Gå til innhold

Josef Ølgelig

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Josef Ølgelig

  1.  

    If you send and receive messages on your Android everyday, then you should have encountered the same problem. Messaging help you easily communicate with others. But due to certain reasons like deletion, formatting, rooting, update crash, software failure, virus attack, etc some or all of your saved messages on Android can get lost/deleted. Don’t fret. You can get them back with great chances of success. What you need is a professional Android messages recovery.
     
    There is a mass of different data recovery tools available to recover photos and videos from Android SD card, but free recovery software supports SMS recovery from Android. Here I recommend you Android messages recovery, which can help you directly recover text messages from Android and also help you on How to recover sms from Samsung galaxy/note. All popular Android brands are supported, such as, Samsung, HTC, LG, Sony, Motorola, and more. Just download its free trail version and give it a try.

     

    Vi kommuniserer på norsk her inne, takk!

  2. Husk at alt over en liten laserpeker er farlige greier. I beste fall så ender du selv opp med en øyeskade. I verste fall så gjør du noen andre blinde. Så tenk på det før du tankeløst veiver den laboratorielaseren du fant på ebay rundt. Lasere er ikke leketøy!

     

    Husk at alt over en liten fruktkniv er farlige greier. I beste fall så ender du selv opp med å blø. I verste fall gjør du at noen blør ihjel. Så tenk på det før du tankeløst veiver den brødkniven du kjøpte på Jernia. Kniver er ikke leketøy!

    • Liker 1
  3. Det han gjorde var i prinsippet bare å gi de muslimske lovene vi finner i disse landene et litt større geografisk anvendelsesområde samt selv ta jobben som bøddel.

     

    Han gjorde vel bare det som de fleste av hans trosfeller bare tør å gjøre i tankene.  En fjerdedel av jordens befolkning kan vel ikke ta feil?

  4. Jeg har ikke kommet så langt, men litt på vei, for å forstå seg på ondskapen hans: * Hvorfor har han skapt så mange forskjellige typer ondskap, er det ikke nok å teste menneskene på èn type ondskap? Første svar jeg har kommet frem til: Han skapte mange typer ondskap for å skjule sannheten om den ene virkelige ondskapen han skapte verden for. Der er èn ondskap som ligger skjult i midten, han gjemmer den bak et "hav" av mange forskjellige typer ondskap. Andre svar jeg har kommet frem til: Dersom folk blir provosert av mange forskjellige typer onder i verden, så slår de seg aldri helt til ro på èn ondskap, de "vandrer" med sinnet fra den ene urettferdigheten til den andre i små perioder og dermed dømmer de heller ingen, for sinnet vandrer til evig tid fra Ondskap A til Ondskap B, får likesom ikke slått seg til ro og se nøye på den ene virkelige ondskapen og dermed lage et dømmebilde av det. Dersom andre har filosofier om Guds ondskap, legg det inn slik at man kan forstå bedre.

     

    Hvilken av de fjørten gudene er det du refererer til?

  5. Hei, var og kjørte store deler av natta igår. Var sliten og traff fortauskanten etter en sving,dette førte til at jeg mistet kontroll på kjøretøyet og havnet opp på fortauet og traff en steimur med baken på bilen. Kjørte kanskje i 60 i 50 sona. Dumt nok så sa jeg til politiet atjeg var trøtt noe jeg ikke burde gjort. De tok fra meg lappen midlertidig. Kommer jeg til å miste lappen for uaktsom kjøring? Felgen på bilen ble knust og bakfangeren ble ødelagt. Hvordan bør jeg forklare meg? Og kan jeg si atjeg ikke var istand til å svare for meg på stedet?

     

    Jeg er glad for at onkel politi tok lappen din.  Sånne som deg har ingenting i trafikken å gjøre.  Er man sliten og trøtt har man ingenting bak et ratt å gjøre.  Det du bør prise deg lykkelig over er at du traff en murvegg, og ikke en person...

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...