Gå til innhold

Eirik Blodøks

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eirik Blodøks

  1.  

    Mest useriøse anmeldelsen jeg noen gang har lest. Dere har mistet meg som leser. Alle kan ha sin mening, men 6/10 blir rett og slett for dumt.

     

    Gamer.no har ikke mistet meg som leser helt endå, men slike anmeldelser forklarer hvorfor jeg er sjeldnere innom siden enn for noen år tilbake. I følge Gamer.no er Job Simulator, Just Dance 2017, Farming Simulator 17 og The Banner Saga 2 bedre enn Breath of the Wild. Man får nesten inntrykk av at karakteren er satt ene og alene for å fyre opp og få klikk...

    Du klager på at du ikkje klarer å ta artikkelen seriøst pga. det du meiner er tåpelig karakter.

     

    Men i dine eksempler hakker du ned på at spill som ikkje ein gang kan sammenlignes i kategori, mål og stil har høgare karakter? Ein dømmer eit spill basert på kva type spill det er. Dømmer du også ein fisk for dens evne til a klatre i eit tre?

    • Liker 1
  2. Hjelper ikkje å tvinge folk til å ha andre passord når dei har ein elendig holdning til passord i utgangspunktet. Blir de tvunget til å ha for avanserte passord med både det eine og andre krava glemmer dei det enten ut, eller skriver det ofte ned ved siden av skrivebordet, og da er heile passordet blitt ganske poengløst.

     

    Ein må ta tak i folk sine holdninger rundt passord, lære dei skikkelig passord bruk, og øve inn gode vaner. Kommer ikkje langt me "IT administratorer må gjere det vanskeligare"

  3. Ikke noe nytt i år! Håpet i det lengste på en gave under juletreet i år, men nei...

     

    Er ikke dette litt unormalt? Han gir meg aldri noe på valentin eller til bursdag heller, men han påstår at "I am the one". Hvordan er det mulig?

     

    *forvirret*

     

    Anonymous poster hash: 1ce03...d3c

    Mange har det synet at presanger som dette er poengløst. Om ein ser logisk på det kan ein sjå det slik. Eg gir deg ein hundrelapp, og på min bursdag får eg den tilbake. Man gir eigentlig det samme frem og tilbake. Om han ser det slik, er det forståelig kvifor det er skjedd slik. Men det er slik dere må snakke om når det er forskjellige synspunkter. 

  4.  

    vår overseksualiserte kultur.

    For meg fremstår det uttrykket mest som en slik "alt var så mye bedre før".

     

    Jeg er nemlig ikke sikker på hva en "over-seksualisert" kultur, er.

     

    Det eneste jeg vet er at masturbasjon er helt naturlig, og vi er på vei ut av en seksual-moraliserende kristen kultur, og på god vei inn i en gjennom-sekularisert humanistisk kultur, hvor eksempelvis ni-åringer får TV-programmer laget for sin aldersgruppe slik at de får vite om hvordan kroppen sin fungerer.

     

    At noen foreldre blir flaue av det, og noen besteforeldre blir provoserte på en litt forvirret måte, får nå bare være.

     

    "over"-seksualisert.

     

     

    Det eg heller ville sagt er problemet med dagens "sex kultur" er det at vi er altfor lite opne angående sex. Folk skjemmes over å snakke om det, og det er ein veldig hysj hysj sak. Sammtidig blir det satt på ein absolutt absurd pedestall og behandlet som den hellige gral, som igjenn er heilt på trynet. 

     

     

    Angåande bilde prostituering, er vel problemet meir i duren av oppmerksomhets horeri, som blir meir og meir utbredt med kor eksponert det er i dagens sosiale medier. Folk ser andre som får så mykje oppmerksomhet og positivitet ut av å forkaste selvrespekten sin, og følger med i tett flokk ut av sjalusi. Dei blir avhengige av å få stødig tilførsel av bekreftelse og aksept på korleis dei ser ut, korleis dei lever livet sitt, og ting dei oppnår. Det å ikkje klare seg uten all denne bekreftelsen og tilbakemeldingen viser ganske stor mangel på selvtillit og selvstendighet, som ganske mange finner uatraktivt. På den måten er det litt som eit toegget sverd. Ein får meir oppmerksomhet frå folk som er interessert nettopp i kroppen ein viser fram, men mister interessen til mange som kanskje hadde vore interessert i selve personen. 

