Gå til innhold

Lord Hell

Medlemmer
  • Innlegg

    540
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lord Hell

  1. Jeg er ikke enig med de fleste som har skrevet her inne. derfor logget jeg inn (noe jeg ikke har gjort på flere år) for å si at Diablo 3 har tatt mange steg i riktig retning for nettopp meg og alle de 25+ jeg har på vennelista mi der inne :) prøv å spill D2 idag (noe vi gjorde for å runde det på Hell før D3 release) og du vil merke godt hvorfor det er Real Money AH i d3 :) Jeg gir D3 terningkast 6 fordi jeg kan og fordi jeg er en gamer ;)

  2. Heisann, Jeg har nå endelig fått meg en skikkelig komfyr (da jeg kun hadde kokeplate før)

     

    og Nå som den ble levert på døra og pakket ut fant jeg ut at.. det følger ikke med noe strømledning?

     

    På baksiden av komfyren er det ett panel jeg kan skru av.. her er det 5 stk utak som jeg antar strømledningen skal påkobles? er det normalt at dette ikke følger med? har sendt mail til bestbuy.no hvor jeg kjøpte komfyren men har ikke fått noe svar på dette..

     

    I manualen står det følgende..

     

    En Godkjent fagman må utføre dem elektriske tilkoblingen. For tilkobling av apparatet skal en ledning av typen H 05 VV-F eller tilsvarende benyttes.

     

    Betyr det at jeg bare kan glemme å lage julemiddag hjemme i år? har allerede kjøpt inn fersk ribbe og salta,peppra den ^^

     

    Link til Komfyren jeg har kjøpt..

     

    på forhånd takk for all hjelp og god jul! :)

    post-40527-1261525807_thumb.jpg

    post-40527-1261525859_thumb.jpg

  3. latterlig at dere som skal boikotte skal nettopp det..

     

    men for all del! hold dere unna dette spillet :) så slipper jeg whinere ingame..

     

    kjøper spillet til 399 i byen og legger det inn på steam som skal ha 507 kr.. hehe røverkjøp :)

     

    Steam er fett da? kjøper alle spilla mine der jeg.. derav min mening at dere som ikke gidder det kan stikke fingern laaangt opp i.. nesa! :)

     

    ha en fin kveld felles gamere. see's i MW2 :)

  4. Har som sagt tidligere bestilt meg Belkin og har 4 stk (altså 2 start pakker) 1 ved switchen, 1 ved stuepcen/ps3en (alt ettersom hva jeg bruker) og 1 på soverommet)) planen er å ta de i bruk for alvor når jeg flytter inn i en leilighet over 2 etasjer nybygd i 2006 så sikkert bra sikringsskap osv.. (lov å håpe)

     

    Min erfaring så langt... vell det er tregere enn Tcp kabelen... men virker kjappere enn trådløsen.. har testet uvabrutt i 3 dager med litt kopiering osv og det tar tid.. mye lengre tid enn det tar å flytte en usb harddisk kopiere over på den.. også kopiere over på den andre pcen som skal ha innholdet.. Streaming har fungert topp! ingenting å klage på dog har jeg ikke fått testet Hd materiale ennå..

     

    Jeg må legge til at disse boksene.. de blir så inni hel%"%& glovarme! så jeg har begynt å koble de ut når jeg ikke bruker de.. (sånn just in case) jeg gleder meg til en proff får testet disse så "skryte" faktoren blir litt høyere...

     

    om jeg angrer på kjøpet? tja... det vil jeg finne ut i desember når jeg flytter inn i den andre leiligheten :)

×
×
  • Opprett ny...