Gå til innhold

Kinzel

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kinzel

  1.  

    Hehe, bra det :) alder har mye å si synes jeg. Det legger jeg ofte merke til, menn vil alltid ha yngre damer. Men det har vel mest med utseende vel? Damer liker vel eldre menn, fordi de er mer "mature" i oppførsel, har jobb og penger osv. Smart, samme her, barn er ikke et tema for meg engang ennå, og ikke sikker på selv om jeg ever vil ha det. Min eks er nesten 4 år yngre enn meg, så jeg merket den aldersforskjellen så altfor godt. Men på nettsider blir jeg ofte kontaktet av meg 32+, og det synes jeg er nasty...Høres bra ut :) håper daten går bra, let us know!Du lærer, jeg synes du var ganske smooth da, og ikke minst tøff!

     

     Det har med utseende å gjøre, men det er også noe med den ungdommelige ånden jeg fortsatt trekkes mot. Og også det jeg nevnte om at mange jenter på min alder går rundt og kikker etter "den rette" og vil finne en de kan låse fast og få barn og familie med. Jeg er ikke interessert i det før jeg er 40. Men for all del - jeg er definitivt åpen for å treffe en jente på egen alder også. :) Måtte ta en raincheck på daten i kveld da jeg har blitt noe syk. Men er bedre nå, så vurderer å høre om hun vil komme allikevel. :D Takk forresten! Anonymous poster hash: ceba1...539

    Absolutt forståelig, kjenner meg igjen i det du skriver :) dreier seg mest om sex, lek og moro i 20 årene :)

    Forståelig :)

    Let us know! :)

     

    Haha, for en fantastisk tråd! :D Du er tøff... det skal du ha.  Skulle ønske jeg hadde vært like tøff opp i gjennom årene, men nå har jeg kjæreste. Savner egentlig livet som singel, men så kommer jeg til å tenke på hvor vanskelig det egentlig var å finne en jente som var kjærestemateriale. Jeg møtte madammen min gjennom felles venner, men det var på et vorsspiel.. og det er egentlig på denne måten jeg har truffet jenter tidligere også. Enklere å både prate og sjekke opp jenter med litt alkohol innabords. Ser flere fine jenter på treningssenteret jeg trener på, og slik har det vært opp i gjennom årene. Kunne aldri stoppet en jente på trening bare for å småprate eller bedt henne med ut på en date. Det er jeg alt for feig til.  Har forresten en jente (eller skal jeg si dame, siden hun er noen år eldre enn meg) som trener samtidig som meg flere ganger i uka som det blir litt øyekontakt med nå og da. I det siste har hun gitt meg noen blikk og smilt litt.. og dette er bare hyggelig, men jeg vet at hun har barn og sikkert derfor også kjæreste.. men det har jo jeg også uansett.  :tease:  Men bare litt morsomt å tenke på hva jeg ville gjort i en slik situasjon for noen år tilbake, da jeg var singel.. Sannsynligvis ikke noe som helst og ventet (håpet) på at hun skulle tatt initiativ til noe.    Kommer til å følge med i denne tråden videre. Morsomt å lese :)    Anonymous poster hash: 12017...dbc

    Enig, denne tråden er awesome :p men virker som hun på trenina har et øw med deg da :)

  2.  

    Ah! Ja, da er du et ungt miljø. Jeg er 24 (straks 25), så trodde du var rundt min alder siden du var rundt på lesesaler osv, men er ikke da jentene en del yngre enn deg også?

     Hmmm...mulig det bare er meg, men 25 regner jeg omtrent som "rundt min alder". :D Alderen på lesesalen varier nok alt mellom 20-30+ vil jeg tro, men de fleste jentene er nok en del yngre. Mulig noen av disse jentene synes jeg er for gammel, men jeg liker generelt yngre jenter. Hehe. Forrige "erobring" var 21 år, men hun liker jo eldre menn etter egne ord. Har en date med en 22 år gammel jente i kveld (Tinder).  Men mulig disse er unntaket. Skal sies at jeg er i mitt livs form og føler meg på ingen måte som en gamling. Får fortsatt høre at jeg kan se ut som jeg er 25. ;) 23-25 er nok en perfekt alder for min del. Også noe av grunnen til at jeg styrer unna jenter på egen alder er at disse vil jo gjerne etablere seg og få barn, noe jeg ikke vil akkurat nå og kanskje aldri. 

