Gå til innhold

catr

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av catr

  1. Vel tror jeg må ut med godt over 24k for oppsettet mitt (kun PCen) om jeg skulle kjøpt nytt i dag, kjøpte meste brukt i sommer (minus kabinett og kjøling) og prisen ble rundt 15.5k samlet. Så om man er heldig så er det ikke tvil om at det lønner seg å kjøpe brukt, kjøp kun nytt om du må sier nå jeg :p

     

    Og får du gyldig kvittering at på til så ser jeg strengt tatt ingen problemer ved å kjøpe brukt. Å anta at det man kjøper ikke fungerer er vel i overkant paranoia dersom delene er relativt nye. Er nok kun på eldre oppsett og rigger jeg ville bekymret meg for det, selv om jeg ser problematikken. Står det i annonsen at alt fungerer som det skal, men du mottar defekt vare så er det bare å ta det opp med forbrukerkjøpsloven. Det farligste er å kjøpe brukt på nett dersom man ikke har tilstrekkelig info om hvem selger er.

     

    Høres bra ut =) Jeg tror faktisk jeg kliner til på denne brukte maskin, så får jeg heller lære meg hvordan man bygger når det blir dags for å oppgradere. 

  2. Prisen er ikke så ille for brukt. Hadde selv droppet SSD\harddisken og gitt bud på 7000 kr eller 6500 kr hvis selgeren er villig å gå ned på pris.

     

    Samsung 850 evo 500 GB eller 250 GB bør du kjøpe nytt.

    Med tanke på dollarkursen og i5-6600K er noe stiv priset.

    Så ville jeg vurdert brukt.

     

    Hvis du trenger trådløs skaff deg nyere ellers ville jeg droppet wireless N er ikke mye verdt i dag.

    Hvis du ikke skal bare surfe på nett. Beste du kan få er 160 mbit trådløs hvis det er god dekning.

    Tror ikke han er spesielt villig til å fjerne SSD fra den, jeg har allerede "prutet" bort skjerm, tastatur og mus ned fra 12 000. 

     

    Vurderer å fjerne Apple HDD og kjøpe en 250 GB SSD etterhvert i tilfelle jeg kjøper den. Skal kun spille på den og trenger bare plass til Windows + spill. Tror du ikke nettverkskortet holder mål? Jeg skal som sagt kun bruke den til gaming, den skal stå i tv-benken og kobles til TV. Vurderte å bruke Wifi til å spille, men kan forsåvidt like greit bruke kabel siden den kun skal stå i tv-benken sammen med routeren (fra Get).

     

    Det jeg er mest urolig for er hvis det er trygt å kjøpe brukt PC, og hvis det er en bra pris. Han har alle kvitteringer fra bl.a. komplett, og det meste er kjøpt i juni 2015, mens noe er nyere. I tilfelle noe går i stykker, kan jeg reklamere på samme måte som hvis det var jeg som hadde kjøpt den fra komplett?

  3. Hade du blivit förälskad om han var dansk också? Böjer sig ner och säger något dirty till dig på danska, slickar dig i örat och tar en bit flæskesvær? 

     

    Förhoppningsvis har du inte fått en sämre syn på svenskar, även om du träffade en idiot. De finns i alla länder. Känns som du har lätt för att bli utnyttjad, oavsett nationalitet. Stå på dig mer nästa gång du träffar någon, annars är det lätt att direkt bli undergiven.

     

    BTW, vi tycker norska låter feminint ibland också. ;)

    • Liker 1
  4. Vil kjøpe en gaming PC med minimum GTX 970 og I5-4690K eller bedre. Kan tenke meg å bygge selv, men fokus er på hva jeg får for pengene. Har derfor sett litt på bruktmarkedet.

     

    Først og fremst har Elkjøp tilbud på denne Acer Predator med GTX 970, i5-6400, 8GB DDR4 og 256 GB SSD til 9 995,-. Jeg stoler dog ikke helt på kvaliteten av strømforsyning og hovedkort, da de ikke spesifiseres noe steder og jeg har hørt att disse ofte er de svakeste lenkene i slike ferdigbygde maskiner. Er den bare til å glemme?

     

    Jeg har også sjekket finn, og kommet over en brukt PC til 7 500,- uten skjerm, tastatur og mus (som jeg ikke trenger). Jeg er litt i tvil med å kjøpe brukt, men denne kommer med alt av kvitteringer og er kjøpt i juni 2015. Har noen av dere noen formeninger om hvis dette er ett godt kjøp til riktig pris, eller hvis jeg heller burde kjøpe nytt og bygge selv? Specs for den brukte PCen er:

     

    Intel Core i5-4690K 3.5GHz

    MSI GeForce GTX 970 Gaming 4GB "Twin Frozr V"
    Hovedkort: MSI Z97 GAMING 3
    RAM: 2 x Crucial DDR3 BallistiX Tactical 8GB = 16 GB RAM
    Lagring: Samsung EVO 850 128 GB SSD + Apple Harddisk 750 GB
    Strøm: CORSAIR RM650x 650W PSU
    Nettverkskort: TP-LINK TL-WDN4800 11n Wireless Adapter
    Kabinett: NZXT S340 Midi Tower Sort med 2 vifter

×
×
  • Opprett ny...