Gå til innhold

Nikkos

Medlemmer
  • Innlegg

    180
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nikkos

  1. Litt dumt av meg å ikke poste hva feilen besto i, sry!

     

    Kortet ble levert til Komplett, de testa det på 5 ulike hk, alt fungerte perfekt iflg testrapporten som fulgte med på returen. Så...kortet ble lagt på hylla, inntil en kompis kom på besøk. Vi satte oss ned og funderte sammen...

    Har du prøvd å skifte kabelen mellom kortet og skjermen? spurte han.

    Ehhh, nei det har jeg vel ikke, var svaret.

    Ny kabel, digital inngang ble satt på, og svisj!!!!!!!! bilde og alt fungerte heeeelt perfekt og har gjort det siden!

    Nå flyter BF 2 med alt på maks og 8xAA helt smoooooth!

     

    Kanskje dette kan lære oss at det enkle ofte er svaret? Iaf håper jeg at andre kan kanskje få ideer og de har lign problem i fremtiden.

    Tusen takk til PA for gode råd og hjelp!

  2. Ok Graapho, da er du en lykkelig mann! BRA!

    Skal forske videre jeg på mitt problem jeg! Kommer med løsning (når/om jeg finner den da...!!??), men muliges ikke før godt ut i neste uke.

    I mens settes det gamle kortet (ATI x1800xt) inn i tjeneste igjen!

    Oppgraderer til vista og begynner å legge inn drivere osv osv, så kan kanskje Battlefield 2 startes opp igjen snart, håper jeg...

  3. Betyr "forblir svart" at skjermen blir svart etter POST eller at skjermen ikke reagerer i det hele tatt?

    Hvis 2: Jeg har samme problemet. Jeg har resatt CMOS og sjekket alt av strømting, samt satt pci-e som prioritert over onboard. Skjermkortet er også helt nytt fra pakken (åpnet pakken, satte i kortet, ingenting skjedde) så jeg tviler på at det er kortet som er feil.

     

    Var ikke meningen å hijacke tråden din her, men jeg er veldig interessert i en løsning.

    Har forresten 8800GT Alpha Dog med 256MB RAM.

     

    "Forblir svart" betyr at maskinen starter opp, viftene (også på skjermkortet), men intet bilde kommer opp på skjermen.

  4. Hei!

    Har satt sammen følgende hw;

     

    Abit IP35 Pro

    4 Gb Corsair

    Inter E8400 CPU

    XFX 8800 GTS AD-edition.

     

    Problemet ligger i at maskinen ikke booter opp slik at os kan legges inn med dette oppsettet. Skjermen forblir sort.

    Har satt inn mitt gamle ATI XT 1800-kort, og da starter den opp og windows kan legges inn. (Kjører XP). Har snakka med Komplett, de sier det muligens er feil på skjermkortet, bare send det inn, sier de...

     

    Bare lurer på om det er noen "der ute" som har gode råd slik at jeg slipper å sende inn kortet..?

     

    Ja, har strøm nok (650W) og har satt i ekstra strømkontakt på skjermkortet.

    På POST (power on self test)displayet på hk kommer FF opp, det betyr boot attempt, altså forsøker maskinen å starte opp. Men altså, skjermet forblir svart med xfx-kortet mens med ati kortet starter pc`en opp.

     

    Anyone?

  5. Herregud som dere antar....uten å vite. Bare tull alt sammen. Har spilt bf2142 i mange hundre timer og det er fullt mulig å få så mange poeng i en runde, har fått det selv. Men det som er viktig, er å skille mellom "career-points" og poeng pr runde.

    Career points opparbeider man seg som kjent i alt man gjøri spillet, så kommer man til det punktet hvor man har oppnådd krava, og da får man utmerkelser i en eller annen form, pins, bagdes, ribbons eller medaljer. Noen er verdt mer enn andre, fra 50 og oppover. Husker ikke hvilke som gir 2000 career points, men det er altså fult mulig. De poengene teller bare i kampen for meste rank, ikke for runden, om dere forstår hva jeg forsøker å si.

  6. Hei!

    Jeg har nylig kjøpt samme kort som du og har hatt det i maskinen i litt over en uke.

    Spiller Battlefield2 og kan bare ønske deg lykke til med kjøpet. Det finnes muligens raskere og "bedre" kort på markedet, men jeg spiller BF2 med alle settings på maks i høye oppløsninger.

    Kortet er stille selv på full load og det virker som om det "puster lett".

    Jeg er iallefall veldig fornøyd (- og jeg setter høye krav...)

  7. Hei..

     

    jeg trenger ett nytt skjermkort til under 2000,-

    Det skal være AGP og det skal være bedre enn dette: ATI R9800 PRO.