    Serr? Wow! DET er godt jobbet! Endelig! Men ja, hun ble nok litt satt ut, men hun nektet jo ikke helt, and who knows hva som skjer videre, her trenger vi update  :)Men hvis en dude hadde sagt til meg "kan du komme bort hit litt" så hadde jeg garantert sagt "jeg må nesten gå, har dårlig tid", men hun kom jo faktisk bort til deg, så kanskje hun er interessert  ;)

     

     Haha. Thanks. :) Har ikke hørt noe enda, så regner nok ikke med at jeg hører noe. Jeg innser jo i ettertid at jeg burde: 1. Forsøkt å ha en noe lenger samtale (ikke nødvendigvis mer enn noen minutter) slik at jeg ble litt mindre fremmed. Hun satt og leste i en bok og på PC, så jeg burde jo ha spurt hva hun leste og om hun studerte. Så kunne jeg fortalt kort hva jeg drev med, etc. 2. Tatt nummeret hennes i stedet. Jenter flest er elendige på å ta initiativ og selv når det er noen de vet er interessert, så det kan jo være at jeg hadde kommet en vei med å sende henne en melding og at hun fortsatt synes det er skummelt å sende meg første melding selv om jeg jo gav henne grønt lys. Eller at hun ikke liker meg nok enda til at hun gidder bry seg. Men men. Man lærer så lenge man lever. Ble litt satt ut selv av hele situasjonen og da tenker man ikke så klart.  Anonymous poster hash: ceba1...539

    Hehe, bra det :) alder har mye å si synes jeg. Det legger jeg ofte merke til, menn vil alltid ha yngre damer. Men det har vel mest med utseende vel? Damer liker vel eldre menn, fordi de er mer "mature" i oppførsel, har jobb og penger osv. Smart, samme her, barn er ikke et tema for meg engang ennå, og ikke sikker på selv om jeg ever vil ha det. Min eks er nesten 4 år yngre enn meg, så jeg merket den aldersforskjellen så altfor godt. Men på nettsider blir jeg ofte kontaktet av meg 32+, og det synes jeg er nasty...

     

    Høres bra ut :) håper daten går bra, let us know!

     

    Du lærer, jeg synes du var ganske smooth da, og ikke minst tøff!

    • Liker 1
  3.  

     30 år. Men er student, så er i et ungt miljø og har ingen ønsker om å "etablere" meg :)Anonymous poster hash: ceba1...539

     

    Ah! Ja, da er du et ungt miljø. Jeg er 24 (straks 25), så trodde du var rundt min alder siden du var rundt på lesesaler osv, men er ikke da jentene en del yngre enn deg også?

     

     

