det er bortkastede penger, så slipper de å kaste bort pengene sine, og kan bruke det på noe mer fornuftig. 2. Å bedrive noe som er tett opp til svindel (selge kabler for 50k), bør ikke belønnes. 3. At irrasjonaliteter godtaes i så stor grad i audiobransjen gjør at produktene ikke er så så bra som de bør, man slipper unna med å selge dritt, og ting som faktisk objektivt er bra belønnes ikke nok av konsumenter, og den jevnt over uduglige hi-fi-pressen.

     

    AtW

     

    Da må man heller se på hvilke planet vi bor. Hvor mange kjøper flaskevann som man får bedre i springen? Du får faktisk flaskevann til over 1000 kr literen på noen resturanter. Hvorfor gidder folk dette? Hvorfor gidder folk å kjøpe frykelige dyre kosttilskudd? Eneste man får er veldig dyr urin. Hvorfor kjøper man pølse fra Gilde når man kan kjøpe en som er produsert med samme innhold på samme plass? Sikkert for at det vil være sikkre på at det smaker godt.

     

    Kabeldiskusjonen er skapt på feil grunnlag. Forskjell på 1 kr til 100 kr? Ja, Hørbar ja. Forksjell på 100 kr og 100.000 kr? Tja, men who cares? De som handler det, er han A som kjøpte 10m2 plen på akerbrygge til hunden så den kunne tisse på noe annet enn asfalt. Tror du han leter etter billigste type? Digitale kabler er, Tja digitale som sagt. Hører man forskjell? Ja, hvis de er feilprodusert. Jo lengre jo mere følsome er det. Kjøpte meg nettopp en 55" LED tv og fleskte til med en HDMI kabel til 159kr. Den er 1 meter så da holder det nok greit til bruken. Poenget er at tv'en og den kablen er ikke noe jeg hører på. Det jeg hører på er ett anlegg med mange kabler på veien. Har jeg høytalerkabel til 1 krone der? Nei, Der fikk jeg kjøpt meg brukte kabler som kostet flesk til normal pris. Hvorfor? Jo, jeg er 100% sikker på at kablene er like, kvaliteten er lik, at kablene holder mere enn nok kvalitet komponentene har. Når har jeg ikke fulgt med utviklingen på kabler de siste årene, men så lenge de selger så må noen se seg nytte i disse? Hvis du mener det er juks så må du se rundt deg å finne ut hvordan samfunnet er byggd opp. Har en person en genuin interesse for dette så la nå de få handle kabler til 50 kroner mere meteren uten å kalle de idioter. De som kjøper dyre kabler er nok mere beviste på pris og kvalitet enn de som klipper av lampen for å lage en diskusjon. Kos dere med flakevann, Solhatt, Vitapro, Hårshampo med aktiv Zink, slankepiller og andre ting som man virkelig får det man betaler for :O) Løp og kjøp

  12. For å si ting på en annen måte. Vann fra en kilde i oslo og en i bodø.. Det innheholder 99.9% det samme. Hvorfor smaker det da så forskjellig? Målinger av innhold sier ikke noe om hvordan det smakes. Ører er på samme måte en sans. En person sitt øre hører forskjellig fra en annen person. Uansett om man måler ditt og måler datt så får man noe igjen for pengene. Når man kjøper litt dyrere kabler så får man faktisk noe. Har hatt billige, dyre og veldig dyre anlegg i mitt liv. Har vært igjennom mange kabler og funnet mange som er like og mange som endrer på lyden. Ikke mye, men nok til at det er tydelig hørbart. Kjøper man litt dyrere kabler så slipper man å kjøre frem og tilbake å klage ihvertfall. Diskusjonen om dette er til tider så usakelig at man kan begynne å lure på hvorfor folk gidder å bry seg om slik uvesentlig ting. Om man velger å bruke 200 kroner ekstra på en kabel, Hva har det egentlig å si? Hvorfor gidder folk å bry seg? Om noen kjøper en kabel til 50.000,-, hva har det å si? Hvis man velger det har man så mye penger at det har ikke noe å si uansett. De betaler vel for at de skal være sikker på at de virker uten å tenke over prisen. Og kabler til 50.000 kommer garantert til å virke helt fint. Såpass kvalitet sikring har de på slik dyre produkter. En ordinær person som mener det er bare tull kan bruke hva han enn ønsker å bruke. Han kan teste å finne ut at lampeledningen er like god som en kabel til 1000,-. Samme person går sikkert dagen lang med ipod på fult volum inne i øret med volum som gir permanent tinitus når han passerer 60 år. At noen har bedre eller tar bedre vare på hørelen kan høre forskjell, ja.. uten tvil. At man hører forskjell på å snu støpsel i kontakten? Neppe. Hvis folk ikke hører forskjell på en kabel til 1 krone meteren og en skjermet kabel til 60 kroner meteren så er det ikke kabelen som har feilen. Da er det ørene til personen som hører. Dessuten så er ikke forskjellen natt og dag. Hvis man kommer inn med negativ holdning så er ikke det noen tvil om hvordan de aldri kommer til å høre forskjell.

