Gå til innhold

Redalert

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Redalert

  1. Ja mac vet å ta blodpris for ekstra tilbehør, men dessverre er de ikke alene om det. Nevner også dell.

     

    Hos Dell er det jo bare å ringe, så får man veldig god pris. Kan man ringe til Apple-store og gjøre noe lignende kanskje?

     

    Hvis du ringer direkte til humac så får du svar på hva ting koster, ekke sikker på applestore. Tror ikke de har priser på reparasjoner tilgjenglig.

  2. Skru ut batteri, på baksiden sitter det en hel ramme med tre skrurer som du skrur ut, bak den sitter alt. Brett ut den hvite lappen som holder disken, dra den ut, bare å presse inn igjen når du skal sette inn ny. Men husk hvis du leverer inn macen din med den nye disken til reperasjon så kan det føre til problemer med å få ut disken, siden det ikke er en apple disk :) Sånn at du har det i bakhodet

    Minne brikkene står det forklaring på under batteriet, så det er nok det enkleste :) Lykke til

  3. Er vel ikke akkurat "oppdatering" men snarere en ny maskin :).

     

    8800GT vil yte nesten like bra som en 8800GTX (som er kraftigere enn GTS), OG vil koste mindre enn en 8800GTS, så derfor burde du velge en 8800GT istedet.

     

    Ellers ser det bra ut.

     

    Grunnen til det skjermkortet er at jeg får cpuen og skjermkortet for 2500 av en bekjent. Så sparer litt cash der :) Ellers hadde jeg gått for GT kortet, lest det gjør jobben sin og litt til.

  4. Går nå fra min P4 3.2ghz 478 1,5gb pc-3200 7800gts agp skjermkort til.

     

    Asus GeForce 8800GTS 640MB GDDR3

    HDCP, PCI-Express, 2xDVI-I, Tv-Out, 320bit

     

    2x Geil 2GB DDR2 PC6400 800MHz Ultra

    4-4-4-12 Metallic-Orange Aluminum Retail

     

    Asus P5N32-E SLI nForce 680i SLI S775

    ATX, SATA, 2xGbLAN, DDR2, 3xPCIe

     

    Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz Socket775

    4MB, BOXED m/ vifte

     

    Er dette en grei oppdatering? Pris 5201 ,-

  5. Hei!

     

    Jeg har et problem med min maskin, skjedde senest i overigår hvor jeg spilte hvor maskin frøys. Etter jeg skulle starte maskinen opp igjen boota den ikke. Dagen etter tok jeg ut cmos batteriet i håp om at det skulle gjøre susen, det gjorde det ikke... Tok deretter ut cpuen min, renset den og satte den på plass og startet opp, da fikk jeg hvertfall boot lyd fra maskinen og at selvfølgelig cmos instillinger var feil, rettet dette og fyrte opp, maskinen fungerte da fint i en dags tid til. Nå er problemet som følgende, fungerer ikke å tømme cmosen virker det som siden jeg har tatt ut batteriet og gjort dette flere ganger uten en boot lyd. Når jeg først får maskin opp og gå, er det veldig ustabilt at den kan holde på fra 5-15 min før den fryser og deretter ikke mulig å boote opp etter restart.

     

    Sitter på en P4 3.2ghz (temp i bios 40-45 grader) sammen med et asus p4c800 hk med 2g corsair minne og en 560w thermaltake psu.

     

    HJELP! :D

    På forhånd takk.

  6. MysticoN: Det er jo mulig. Selv vet jeg ikke hvordan, men det går ann.

     

    On-topic: Du kan jo google litt, tror du finner det meste der. Eneste jeg vet er at det skal være litt tricky og få gjort.

     

    Skjønner ikke helt hvorfor du skal gjøre twinken din til t5 rogue. Jeg mener, gidder du virkelig å risikere ban på accounten din fordi du ikke gidder å se på roguen din i "vanlig twinke-gear"?

    8482516[/snapback]

     

    Skjønner ikke helt hvordan du kan få en ban av og ordne utseende på din egen figur lokalt på din pc, som ikke ses av andre. Hvilken betydning har det om han ser ut som en tier 5 rogue men ikke er det? Hva er ban reason for å bytte ut utseende?

  7. 1998 med mindblast

    Hvordan!? Anathema med Darkness / Shadowform + dmgbonus i AV /WSG?

    Er det mulig å critte så mye med mb? Jeg har en 54 priest, og jeg har critta bare 1020 med Mind Blast mens jeg var i shadowform og full shadowbuild med ca +100 totalt shadowdmg gear..

