Gå til innhold

Evenyx

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Evenyx

  1. Takk for svar!

    Jeg tar kun med laptop, mobil og muligens nettbrett! mobilen kan jo lade via laptop USB, men uansett har alle laderne 100-240v merker på seg, så det er jo veldig kjekt da.
     

     

    Nord-Amerika har type A og B

    https://www.skyscanner.no/nyheter/alt-du-trenger-vite-om-internasjonale-stikkontakter-og-reiseadaptere

     

    Hvor B er med jord. Kjøper du en adapter type B, og stikkontakten du kommer til ikke har jord vil den ikke passe. Det er krav om jord på stikkontaktene, men tipper du kommer over litt av hvert .. Kjøp en adapter på clas ohlson - eller bare på flyplassen når du reiser.

     

    Anbefaler du da at jeg kjøper adapter type A? Kan jeg bruke denne da uansett i stikkontakt som egentlig er jordet?

  2. Hei! Beklager om denne ikke passer seg inn i denne kategorien, men jeg føler det er nærmere å be råd fra mennesker som kan strøm enn de som kan reise ;)

    Jeg skal reise til Canada om noen måneder, og så har jeg forsøkt å lese meg litt opp på hva jeg trenger for å lade mine duppedingser. Jeg ser jeg trenger en slags reiseadapter, og muligens en converter?

    Jeg skal kun ha med meg laptop og mobiltelefon. Adapterne til begge laderne står det 100-240V og 50/60 Hz på. Betyr dette at jeg ikke trenger en converter?

     

    I tillegg: Jeg har lest at det ikke er glupt å bruke reiseadapter over lengre tid (les: flere mnd). Stemmer dette?

  3. Har ikke diagnoseverktøy, så får ikke lest av feil.

     

    Har en golf 2003 1.6 bensinbil som tidvis bare slutter å dra. Bilen mister fart og går ikke over ca 30 km/t. Etter noen meter kan den plutselig ta i igjen med full kraft. Gul motorlampe dukket opp.

    Trodde først det var kondens, så hadde fylt opp tanken og hatt i kondensfjerner. Bilen kjørte senere ei mil uten problemer. Dagen etter forsvant motorlampevarselet.

    Men i dag skjedde det samme igjen. Etter ca 3 min kjøring mister bilen kraft, og denne gangen dukka både gul motorlampe + antispinn og epc lampa opp. Fikk stoppa bilen og starta på nytt, da var motorlampa igjen og bilen var like "lat". Kjørte noen meter og så fikk bilen kraft igjen.

     

    Tips anyone? Har ingen kyndige i nærheten å spørre..

×
×
  • Opprett ny...