Gå til innhold

lagwagon2

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lagwagon2

  1. Hørte for noen dager siden at en gjennomsnitt student ikke klarer å dekke en ikke-planlagt utgift på 5000,- Står det virkelig så dårlig an med studentene? JEg er selv 3. års student nå og ved hjelp av sommerjobb så har jeg lett klart å spare opp over 50 000 på bok som står der og godgjør seg hvis behovet for en ferietur, ny pc ellerno skulle være der.

     

    Ellers lever jeg helt greit på de 6300 i mnd. lånekassen betaler ut. Jeg er veldig heldig og har husleie på kun 2600 da, og om jeg er litt bevisst når det gjelder mat så har jeg vanligvis tilgode noen hundrelapper hver måned også. Jeg er ikke en kjempefester, men går jo ut ihvertfall en gang i måneden - i tillegg er på restaurant av og til.

     

    Merker at det er vanskeligere å finne seg sommerjobb pga. finanskrisen, og derfor er det veldig greit å ha noen penger spart opp.

     

    Hvordan står det til med økonomien for resten av dere studenter?

  2. Vel, er ikke bare dollaren kronen har blitt svekket mot, Euroen har jo passert 9 nå. Kronen har blitt veldig svekket mot de fleste kurser den siste måneden - og det er dårlig for importnæringen, men desto bedre for eksporten. For min del eksportere jeg lite, så en lav kronekurs er ikke å foretrekke:P

     

    For min del, så har jeg planer om å kjøpe e8400 og Radeon 4850 med tilhørene RAM og hovedkort. Så jeg sitter litt på skapet å avventer prisene da studielånet ikke er så mye å leve av.

×
×
  • Opprett ny...