  13. Hegnar har ett bra ordtak.. Hvis det ser ut som en and, kvekker som en and, oppfører seg som en and, Ja da er det store muligheter for at det faktisk er en and!. Hvis noe virker for godt til å være sant.. Da er det som oftets det.

     

    Eneste når store firma velger å selge ting med tap (reklame stunt)så er det fornuftig. Små og ukjente som selger i små kvanta selger ikke med tap for skape blæst. Eneste grunnen til at de skal selge noe er for at de kan tjene penger på det der å da. Ikke klarer de å selge i store kvanta så de kan ikke ta bare litt for hvert produkt.

     

    Dette her er sikkert kina kopier som ligner. Da stemmer prisen godt. Kjøper for 1000,- og selger for 3000,-

     

    Mvh

  14. Norge.

    Men hvorfor skriver du egentlig offtopic i din egen tråd? :p

     

     

    har du funnet ut noe?

    ikke stort, veit bare at jeg skal velge volvo 240 eller Ford sierra 2.8 4x4=P

     

    Minimum forbruk på 4x4 er 1liter på milen. I snitt så ligger du på 1,2-1,4

     

    Du får de ordinære sierra problemene siden det er en ford sierra, men fordelingskassene på 4x4 er drit. Ødela 2 på min. Altså du må ikke kjøpe for å lekekjøre da de ikke tåler slik bruk.

     

    Mvh

  15. Det der var faenmeg det støggeste kabinettet eg noensinne har sett :scared:

     

    Bortsett fra det så så spesifikasjonene grei ut de. Men man kjøper ikkje PC der man kjøper vaskemaskiner :thumbdown:

     

    http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...px?plid=106840#

     

    Denne PCen vil eg påstå er bedre til en lavere pris, og hos Netshop så har de "litt" mere peiling på PCer enn hos Elprice :cool:

     

    Bytter du til 4kjerne og 64-bits Vista koster den fremdeles 600kr mindre.

     

    Den har x4 core og x64 vista.. Dessuten kjøpte jeg den på datakjeden til 9990,- som ikke selger vaskemaskiner ;O)

  16. Kjøper du noe som er dedikert til "gamere", koster det generelt sett en del mer. Skuffende at de ikke engang har et hd 4870 til 10k.

     

    Ellers må jeg innrømme at kabinettet er råkult, men tror ikke jeg ville gått for maskina. Se heller på denne hos netshop. Specs:

    1 stk. Produksjon og testing av PC stasjonær (På lager 100+)

    1 stk. NetShop 3 års PC garanti for stasjonære/kampanje modeller (På lager 20+)

    1 stk. Netshop Miditower,"Telamon II", sort med kortleser og LCD display (På lager 100+)

    1 stk. LC Power, 550W, "Super Silent - Black", - 12cm vifte (På lager 20+)

    1 stk. ASUS P5Q Deluxe, P45, Socket-775, DDR2 ATX, 2xGbLAN, Firewire, 3xPCI-Ex(2.0)16 (På lager 20+)

    1 stk. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz Socket775 6MB, BOXED m/vifte 1333Mhz (På lager 20+)

    1 stk. Kingston Value Ram 4GB 800MHz DDR2 PC2 6400 Kit m/2stk matchede 2GB CL5 (På lager 16)

    1 stk. Western Digital 640GB S-ATA II 7200 RPM Caviar Special Edition 16MB cache (På lager 16)

    1 stk. Club3D HD4870 OC 512 MB GDDR5 PCIe 2.0 ATI RV770 XT, GS800 MHz, 2xDVI,HDMI (På lager 20+)

