Gå til innhold

NjordNOR

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NjordNOR

  1.  

    Vel, dama mi syns det var litt festlig faktisk, og hun spiller lite candy crush, men er veldig glad i Diablo 2, LoL og Borderlands. At man skal være så hårsår da, DET er merkelig for meg. Jeg vet at vi lever i en snart feminazistisk stat, men ett sted går vel ullgensern? Når sant skal sies, så var ett av de første spillene hun spilte ordentlig the Sims på pc, men å ta så sinnsykt på vei for en vits? Hva skjer med blondine vitsene nå? Blir du anmeldt for hets, og stemplet som Anti-feminist/Mannsjåvinist? SKJERP DERE!

     

    Hvem er det egentlig som tar "sinnsykt på vei" her? Folk som skriver med caps og utropstegn og maser om feminazistisk stat er ihvertfall høyt opp på den skalaen i denne saken.

     

    AtW

    ifølge DEG kanskje. Er i min natur å reagere på ting, og hvis det er ett problem for deg, er det ingen som tvinger deg å være inne på siden her, lese eller svare på det jeg har skrevet, er det vel? Slutt å skap flere problemer nå da.

    • Liker 1
  2. Vel, dama mi syns det var litt festlig faktisk, og hun spiller lite candy crush, men er veldig glad i Diablo 2, LoL og Borderlands. At man skal være så hårsår da, DET er merkelig for meg. Jeg vet at vi lever i en snart feminazistisk stat, men ett sted går vel ullgensern? Når sant skal sies, så var ett av de første spillene hun spilte ordentlig the Sims på pc, men å ta så sinnsykt på vei for en vits? Hva skjer med blondine vitsene nå? Blir du anmeldt for hets, og stemplet som Anti-feminist/Mannsjåvinist? SKJERP DERE!

     

    Og i tillegg, hva om det ER en dame som har skrevet denne vitsen? Skal vi ta utgangspunkt at alle som spiller spill er hetero?

  3. Vel, dama mi syns det var litt festlig faktisk, og hun spiller lite candy crush, men er veldig glad i Diablo 2, LoL og Borderlands. At man skal være så hårsår da, DET er merkelig for meg. Jeg vet at vi lever i en snart feminazistisk stat, men ett sted går vel ullgensern? Når sant skal sies, så var ett av de første spillene hun spilte ordentlig the Sims på pc, men å ta så sinnsykt på vei for en vits? Hva skjer med blondine vitsene nå? Blir du anmeldt for hets, og stemplet som Anti-feminist/Mannsjåvinist? SKJERP DERE!

  4.  

    Burde vel stå poeng over alt og ikke poenger?

     

    Enig i at det klinger bedre, men er ikke begge bøyningsformene teknisk sett lov? http://ordbok.uib.no/perl/ordbok.cgi?OPP=+poeng&ant_bokmaal=5&ant_nynorsk=5&begge=+&ordbok=begge

    "Poeng" er intetkjønn med to stavelser. Da skal det etter hovedregelen skrives "poenger" i flertall ubestemt form. Når det gjelder ordet "poeng" er det imidlertid et unntak som gjør det lovlig å bruke begge bøyningsformene. Både "poeng" og "poenger" er godkjent.

  5. Han burde få en form for straff, 14 dagers ban evt eller noe sånt? Ja han er i media ganske ofte, men trenger man å straffe hardere enn nødvendig? Det mer svada som kommer ut av dette, jo mer makt får faktisk dette ordet.. Det var unødvendig å gå til ett ord som er SÅ diskriminerende, men pokker heller da folkens? Kommer du å sier til meg at du ALDRI har skrevet dritt til noe online før? Kanskje som startet det hele.. eller som troller spillet du holder på med?

     

     

    tl:dr : gi han midlertidig ban i spillet han spilte, SOM ALLE ANDRE!

  6. Jeg har ia alle fall 0 troverdighet på TL, og deres beslutninger en stund fremover. Så det skal gå helt uten følger at dere hang ut en spiller, utestengte han, og var nære på å ødelegge hans karriere fordi DERE dreit dere ut, så dere kan gå tilbake å reversere avgjørelser dere har tatt, bare for å ødelegge mer for dere selv. Det BØR være noen hoder som ruller her nå, å det er ikke fra spillere, men evneveike moderatorer.

    • Liker 2
  7. Å kalle Pokemon Go for et dårlig spill viser en trangsynthet som er er trangere enn det smaleste smug. Et "dårlig" spill ville ikke ha mobilisert spillere i milliontall på så kort tid. Spillet er kanskje enkelt ja.. med noen bugs(som alle spill har i starten). Men det er et genialt spill. Når det rapporteres at voksne som aldri har spilt Pokemon før spiller det, så går dette på mer enn bare nostalgi. Jeg kjenner mange som bare hadde hørt navnet Pokemon før, som nå spiller Pokemon Go. At spillet får både store og små som normalt sitter bare inne å trykker på en pad/tastatur ut i naturen er prikken over i'en over hvor genialt dette spillet er.

     

    mm. sier sikkert de hundre tusener av pedofile også...

×
×
  • Opprett ny...