    Vel, ingen skal beskylde meg for å ikke være frempå! :D  Kafe i dag. Skolearbeid. Så en veldig pen jente sittende i hjørnet på bordet ovenfor meg. 2 meter fra meg omtrent. Vi blikket kanskje kort noen ganger, men hun smilte ikke og gav ikke noen spesielle tegn til interesse slik noen jenter ofte gjør. Null grønt lys med andre ord. Uansett, jeg synes hun var fin, så tenkte jeg måtte gjøre noe. Vurderte å reise meg når hun gikk, men bestemte meg for å bare bli sittende. Tenkte det var like greit og mindre "konfronterende". Så, når hun hadde pakket sammen og begynte mot døren, sa jeg høyt: "Unnskyld! Hei! *kort pause etter at jeg hadde fått oppmerksomheten hennes* Jeg la merke til deg der du satt i hjørnet." Hun ble bare stående noen meter fra meg og virket litt forvirret og usikker på hva hun skulle gjøre, så jeg sa, "Kan du komme bort litt?" *hun kommer bort* "Jeg synes du så veldig fin ut, så jeg tenkte jeg kunne stoppe deg og si hei."  Haha. Så introduserte jeg meg selv og spurte hva hun het. Spurte hvor hun skulle (I know, I know...). Hun var på vei for å treffe noen (men IKKE kjæresten). Jeg spurte om hun hadde lyst å bli med ut en dag. Hun sa mer eller mindre ja. Følte hele situasjonen var litt presset (hun sto, jeg satt og det var folk i lokalet), så jeg sa at hun få kortet mitt (for å gjøre kort prosess) og sa at det hadde vært veldig hyggelig. Hadebra! :) Det var kanskje tabbe å ikke spørre etter nummeret hennes, men det skjedde i hvert fall slik. Blir ikke overrasket om jeg IKKE hører fra henne, men uansett glad for at jeg gjorde det. Føltes bra etterpå. Håper hun også satt pris på det og ja, håper selvsagt jeg hører fra henne for hun var FIN. :DAnonymous poster hash: ceba1...539

     

    Serr? Wow! DET er godt jobbet! Endelig! Men ja, hun ble nok litt satt ut, men hun nektet jo ikke helt, and who knows hva som skjer videre, her trenger vi update :)

     

    Men hvis en dude hadde sagt til meg "kan du komme bort hit litt" så hadde jeg garantert sagt "jeg må nesten gå, har dårlig tid", men hun kom jo faktisk bort til deg, så kanskje hun er interessert ;)

    • Liker 1
  4. *snip*

     

     

    Ah, bra du gjør research, da er det legit :)

     

    God plan :)

    Viktig å prøve ja, drømmedama kommer ikke bankene på døra ready to go, man må gjøre en innstats selv for det man vil ha. Men hvis du virkelig går inn for å få det til, så er alt mulig :)

     

    Kan jeg spørre om alderen din btw? :)

     

     

    ## sitatpyramide fjernet av ilpostino ##

  5. Jeg slo opp med eksen etter nesten 5 år, og jeg hadde kjærlighetssorg lenge. Men er myyye bedre nå. Vi har null kontakt nå.

     

    Men dere snakker iallefall sammen, det er jo noe. Men jeg har hørt for å få eksen tilbake, hvis det er det du vil, så gi henne space til å savne deg. Hvis du ikke sender noe til henne på lenge, så vil hun tenke mer og mer "hvorfor sender han ikke noe nå? Har jeg gjort noe galt, mister han interessen helt nå?" osv, og hun vil antagelig kontakte deg.

     

    Imellomtiden så heng med venner, gjør de tingene du alltid har villet gjøre (hva enn det er, dra nye steder, museer, kinoer, konserter, osv). Start med en hobby, start å tren og tenk at du skal skaffe deg revenge body, som er så populært nå.

     

    Og noe som hjelper veldig: snakk med andre jenter. Flørt med de, og kjenn at du fortsatt har det som skal til. Det er tungt først, men så gir det deg en skikkelig selvtillitsboost. Og du tenker mer på disse andre jentene enn eksen, og vips så merker du at det finnes bedre jenter enn eksen der ute.

     

    Og ikke tenk på henne, ta vare på deg selv, det er ditt liv. Du er i fokus, tenk hva du vil, hvordan du har det, hva du gjør. Det er veldig viktg nå.

     

    Er 4 mnd siden jeg slo opp med eksen, jeg tenker fortsatt på han, men jeg angrer ikke. Jeg har truffet så mange etterpå som er mye snillere enn han, pluss jeg har nå endelig tid til å gjøre det jeg vil + mye mer penger.

