Gå til innhold

8BSPH5XU

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 8BSPH5XU

  1. Det dere kanskje ikke skjønner er at fler tallet vet ikke om og bryr seg ikke om at du eventuelt kan bytte operatør dagen etterpå, ingen av dere som tenkte på det?

    Ikke det?

    Ikke overraskende egentlig.

     

    Men må også si det er litt morsomt å lese om folk som heller betaler 300kr i måneden i det vide og breie som blir på mange flere hundre og tusener kroner enn om du bare sparte opp/tok litt av spare pengene å punger ut 6k med en gang.

    Ja, 6k på en gang er mye, men bedre enn å betale det dobbelte om ikke mer over lengre tid, det er jo strengt tatt seigpining.

    Ikke rart luksusfellen fins når folk er så lettlurte og har utrolig liten kontroll på egen økonomi at kreditt kjøp, som dette strengt tatt er, er beste løsningen for å få seg ny tlf, burde kanskje ringe en bjelle da om at du enten burde klare deg med den du har eller ta noe som er billigere men fortsatt funker.

    Men er man avhengig så er man avhenging og da MÅ man jo bare ha, er jo slik med de fleste avhengigheter, må ha, koste hva det vil.

    Og ja, som det står i artikkelen så knuser du skjermen så betaler du litt for å bytte, men knuser den flere ganger blir det dyrere og dyrere og folk som mister tlf i bakken flere ganger, gud hvor irritert jeg blir over slike, du burde vel da kanskje ikke gå får en 6k++ tlf om du ikke har bedre grep i fingrene enn at alt bare detter ut av hendene dine.

     

    Det er vel der du tar feil, mer eller mindre samtlige telefoner på markedet blir billigere om du kjøper den subsidiert med binding. Det er faktisk dyrere å kjøpe ut telefonen cash. Det gjelder både bedriftskunder og privatkunder når det kommer til SWAP/Svitsj så er dette en høyere totalkostnad enn om du kjøper telefonen subsidiert. Fordelen er dog at du enkelt kan bytte telefon hver 12 måned samtidig som du slipper å måtte selge din da gamle telefon på finn.

  2.  

    Så ikke noe om det i artikkelen etter skumlesing, men med Swap kan man ha hvilket abonnement man vil, også fra andre operatører så lenge man har Telenor akkurat ved bestilling.

     

    Fra Telenors regler:

     

    "2. Hvem kan inngå avtale om SWAP

    Avtale om SWAP kan inngås av kunder som har et løpende FRIHET- eller UNG-abonnement. Tilsvarende gjelder ved innbytte av mobiltelefon og inngåelse av ny avtale om SWAP.

    Dersom abonnementet ikke aktiveres vil det bli utstedt faktura på full pris for mobilen."

     

    Altså kan du bytte abonnement, men om du faktisk vil bytte inn mobilen må du inngå en ny Frihet- eller Ung-avtale.

     

    Stein Jarle Olsen, Tek.no

    Det er som Ofstiguten sier: Du må ha et Frihet abonnement hos Telenor ved inngåelse av selve avtalen, dette kan like så godt være et Frihet 500 som blir sagt opp dagen etterpå.

×
×
  • Opprett ny...