     

    Men en ting til, det er ikke den største psuen jeg har (barebone pc 275W)

    6194797[/snapback]

     

     

    Det spørs litt på hva (egentlig ganske mye hehe) du skal spille, har kikka litt rundt og kan kanskje gå for dette kortet.

    Vet ikke hvordan strømforbruket er, men vil anta at du nærmer deg smertegrensen.

    Lykke til.

  8. Jada, tråden din gjorde at jeg bestemte med for et Sapphire x1800XT 512 fra Komplett. Har sendt bestillingen nettopp, kunne sikkert valgt et annet kort som både er bedre og dyrere, men jeg spiller stort sett bare BF2 og etter va jeg har lest så yter det kortet veldig bra i det spillet.

    Har også bestilt en AMD 4200+ X2 så dette skal bli spennende...

     

    dere vet hvordan det er:-)

  9. Hei!

    Det sitter en Pentium M cpu på min bærbare, standard hastighet er 1800 Ghz, men den går bare på 600....iflg både Everest Home Edition og det samme når jeg velger "egenskaper" i "Min datamaskin".

    Jeg kommer inn i bios via F2, men ingen valg i forhold til dette problemet.

    Maskinen er forvrig en Fujitsu Siemens Amilio 1425, den er ca 9 mn gammel.

     

    Noen som har løsning...?

     

    Takk på forhånd.

  10. Jeg har et Radeon X800 XT PE skjermkort påsatt Zalman heatpipe + vifte som kjøling. Opplevde også en markant ytelsestap når jeg spilte SP. Kikka litt på innstillingene på driveren til skjermkortet, fant ut at jeg skulle huke av for "Fast Write", restartet og logga på en SP server. (altså - slå av "Fast Write")

    Etter å ha spilt SP på flere servere og flere av mapene har vært de "tunge mørke", mener jeg å kunne si at dette hjalp betydelig. Er skjelden under 40 frp, mot nede i under 20 tidligere. Uansett, det er ingen ytelsestap som følge av systemet, at serverene lagger, er en helt annen sak.

    Bare som et lite tips, kan jo hende noen av dere andre kanskje skulle prøve det samme. Om det hjelper - er det bare en liten julegave fra meg til dere:-)

  11. Nå har BF2 vært public i ca 6 mnd, noen av oss er "old-dogs", andre nye spillere kommer til etterhvert. BF2 er en fantasktisk bra spill, hvis det blir spilt ordentlig online iallefall.

     

    Mitt poeng er derfor at man retter seg etter de regler som er på de ulike serverne og oppfordrer alle til god "gamerånd".

    Jada, vi blir frustrerte og irriterte over andre spillers oppførsel, men ikke fall for fristelsen til å starte out-voting uten grunn, vær også veldig forsiktig med å straffe for TK.

    Jeg har spilt over 320 timer (ca 26600 p) nå og tør vel påstå at over 90% av Tk er uhell og ikke "overlagt drap" for å si det slik. Det sier seg selv at man ikke straffer for uhell, eller at man selv er uforsiktig i sin omgang med miner som en lagkamerat har lagt på veien.

     

    Grunnen til dette innlegget skriver seg fra i ettermiddag. Spilte på en norsk server, og det ble startet out-voting på meg uten grunn. Det virket som han som startet ut-stemmingen fra serveren, fikk med seg sine squadmedlemmer. Han fikk iallefall bare med seg 3 stk hver gang.

    Da jeg spurte ingame om årsaken, fikk jeg ingen svar. Prøvde også litt provoserende spørsmål om hvorfor, fremdeles ikke svar.

    Moralen er derfor soliders, la oss holde en hyggelig tone oss i mellom, ta heller ut eventuell irritasjon på fienden istedenfor å starte ubehageligheter for andre, han fortjener det!

    Vi som har spilt en stund, er vel nesten som rollemodeller for nye og kanskje veldig unge spillere, her må vi vise ansvar og god sportsånd.

     

    Vær med på å skape spilleglede!

  12. Har vel kanskje flere slike, men det jeg husker best var dette på D.Oilfields. Oppe i skjul bak en bygning med bare noe få liv igjen. Lå bare og venta på nådestøtet fra et hocus like i nærheten. Det kjempet om flagget jeg ville ta.

    Så sendte jeg et skudd "ut i natta", og dermed ble det to kills på meg! :dribble:

     

    Ble veldig overrasket, men det hocus`et var nok betydelig skadet fra tidligere kamper, så mine få skudd var nok bare dråpen som...osv.

×
×
  • Opprett ny...