    • Liker 2
  6. Var frempå i dag. Spurte ut en jente som jobber i en resepsjon jeg frekventerer. Utrolig søt jente og har egentlig tenkt å skulle gjøre det ved neste gode anledning. Ruslet tilfeldigvis innom og stoppet for å slå av en prat når jeg så hun jobbet. Hadde ikke planlagt å spørre henne ut. Småsnakket i 10 minutter om løst og fast før jeg foreslo at vi kunne treffes i en annen sammenheng. Hun lurte på om jeg mente date og sa at i så fall så hadde hun kjæreste. Jeg sa at det var det jeg mente og jeg fortsatt synes hun var veldig søt og sjarmerende selv om hun hadde kjæreste. Tror nok det stemmer også og at det ikke er en unnskyldning, men hvem vet. Ellers så jeg igjen hun jeg har i kikkerten på lesesalen (hun smilte til meg når jeg kom inn) og sa hei til en ny en jeg har lagt merke til på vei ut. Føler det er litt for "på" å gå etter henne når hun går, så tenker å vente til jeg treffer henne utenfor en dag :)  Anonymous poster hash: ceba1...539

    Du er veldig flink som prøver da. :) creds der.

    Men kanskje lurt å snakke med henne litt flere ganger før man spør om date, men ja, kjipt hun hadde kjæreste, men er jo ikke helt sikkert hun hadde det.. Ofte en unnskyldning vi jenter bruker, desverre. Men seems legit, jeg tror hun hadde en bf. En ting er iallefall sikkert, hun har tenkt mye på deg i dag :)

     

    Ja, litt rart å følge etter noen når de går ut. Men god start med hun ene! Du kan jo eventuelt sette deg i nærheten av henne ved lesesalen? ;)

  7. Kjenner jeg blir så misunnelig på alle som treffer på folk så enkelt xD på lesesaler osv, kan ikke huske det var så "lett" da jeg studerte, folk drev med sitt og jeg stressa med mine studier da. Pluss ingen la noe spesielt merke til meg, så er vel ikke attraktiv nok sånn sett.

     

    Men random dudes har kommet å snakket til meg på oslo S o.l., men det virker som om de bare vil én ting, u know. Er iallefall det jeg tenker, også trekker jeg meg unna.

    Men skal sies jeg hadde kjæreste back then, ville kanskje blitt litt mer interessert nå.

  8.  

    Stoppe/plage random jenter på byen/offentlig transport? Really?Idiotisk spør du meg.

    Hvorfor er det idiotisk? Og hvorfor sidestiller du det med å "plage" jenter? Selv om jeg ikke har fått kjæreste av det enda, så har jeg selv kun positive erfaringer med å være litt frempå i hverdagen. Det virker som de fleste jenter synes det er smigrende. Og det er jo to jenter kun i denne tråden som sier de hadde blitt glad for det. Vel, en av de sier i hvert fall at hun drømmer om det. :)Anonymous poster hash: ceba1...539

    Enig! Tenk så fantastisk det hadde vært, og hvor mye man i ettertid tenker "han synes faktisk jeg var så attraktiv at han kom bort til meg!", det kommer til å sitte som en hverdagsglede med en stor dose selvtillitsboost! Jeg hadde blitt kjempeglad om noen gjorde det med meg ja :) dette er bare koselig hverdagsflørt, og vi trenger alle hyggelige øyeblikk i hverdagen vår.

    • Liker 1
  9. Er kjærlighet noe du kan bestemme skal skje? Ja, men kanskje det da ikke blir med den riktige personen. Som det sies over her, mye desperate damer på byen, vil du ha ei ordentlig ei bør dere treffes på en annen måte.

     

    Nettdating er vel fint?

     

    Utrolig tøft av deg å stoppe noen på gaten altså! Selv drømmer jeg om at noen skal gjøre det med meg, for er mange kjekke menn der ute.

     

    Eller du kan gjøre som jeg gjorde: meldte meg på et forum på internett med en interesse jeg har (i mitt tilfelle gaming), der er mesteparten gutter og jeg kunne snakke med så mange som hadde samme interesser som meg. Utviklet seg på en naturlig og fin måte med en dude, og var sammen med han i nesten 5 år før jeg gjorde det slutt.

