Gå til innhold

aKre :o)

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aKre :o)

  1. Null motargumenter kommer du ikke langt med så mitt innlegg er rimelig mye mer gjennomtenkt enn det patetiske utspillet du kommer med.

     

    Å jo, dette står på nostalgi å lite annet. Magien med å spille WoW i 2004 var for de fleste ikke bare spillet i seg selv, men det at man var yngre, hadde lite bekymringer og forpliktelser med masse fritid å kunne sitte oppe til langt på natt å spille et nytt, spennende og på den tiden rimelig banebrytende MMO med kompiser i samme situasjon. Dette kan ikke gjenskapes i dag hvor folk er 15 år eldre å de fleste har koner, unger og jobb til tross for at spillet i seg selv er 100% identisk. Du er rimelig dum om du tror noe annet.

     

    Fakta.

     

    Når det har offisiell release så kommer forøvrig WoW-forumene til å eksplodere av klagetråder fra folk som vil ha alt mulig i spillet endret enten det er dårlig spilldesign, mekanikker eller mangel på QoL, og artikler som denne er bare så vidt starten og allerede bevis på at ting ikke er så bra man husker det var.

     

    Trenger lite motargumenter. Se på runescape og osrs versjonen. De har gjenskapt den og guess what? Det er fler spillere enn noen gang der og det bare øker lol. Er ikke nostalgien men mer communityen og at devsa har et mye bedre samarbeid med fansen

    • Liker 1
  2. Til å begynne med var jeg veldig skeptisk og gikk inn med litt pesimisme. Men etter å ha spilt rundt 50 timer nå så må jeg si at dette er en av de mer avhengihets gjørene br spillene som er der.

     

    Føles litt ut som en blanding av Blackout fra black ops 4 og operators osv fra Rainbow Six Siege.

     

    Kjempe artig, eneste man trenger nå er solo og duo.

    • Liker 3
  3. Er hypen som er sentrert rundt kids og at store internett personligheter hyper det opp for kids som gjør at det er så stort som det er. Selfølgelig noe å si med ingame events også og for ikke å nevne alt det der med at det også er Free 2 Play. For min del har jeg i det siste prydet meg av det jeg selv mener er et enda mer polished spill som er for hakket eldre playerbase enn fortnite, spillet jeg snakker om da er Ring of Elysium.

     

    Ellers så vil jeg egentlig si i dags dato at csgo er bedre optimized spill expirience

  4. Er jo mobilspill og mikrotransaksjoner folk flest vil ha så da satser de jo på det som alle andre.

     

    Har ikke sett en person som er veldig positiv til mobil spill tbh :p Mikrotransaksjoner mener nå jeg er en av de beste måtene å holde et spill i livet med tanke på updates. Typ av samme modellen som csgo gjorde det er jo genial, lootboxes men kun for cosmetics og som koster en del penger å få. Lager man et byttesystem samtidig også så går det unna i svingene.

  5.  

    Jeg har lite respekt overfor det norske lotteritilsynet.

    Kan hende det er et litt vanskelig tema, men her bør jo barna for en gang skyld få den beskyttelsen som myndigheten kan gi dem.

    Det vil gjøre det mer krevende for spillutviklere å tjene penger, men det må vel gå an for spillindustrien å kunne gå litt i tenkeboksen.

     

    Hvilke spillutviklingsreaksjoner har kommet i de landene som nå forbyr lootbokser?

    Det synes jeg er en litt mer interessant informasjon.

    Så slipper en kanskje noen runder med diskusjon basert på "litt uvitenhet"...

     

     

     

    - Jeg er enig i at barn bør bli bedre beskyttet i så måte.

    Dessverre så er det ikke bare barn, men også noen voksne som trenger beskyttelse.

    Tenk litt også da, mange av spillene som har lootboxes er ikke akkurat 3+ aldersgrense :)

  6.  

    Det gjør det jo bare til et større mysterium hvorfor folk gir fullstendig blaffen i Elder Scrolls Online. Personlig synes det er LANGT bedre enn makkverket Skyrim. Grafikk? 4K. Spille med andre? Ikke noe problem. Spille alene? Ikke noe problem. Historie? Langt bedre. Gameplay? Langt bedre. Quests? Langt bedre. Verden? Langt større, og mye mer interessant å utforske. Ja, jeg vet ESO var ræva da det kom, men det begynner å bli en stund siden. Utrolig mye er forandret siden da. Selv jeg hatet det intenst da det kom, men nå veksler jeg mellom The Crew 2 og Elder Scrolls Online. Andre spill trenger jeg ikke.

     

    Vel, ESO er vanvittig populært i dag, så det er nok ikke tilfelle at folk gir blaffen i det. Personlig spiller jeg bare på en PS4 (Pro riktignok) og spillet fremstår som et halvferdig early access produkt der, med den dårligste draw distancen jeg noen gang har sett.

    "Vanvittig populært" xD

  7. Å utforske det gamle Hellas i et moderne 3D spill kunne vært veldig gøy men jeg må nok vente til noen andre utviklere kaster seg over perioden. Dette spillet virker ikke som det prøver å være særlig seriøst, med superkrefter, 300-sparket og en kvinnelig hovedperson som kan gjøre alt det samme som den mannlig hovedpersonen kan. Dette skal liksom foregå i det kvinnefiendelige Aten under Peloponneskrigen?  

     

    sær må jeg si

    • Liker 3
  8. Endelig? Har dere mistet forstanden? Dette så jo ut som noe touchscreen inspirert ræl, likt mye av de dårlige brukergrensesnittene som har vært på moten en stund. Det er overhode ikke noe å feire. Det gamle brukergrensesnittet i Steam er enkelt og funksjonelt. Hvorfor skal man bytte det ut? Hvem er disse gjøkene som klager over at Valve ikke har byttet grensesnitt? Hva er poenget? Å gjøre slik at man må klikke mye mer for å finne det man skal ha?

     

    Er vel smak og behag? sitter du å sutrer fordi noen har en annen mening enn deg? Ta deg en bolle :)

×
×
  • Opprett ny...