Gå til innhold

MarkusHoAr

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MarkusHoAr

  1.  

    Hei, jeg produserer elektronisk musikk ved navnet Mahoar på SoundCloud.

     

    Hvem fler her produserer musikk, og hva heter dere på SoundCloud?

     

    Har ikke lagt ut så mye, men noe har det blitt siden folk sier jeg skal gjøre det.

     

    Begynte for 2år siden og målet mitt er å trolle.

     

    Dagens troll, mekka med en gitar jeg har mekka sjæl. https://soundcloud.com/proamped/mekker

     

     

    Står at den låta er fjerna... 

    Hørte på en annen du la ut, Nixen, den syns jeg faktisk var jævlig bra! 

  2. Hei, jeg lager elektroniske sanger, og jeg føler jeg trenger feedback på låtene jeg lager. Slik at jeg kan forbedre låtene, og bli en bedre artist. Det er ikke alltid man klarer å se objektivt på låtene man selv lager, og jeg håper dere gir en ærlig tilbakemelding! :D

    https://soundcloud.com/mahoar/what-to-call-an-electronic-song

    Leg gjerne ut dine egne låter også slik at andre kan gi tilbakemeldinger til den! :)

  3. Du er langt i fra alene om å føle dette, nesten alle sliter med det samme problemet fra en tid til en annen. Det viktigste er bare at du prøver ut nye ting, og finner ut av hva du liker/ikke liker. 

     

    Det verste du kan gjøre er å bare sitte hjemme å gruble over det, eller å se på serier eller spille spill for da bare ignorerer du problemet. Gå ut og bli kjent med nye mennesker, gå turer, beveg på kroppen, prøv aktiviteter du aldri har gjort før. 

     

    Finn ut av hva du vil oppnå, sett deg noen mål og jobb mot de. Gi livet din egen mening.

     

    Håper det hjelper!

  4. Det er mulig du overtenkte situasjonen litt. Planlegge alt som skal skje i løpet av daten osv. Prøv å vær litt mer spontan neste gang, jenter elsker spontanitet. Det jeg sikter til er at du er usikker på om du skal klemme henne med en gang, du tenker over om du skal være fysisk med henne, og du tenker over om du skal betale regningen eller ikke, det var sikkert mer du tenkte på som du ikke skrev også.

     

    Det vil si at mens du er med henne tenker du på alle disse tingene, det dreper spontaniteten helt, og jenter liker deg ikke på grunn av logiske grunner, men av følelsesmessige grunner. Spontaniteten er det som skaper de positive følelsene, og alt virker mer naturlig når det er spontant.

     

    Du sa også at du ikke forventet at hun kom til å like deg. Det er ikke så rart hun ikke vil fortsette å date deg, hvis du selv føler du ikke fortjener henne. 

  5. Prøv å gjør ting du aldri har gjort før, finn ut hva du liker/ikke liker. Finn ut litt mer om deg selv, eksprimenter osv. 

     

    Det verste du kan gjøre er å bare sitte hjemme og gruble. Gå ut og gjør noe konstruktivt, med konstruktivt mener jeg gjør aktiviteter du aldri har gjort før, gå turer i skogen, bli kjent med nye folk, hjelp andre. Nesten hva som helst bortsett fra å sitte hjemme og gruble.

     

    Gi livet mening, finn ut hva du har lyst til å oppnå, sett deg mål og jobb mot det. 

     

    Håper det hjelper, og lykke til!

  6. Du sa at du føler livet ikke har mening, hva med å gi den mening? Man må skape sin egen mening i livet. Først å fremst må du finne ut av hvordan du vil leve, hva du vil oppnå, og hva du liker å gjøre. Så må du sette deg noen mål og jobbe mot de.

     

    Noe annet som også hjelper er å slutte og gruble så mye over livet, vær mer tilstede og opplev øyeblikkene for det de er. Da vil du bli mye mer fornøyd.

     

    Håper det hjalp!