    1 stk. Optiarc / NEC DVD-brenner AD-7220A-0B IDE Dual layer, sort bulk (Ubekreftet 19.12.2008)

    1 stk. Labtec Stereo høyttalere Pulse-685 5.1 Høyttalere (På lager 20+)

    1 stk. MIST tastatur, "Oghma", Aluminium, Sort (På lager 100+)

    1 stk. Logitech RX250 OEM Sort Optisk, PS/2, USB, 1000dpi (På lager 20+)

    1 stk. Microsoft Windows Vista Home Premium OEM Norsk versjon 32-bit DVD-versjon, SP1 (På lager 20+)

    1 stk. Multikortleser 3.5" USB2 sort CF I/II,SM,MMC/SD,MS,xD (bulk) (På lager 100+)

     

    8 750,-

     

    Sitter selv på en konfigurasjon av maskina, og er meget godt fornøyd.

     

    Hei

     

    Takker for svar. Ble litt sent siden jeg kjøpte den :O). Når det er sagt så fungerer den svært godt til meg så langt. Kjører rimelig store solidworks modeller uten at jeg merker noe forsinkelser. Kan vel godt være x64 sin del og ikke maskinen i seg selv :O)

     

    Mvh

  17. Heisann,

     

    På jobben skal det nå kjøres igang en ny runde med hjemmepc ordning. Og i den forbindelse lurer jeg litt på om noen har erfaringer med Acer Aspire 5920G?

     

    Følger du linken kommer du til den modellen som bedriften har fått tilbud på, og prisen vi har fått er den samme som står på denne siden.

     

    Da ordningen for hjemmepc begrenses til 10 000,- inkl. mva. og bedriften legger krav til grunn for kjøpet at det skal følge antivirusløsning, serviceavtale og utvidet garanti og forsikringsordning med pc'en kan jeg ikke gå for en særlig dyrere modell enn den som jeg linker til. Men jeg står forsåvidt fritt til å velge hvilken modell jeg vil fra denne shoppens sortement.

     

    Er dette en "god" laptop for helt vanlig stuebruk, litt smurfing på nettet, litt film og litt spill? Jeg har en desktop som jeg spiller på til vanlig så det kriteriet er ikke så veldig tungtveiende. Kom gjerne med forslag til andre maskiner fra denne shoppen om du gidder å ta jobben med å lete dem opp men jeg vil da ha argumenter til hvorfor man skal veie noe annet :)

     

    På forhånd takk

     

    -N

     

    Hei

     

    Fikk denne av jobben for en tid tilbake. Fungere svært godt uten noen problemer. Er vel en god grunn til at 59xx serien har vunnet de fleste tester. Bruker den til alt du sier + dak som krever litt av maskinen. Ingen problemer her. Men når det er sagt så synes jeg prisen på linken var stiv. Finner utgaver med mere inni til samme pris andre steder

     

    Mvh

  18. Dette må være den mest buggy telefonen jeg har vært borti!!

     

    * Etter å ha kjørt Opera et par ganger feilfritt bruker den plutselig mye lenger tid på å laste

    * Kameraet fungerte plutselig ikke, det var bare svart

    * Nå er lyden borte gitt

    * Får pokker meg ikke endret volum når jeg spiller av musikk. Hva gjør jeg galt?!

     

    Så et par ting jeg ikke liker:

     

    * Viser kun en avtale på "forsiden". Hva er vitsen med å gjøre klokken mindre hvis det ikke kan vises mer?

    * Legge til ny person i kontaktlista legger den automatisk til som en kontakt som automatisk syncer med exchange (outlook ol.), jeg vil bare ha det som en vanlig kontakt. Når jeg syncer med PCen legges personen automatisk til som kontakt i Outlook, det blir bare rot!

    * Kontaktfavorittene kan kun være fra kontaktlista, ikke vanlige kontakter.

    * Den er til tide lite responsiv, så før du vet ordet av det har du ringt noen uten at du mente det. Her kreves det litt trening, så kommer seg...

    * Vekkerklokka har ingen snooze funksjon, noen ganger ringer den flere ganger andre ganger bare en.

    * Wi-fi er elendig, selv når jeg er i samme rom som trådløsen får den crap signal, funker så vidt utenfor døra. Har teste flere trådløse nett, er ikke bare hjemme hos meg.