  5. Nå vet ikke jeg om ho er der å handler jevnlig. Europris butikk ved kjøpesenteret i byen. Tenkte egentlig å finne ut hva hun heter å kontakte henne via sosiale medier og ikke steppe opp på døra. Tenkte ikke på å ta skiltnr hennes vettu! Sjeldent jeg blir betatt av noen men hun smeltet meg helt så det er egentlig ganske utrolig!

     

    Dei fleste handler i rutiner på dei samme butikkane. Med mindre ho ikkje er lokal, men da vil det også vil vere håplaust å finne ho igjenn. 

    Eg er redd dei einaste mulighetane eg ser er enten å håpe ho dukker opp igjenn der. Eller å bla gjennom hundrevis av facebook sider.  

  6.  

    Hei! Er det en deal breaker for dere å ha sex på første date? Hva tenker dere om jenta, mister dere interessen? Og hvem skal sende melding etter daten? Hva skriver man i så fall i meldingen?

     

     

    Anonymous poster hash: 99465...1af

     

     

    Hvorfor skulle eg miste interessen? Har du noen begrunnelse? 

    Skulle eg miste interessen ville det vert av heilt urelaterte grunner. 

     

    Hvem som helst kan da sende melding etter daten. Det er ikkje ein rettsak der ein må følge faste regler. Føler du for å sende melding gjør du det. Dersom du ikkje føler for det, gjør du det ikkje. Enkelt og greitt. 

    • Liker 3
  7.  

     

    MEN jeg lurer da på, dersom du ikke ønsker å gifte deg eller barn. Hvorfor vil du være i fast forhold?

     

    HI

    Kan jeg snu dette spørsmålet og spørre om giftermål/barn er den eneste grunnen til at di ønsker å være i fast forhold?

     

     

     

    Ja, litt.  Synes det er lettere å være singel. Morsommere å date og være forelska. Enn et forhold som blir mer og mer stabilt = mindre og mindre romantikk og følelser. Og hvis det ikke skal SKJE noe de neste 70 årene liksom, så ser jeg ikke helt poenget nei. Hvis man ikke skal dele noe sammen.. 

     

     

    Dersom du da ser på eit stabilt forhold som uromantisk og følelselaust, virker det da bakvendt å gifte seg? og dersom barn er meir poenget med forholdet enn forholdet i seg selv, er det vel like greitt å ta ein tur innom ein sædbank? Eg får ikkje dette til å gi heilt meinin xD

  8. Litt utydlig her for min del. Ut i fra teksten er det uklart for meg om det er begge som sliter med psykisk helse, eller begge? 

     

    Uansett er det viktig å ikkje bruke forhold til å forbedre psykisk helse. Psykisk helse er noko ein bør ha litt kontrol på FØR ein går inn i eit forhold, fordi det kan være svært destruktivt for forhold, og meir for deg sjølv dersom forholdet skulle gå nedenom. 

  9.  

    ...

     

    ... men det er ingenting som tilsier at det ikke er mulig å ha et fredelig og godt land med mye integrering (Skandinavia), eller et elendig og/eller segregert samfunn uten mye innvandring (Balkanstatene, Irland)....

     

    Det er dette eg synest er litt morsomt med slike diskusjoner. Om det er ingenting som tilsier at det vil gå dårlig, men ei heller ingenting som tilsier at det vil gå bra, er det ikkje da eit spørsmål om risikovurdering? : )

     

    Men men. Uansett korleis ein vrir og vender på det, er det positive og negative ting med begge utfall, og kva som har størst vekt vil alltid falle på et subjektivt plan. 

×
×
  • Opprett ny...