  7. For å nå et mål: Lag en 30-dagers plan, legg til én ny vane hver dag, som vil hjelpe deg med å nå målet. 

     

    Det er nettopp derfor mange lager nyttårsforsetter og sprekker i midten av Januar, de klarer ikke å holde ut den forandringen de prøver å gjøre fordi de prøver å forandre alt på en gang. 

     

    Med en 30-dagers plan, forandrer du litt hver dag, som gjør det mye enklere å nå målet ditt.

  8. Lag en 30-dagers plan. I stedet for å bare fokusere på å unngå det usunne, fokuser på at du skal spise mer sunt. Når man har lyst på kjeks, energidrikk osv, er det fordi kroppen trenger energi, og da går den som regel etter kjappeste løsning. 

     

    En 30-dagers plan hvor du starter med f.eks. noe veldig enkelt, som å drikke 1L vann i løpet av dagen. Neste dag øker du vanskelighetsgraden litt, med f.eks å spise en salat hver dag. Neste dag kanskje du skal prøve å unngå usunne varer som hindrer deg fra å nå målet ditt, som f.eks maks en energidrikk, brus, kaffe e.l. hver dag. Når 30 dager har gått, og du har lagt til én ny vane hver dag som hjelper deg mot målet ditt, vil du være en helt annen person. 

     

    Alt handler om våre vaner, og du kan ikke forandre alt på én dag. Det er derfor folk lager nye nyttårsforsetter hvert år og sprekker i midten av januar, nettopp fordi de ikke holder ut den forandringen de har satt seg selv til å klare. Hvis man forandrer bare litt hver dag blir det mye enklere.

  9. Hva er kvalifikasjonene dine da? Hva er du god på? Det er en nettside som heter Freelancer.com, der fyller du inn interessene dine, og kvalifikasjonene, så blir du anbefalt småjobber som du kan gjøre. Småjobbene kan være alt fra å lage nettsider og skrive artikler, til å lage og redigere videoer. Verdt å sjekke ut hvertfall, er helt gratis å bli medlem.

  10. Det er flere muligheter å tjene penger på nettet. Det er mye som Dodger86 her sier, at man burde bli rå i noe og selge tjeneseten. Et eksempel på en nettside man kan bruke er Freelancer.com. Der legger folk ut jobber de trenger gjort. Det kan være alt fra å lage en nettside til og skrive en artikkel, til å redigere videoer. 

     

    En annen måte er å være en affiliate marketer. Da skal man velge et produkt som har et affiliate program, som bl.a. Amazon.com. Og så markedsfører man det produktet, og så får man provisjon på det man selger med markedsføringen. Det er mange måter å markedsføre på, men det er et helt annet tema.

     

    Det er også mange andre muligheter.

  11. Selgeryrket er beinhardt, det er kun for de som tåler mye motgang. Selgeryrket kan derimot lære deg veldig mye, blant annet hvordan man skal prate til forskjellige folk, man blir også en person som bryr seg mindre om hva andre tenker om deg, fordi man får mye dritt slengt etter seg som selger. Det er helt i starten det er vanskeligst, da er du jo i læringsprosessen, og man blir jo bedre jo hardere man jobber med det. 

    Tiden min som selger ga meg veldig mye, det var tøft, men når jeg ser tilbake på det så var det verdt det.

    Det som også er veldig viktig er å selge noe som man selv har tro på, det nytter ikke å selge noe som man selv vet er dårlig. 

     

    Det å gi seg etter en dag er greit hvis du vet du kommer til å hate jobben, det nytter aldri å jobbe i en jobb man hater, spesielt ikke som selger med provisjon hvor du er nødt til å prestere. 

     

    Det at en arbeidsgiver sier til en som sier de ønsker å slutte, at de må fortsette i to uker, er for meg veldig rart hvis det står i kontrakten at det bare er en dag. Skjønner heller ikke hvorfor man må fortsette å jobbe i to uker i en jobb som selger, når pengene firmaet tjener kommer an på hvor mye selgerne selger. En selger som vet han skal slutte, men at han MÅ jobbe, presterer selvfølgelig ikke bra.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...