Gå til innhold

martian94

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av martian94

  1. hvorfor kan ikke sony prioritere utseende? ingen vil ha en stykk mobil hvor rammene legger på 4 cm ekstra på høyden? lag en fin mobil så vil mange flere kjøpe... følger sony aldri lærer der... burde hvertfall ha et mer rammeløst design

     

    Jeg vil gjerne at flere skal følge i Nexus 6P sine fotspor. På siden hadde den akkurat passe ramme til at det skulle se fancy ut og likevel være robust. Toppen og bunnen hadde mye tom plass på utsiden, men det ga så mye tilbake når man brukte stereohøyttalerne. Som var plassert riktig. I motsetning til min både nyere og dyrere Huawei P10+ jeg fikk byttet meg til reklamasjon siden 6P havnet i en ureparerbar bootloop etter offisiell Oreo-OTA-oppdatering fra Google.

  2. Så, snapchat er nå Skype eller Facetime?

     

    Føler at det blir litt feature creep her...

     

    Har du Facebook-appen? Den er ikke så treg i bruk, men jeg merker at telefonen min blir mye tregere når jeg har lastet den ned, kontra når den ikke er på telefonen min. Det er ikke det samme med Snapchat, den appen er bare litt treg av og til, men den har ikke slowet down telefonen min så vanvittig som Facebook-appen. FB Messenger har jeg også, men den er ikke på langt nær like ille (har selvfølgelig slått av de ***** snakkeboblene).

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...