     

    Men det trenger ikke tvinges frem, var helt tilfeldig at jeg møtte han på forumet. Men å møte noen med samme interesser er et stort pluss, så møt opp på arrangement, meld deg på forumer og grupper på nett, og vips, kanskje du treffer ei som er ganske lik deg selv.

     

    Eneste tips jeg kan gi utifra egne erfaringer. Selv har jeg interesse for cosplay (drar på desucon) og gaming (drar på spillexpo og andre spillarrengement). På desucon i fjor kom en så fin fyr å pratet med meg, og jeg angrer på jeg ikke snakket med han mer (men hadde eksen med meg dit, så var litt upassende), men i år er jeg fri og kan gå på leting, haha.

     

    Kanskje du treffer din utkårede i morgen, på en tilfeldig tur eller noe. Alt skjer alltid så random når jeg spør andre hvordan de møttes. "var med noen venninner på en resturant, en søt fyr satt på bordet ved siden av, og nå er vi gift og har barn osv".

  10. Interessant, men du prøver kanskje for hardt?

    Men det virker ikke som om denne one night stand greia er noe for deg, du savner jo nærhet, en å gjøre ting med og kosing!

    Redd one night stand bare vil såre deg.

     

    Men hvis du virkelig vil ha ei jente, noe det virker som du vil, bør du vurdere å melde deg på en nettdatingstjeneste. Der har du jenter som vil ha et fast forhold (iallefall de fleste søker dette), så da har dere begge sjansen til å snakke og bli kjent, gå på dater, osv.

     

    Du er fortsatt veldig ung, så ville ikke stresset. Jeg var 19 da jeg fikk min første kjæreste, og det skjedde altså helt tilfeldig ved at jeg skrev en post på et nettforum om pc. Så svarte han og vi kom i snakk og hadde mye tilfelles. Vi var sammen i nesten 5 år før det ble slutt.

     

    Men nå er jeg singel og nyter det, og tar ting som det kommer. Men prøv nettdating, der har dere jo samme formål.

  11. Så på Mr Robot episode 10 på nrk, og i en scene kom en sang jeg ikke klarer å finne navnet på. Jeg har hørt den flere steder tidligere, men aner ikke hva den heter. Den er ikke på soundtracket heller.

    Mange mener det er Derrick theme, og den ligner, men jeg er sikker på at det er en annen sang.

    Jeg spilte den inn på keyboard, la den ut på vimeo.

    Vet dere hvilken sang det er?

    https://vimeo.com/162070214

    Fant den! Svaret er Dmitri Shostakovich - Waltz No. 2. Den har vært med i flere filmer.
  12. Så på Mr Robot episode 10 på nrk, og i en scene kom en sang jeg ikke klarer å finne navnet på. Jeg har hørt den flere steder tidligere, men aner ikke hva den heter. Den er ikke på soundtracket heller.

     

    Mange mener det er Derrick theme, og den ligner, men jeg er sikker på at det er en annen sang.

     

    Jeg spilte den inn på keyboard, la den ut på vimeo.

    Vet dere hvilken sang det er?

     

    https://vimeo.com/162070214

    • Liker 1
  13. Dumt spørsmål, men nettopp kjøpt meg sony xperia z5 premium.

     

    I spesifikasjonene på nettsiden til expert, hvor jeg kjøpte den,står det den har 4g (har telenor 4g 2gb abonnement).

     

    Fikk esken og mobilen i dag, og på esken står det 2G/3G/LTE, hvorfor står det ikke 4G? Er det en feil modell som kun kan bruke 2g og 3g?

     

    Kan ingenting om dette, så lurer.

  14. Jeg har jobbet med film og redigering, så kan en del. Filmen din er helt grei den, bra klippet så det er ikke kjedelig å se på. Og flott det med teksten, akkurat lenge nok til man rekker å lese de. Vet ikke hva du ønsker å vite, jeg har ikke jobbet med de redigeringsprogrammene du bruker, men jeg kan Final Cut ganske bra.

     

    Enig at starten er litt forvirrende, men ellers en helt fin video!

×
×
  • Opprett ny...