Gå til innhold

torgros

Medlemmer
  • Innlegg

    253
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av torgros

  1. Hei

     

    Har en liten ujevnhet langs innerkanten av den ene lettmetallsfelgen på sommerhjulene mine. Det fører til at det lekker luft ut. Dvs det må fikses før jeg kan skifte til sommerdekk. Der jeg har hørt rundt i Stavanger nå er det ingen selskaper som tar imot bestilling fordi det er en haug med folk som ikke har tid til å skifte dekk selv. Dermed lurte jeg på om dere vet om et sted der man kan få fikset dette uten å måtte vente 4 uker ++.

     

    På forhånd takk

  2. Da jeg kjøpe tykk plexi (8mm) for å lage vanntank, i mindre mengder enn det jeg tror du kommer til å måtte bruke måtte jeg iallefall ut med en masse... :S

     

    Hva om du hadde fått boret til hull i hjørnene av hylla, eller evt andre feste punkter. Lagt dobbelt lag, som nevnt over, og hatt akkurat så stor plass mellom at du hadde klart å sette i LEDsene i ytterkantene, litt skråvendt innover. Tror dette kunne blitt litt stilig. (Ikke for mange LEDs da du kan ende opp med å lyse opp alt)

     

    Prøver å tegne litt:

    ledz3ji.th.jpg

     

    Der "pilene peker i lysretningen. Hadde du funnet noen ikke alt for kraftige ledninger og fikset dem fint langs kanten, kunne dette blitt fint. Eller? :p

  3. Ja, nå har jeg altså vært borte en stund, igjen.... Beklager det.

    Grunnen til at det aldri kom noen bilder er at det oppstod/har oppstått noen problemer i mindre eller større grad samt at toppplata aldri ble skikkelig lakket.

    Nå som systemet er oppe er det vanskelig å ta det fra hverandre og begynne å lakke igjen... :no:

    Er på den annen side i planleggingen av et nytt prosjekt, med nye deler tror jeg. Da kan jeg ta det litt mer med ro, og gjøre det helt ordentlig :) Så vi får se...

    Ikke rush det når dere ser slutten folkens, lønner seg ikke alltid :p

     

    Den tanken har gått i stykker btw, så nå er det en "casemoddet" fantaflaske som gjør nytten. :mad::cry::cry::cry:

     

    "Necromancy is evuhl"

  4. Kom meg endelig innom dette forumet igjen :p

     

    Da jeg moddet mitt første Chieftec kabinett for et par år siden fant jeg en annen morro løsning som ingen her har nevnt, enten fordi de har sett bildene av mitt kabinett, eller fordi de ikke kom på slik en idé i forbifarten :roll:

     

    Det du gjør er å pusse vekk all den stygge, brennlakkerte lakken med metallpussepapir (eller hva det kalles). Først de grovere versjoner som 200ish, og deretter helt ned til de fine pussepapirene med 800+. Om du gjør dette ordentlig, og deretter polerer hele kabinettet, eller den aktuelle del med en vanlig metallpolish burde du få et skinnende rent resultat. Har desverre ikke noen bilder av monsteret, men om det hadde vært av interesse kan jeg se om jeg finner det gamle monsteret på loftet eller i kjelleren eller hvor det enn er, for så å sende deg et bilde.

     

    Lykke til, og gratulerer på forhånd med både fødselsdag og konfirmasjon. :tease:

  5. Skulle gjerne hatt tak i den nyeste BIOSen til Abit NF7 v2

    Det er versjon 2.7, Abit sine download sider virker ikke så er det noen som vet hvor man får tak i eller har en fil de kan legge ved?

     

    Ville vært evig takknemlig ;)

×
×
  • Opprett ny...