     

    :dontgetit:

    Jeg har crittet 1400 med shadowbuild i WSG, og 1200 med Disc build :)

     

    Det er sikkert mulig med Anathema + full shadowbuild og enda mer shadowdmg gear. Legger du til 30 % dmg fra AV og warlock cursen tror jeg det er mulig :)

    4665676[/snapback]

     

    Lett mulig, critter 1600 med trinket fra zg nå :p

    Critta 2230 på bossen i av med warcry og noe curse's fra locks

  8. Hei

    Jeg har samme problem som trådstarter. Jeg har også det samme Creative kortet, er det fakta at der er Audegy-kortet som er problemet her...

    5583717[/snapback]

     

     

    Jepp. Det er Audigy kortet som er problemet.

    Jeg har gjort gjentatt testing på dette og prøvd å modifisere settings til den store gullmedaljen.

     

    Selv etter med Youp-Pax drivere så kommer problemet. Nå begynner jeg å bli veldig lei. Jeg trodde det hadde noe med CMSS 3D eller DX Hardware Accel, men har prøvd med Battle for Middle Earth 2 og jeg får ikke løst det. Kan hende spillet setter CMSS 3D tilbake eller skrur på høyere kvalitet av lyd enn jeg ønsker. Akkurat nå klør jeg meg i huet.

     

    Er det noen som har en løsning på dette?

     

    Ps. IKKE kjøpe Creative kort. De er helt rå på hardware, men de kan ikke skrive drivere for fem flate øre. Gå for Hercules lydkort! De har utrolig bra stabilitet.

     

    EDIT:

    Jeg har nå prøvd med Basic DX Hardware Accel, CMSS 3D Av, Speakers: Headphone. Fortsatt samme problemet. Neste steget er i så tilfelle å skru av DX Hardware Accel fullstendig, men det vil senke performance betraktlig og er ikke ønskelig.

     

    Noen som har noen ideer?

    5597573[/snapback]

     

    Jeg har hatt problemer med audigy kort før, har hjulpet rett og slett å bare flytte kortet noen pci slotter nedover :p

  9. Jeg har byttet inn hovedkortet, det viste seg at det var feil i RAM-slottene.  Men PCen er fortsatt ustabil i spill. (Men maskinen fryser ikke på samme måten som den har gjort tidligere.) Bah.

    5763176[/snapback]

     

    Hvis du har ett eget lydkort, så ville jeg prøvd å bytte plass for det. Uansett om du har bytta hq ;) Lykke til :thumbup:

  10. Det med at skjermkortet er ødelagt kan være noe, men det er en annen ting også: jeg har puttet inn mottaker/senderen til mitt trådløse tastatur i pc'en og det lyser ikke noe på den! Har plugget den i laptopen nå og nå kommer det vanlige lyset opp.

    5759082[/snapback]

     

    Dette kommer ikke før pcen har bootet opp, mulig du har knust cpuen :p bruker du p4 ? Der trengs en 12v ekstra kontakt til hk.

  11. Hei. Jeg har nå hatt min (selvbygde) datamaskin i ca. 3 uker. Jeg har alltid hatt problemer med at PCen fryser i tide og utide. Dette skjer alltid Battlefield 2, Star Wars KOTOR2, (Disse spillene må vel være de mest krevende spillene jeg har) og når jeg har overklokket, men det kan også skje en sjelden gang mens jeg bare har en nettleser ol. kjørende.

     

    Hver gang det fryser seg, står bare bildet på skjermen stille, og hvis jeg f.eks. har et spill med lyd kjørende når det fryser seg, kommer det en forferdelig skrapelyd fra høyttalerne.

     

    Kan det være at jeg har for liten strømforsyning?

     

    400 watts PSU fra Chieftec BX-03 (Edit: Har nå kjøpt ny 580W Hiper)

    Abit Fatal1ty AN8 SLI

    XFX GeForce 7800GTX 256MB

    AMD Athlon 64 4000+

    TwinMOS PC3200 DDR-DIMM 2048MB Dual Pack

    Sony DVD-brenner DRU-810A

    Samsung SpinPoint 250GB

    Western Digital Caviar 40GB

     

    Edit: Jeg har kjørt memtest86 flere ganger, det har aldri vist noen problemer.

     

    Edit2: Prøvde et eldre skjermkort, det hjalp ikke.

    5533410[/snapback]

     

     

    Dette problemet har jeg hatt før.. Virker kanskje dumt, men funka for meg å flytte feks lydkortet litt lengre ned.. Ta ut lydkortet og se om pcen din henger seg da ;)

×
×
  • Opprett ny...