    * Batterilevetiden hvis man prater mye i telefon er elendig. Vet man ikke kan forvente det samme som en "gammel" telefon, men får da være grenser.

     

     

    Så litt om hva jeg synes er bra:

     

    * Fult QWERTY tastatur, ganske deilig å skrive på.

    * TF3D er ganske nice.

    * Grupperingen av SMS/MMS til en samtalelog

    * E-postleseren fungerer bra

    * Synes kameraet er ganske greit

     

    Er relativt fornøyd, men som jeg pleier å si: så lenge du ikke bruker telefonen til å ringe med så er den fantastisk:P

     

    Har du kjøpt den ny fra Norge? Har hatt min fra den ble levert i Norge. Kjenner ikke igjen mye av det du forklarer.

     

    - Når jeg lagrer ny kontakt så får jeg opp ett valg om hvilken type kontakt jeg ønsker å lagre den som. (Outlook, Sim kontakt, Windows live)

    - Vekkerklokke har en "avansert" snooze funksjon. Når alarmen ringer så trykker du meny så trykker du valget 5,10,15,20 min for å velge hvor lenge du ønsker å snooze

    - Wifi har jeg aldri hatt problemer med ang signal

    - Batteriet holder en hel dag med aktiv bruk til meg. Ifølge de som satte opp telefonen er innstillingen på hvor ofte den synkronisere med på å leve eller dø på batteriet. Min er satt opp på hver 30 min i arbeidstid og hver time utenfor arbeidstid. Hvis du bor i ett område med dårlig 3G dekkning så vil den også jobbe aktivt med å bytte nett. Er du i grenseland så prøv å koble ut denne.

    - De fleste problemer med treghet og låsing kommer av att folk laster inn ting på internminnet. Etter jeg sluttet med å bruke den plassen er den fin og stabil uten problemer.

     

    Mvh

  19. x1 frister veldig, men jeg er ikke glad i stylus, så jeg vet ikke hva jeg skal ta, kom med noen invendinger, pris er ikke noe problem

     

    Du kan installere SPB panelet eller Touchflo 3D panelet pa X1, da trenger du ikke å bruke stylus saerlig mye.

     

    Eller du kan også ta en titt på Samsung Omnia, denne kan du enkelt bruke helt uten stylus.

     

    Eller så kan man lure på hovrfor man ikke kjøpte HTC fra starten av. Poenget med å kjøpe en dyrere SE telefon for å integrere HTC sin software virker litt rartb :)

     

    Regner med HTC ler godt når de ser hvor mange som har valgt "deres" løsning på X1..

  20. skal prøve en hard resett. men mulig det er som du sier. har installert tomtom7 på internminnet slik at jeg har rundt 10mb igjen... mulig dette er problemet.

     

    Det er akkurat den samme "feilen" jeg gjorde ;O)Løser garantert dine problemer å flytte den over til lagringskort

     

    Mvh

  21. Har hatt HTC Touch Pro i en mnd tid og jeg er fornøyd:-)

    Men det er en ting som uroer meg, og det er at telefonen har begynt å henge seg i tide og utide. Det starter med at jeg skyver ut tastaturet og skjermbildet snur. Om jeg trykker raskt så henger den seg og må restartes... Jeg trur det er noe med det touchflo 3d som er problemet, men får ingen feilmelding. den fryser bare og batteriet må tas ut..

     

    Noen ideer? software upgrades??

     

    Fikk samme problemet selv etter en stund. Sjekket faq til HTC og der sto det at slike ting skyldes at man har for lite internminne igjen på telefonen. Sjekk hvor mye minne du har og slett ting du ikke bruker (internet lagrer mye drit). Jeg var ned i 10mb før jeg slettet unna. Etter dette har den ikke låst seg mere ;)

     

    Mvh

  22. Dumpet ned en mail med beta nøkkel igår hos meg :) Eneste jeg la meg på minne de første timene på multiplayeren var de irriterende hundene som tåler mye skudd og kommer ofte i flokk.. Nå er jeg på kurs ett par dager så jeg får ikke testet noe mere før om noen dager :(

     

    Hvordan det er iforhold til cod4.. tja, veldig likt men også veldig forskjelig, men det er ikke nødvendig vis dårlig. Faktisk så virket det fryktelig bra de timene jeg spilte

×
×
  • Opprett ny...