Gå til innhold

Gega

Medlemmer
  • Innlegg

    1 125
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gega

  1. Ja du kan selvfølgelig oppgradere harddisken selv senere.

    Skjermen på denne Samsungen er helt rå både når det gjelder fargegjengivelse, skarphet og for ikke snakke om lyssterk. Dette er den første skjermen jeg faktisk skrur ned da den er pervers lyssterk.

    En matt skjerm blir nødvendigvis ikke blassere det er kvaliteten på skjermen som gir utslaget i totalopplevelsen og her er den på topp.

     

     

    Tusen takk for svar...men det er vel ingen selvfølgelighet idag med disse ultra lette maskiner som noen har loddet både ram og harddisk...så da er det jo ikke så rart at jeg spør om det er noen som har erfaring med om det lar seg gjøre på denne maskien:-)

     

     

    Geir

  2. Ja du kan oppgradere harddisk. Du kan jo kjøpe denne da med oppgradert minne og harddisk for 1200,- ekstra.. http://www.multicom....at-p/c/p5374288

     

     

    Jeg mener om jeg selv kan oppgradere harddisk ved en senere anledning?

     

    Det der tilbudet så jo ikke så galt ut egentlig:-)

     

     

    Eneste ankepunktet på nesten alle nye pcèr er at de har matte skjermer, noe jeg ikke er spesielt tilhenger av, nå skal det sies at jeg ikke har sett skjermene til disse Samsung modellene:-)

     

    Ser bare for meg at farger blir mer blass enn det er på glossy skjermer.

     

    Jeg vet jo at det har sin fordel ved mye dagslys å ha matt, men nå bruker jeg pc`n mest inne i hus.

     

    Har tidligere hatt glossy og sitter på en Macbook Pro idag som har glossy skjerm og kan ikke si at det plager meg:-)

     

     

     

    Geir

  3. Heisan.

     

    Holder på å skal finne meg en ny bærbar men ser at de fleste jeg kunne tenkt meg har enten matt skjerm, loddet minne eller vanskeligheter for å bytte harddisk.

     

    Maskinen jeg ser etter trenger ikke å være ultraslank eller liten, men dog ikke en klump som er 4 cm tykk, det må vel finnes en mellomting en plass.

     

    Litt om hva jeg ønsker.

     

    - 15,6" skjerm eller 13,3 - 14" men da med bra oppløsning.

    - Glossy skerm

    - Intebasert i5 eller i7

    - Lys i tastatur (ikke et must, men helst)

    - Multitouch pekeplate med scrollefunksjon

    - Oppgraderbart minne og harddisk

    - Stillegående

    - Helst under 10 000.-

     

    Jeg er ikke ute etter spillemaskin, den brukes stort sett til surfing og noen småjobber men ikke noe alvorlig tungt.

     

    Dell XPS 15 er en maskin med sånn ca specs, fysiske mål og vekt som er noe av det jeg kunne tenkt meg, men er usikker på hvordan den er.

    Leste en liten test av den hvor dem påpekte at den ikke hadde noe bra tastatur og pekeplate.

     

     

    Mvh

     

    Geir

     

    Er det noen som har et godt forslag til meg:-)

  4. Hei,

     

    Er ute etter en liten oc som kan kjøre sumo, filmer fra en NAS-boks i 1080p osv.

    Bilde og lyd igjennom HD kabelen.

    Har et budsjett på rundt 5000kr.

     

    Noen som har noen erfaringer med denne? Eller har noen andre forslag?

     

    http://www.multicom....t-p/c/p10619034

     

     

    Hei.

     

    Jeg er i samme situasjon som deg, Asrock Vision serien har fått mye bra kritikk så jeg er ikke i tvil pm at dem er bra og at det akkurat det jeg kommer til å kjøpe.

     

    Mitt problem er at jeg ikke helt klarer å bestemme meg for Asrock Vision X 321B eller Asrock Vision HT 321B..

     

    Jeg er vel egentlig ingen gamer lengere, har spilt mye tidligere, men jeg har jo selvsagt barn i huset som kanskje setter pris på det:-)

     

    Skjermkortet og dobbelt så mye ram er vel i grunnen eneste forskjellen på disse modellene, spørsmålet er vel bare om det er verd de 1400.- i forskjell.

     

    Om Vision X serien er mere fremtidrettet og i tillegg har dobbelt så my ram, så kan det være verd pengene:-)

     

    Et annet spørsmål er om det skjermkortet (Radeon HD 7850M) som sitter i Vision X utvikler betraktelig mere varme ved vanlig avspilling av Sumo, Viaplay eller Netflix..

     

    Om du har et budskjett på 5000.- så er det nok ikke noe å lure på, dette er nok en meget bra stue pc:-)

     

     

    Mvh

     

    Geir

  5. Vurderer å kjøpe meg en iPhone 5, men er et par ting som holder meg tilbake.

    Jeg kommer fra en S3, og er fornøyd med batterilevetiden den har. Er det slik at den ikke er noe god på iPhone 5 per i dag?

    En annen ting: Hvordan er applikasjonene fra Google på iPhone 5 nå? Prøvde YouTube-applikasjonen på en kollega sin, og må si den så mye dårligere ut enn den jeg har på S3.

    Og sist men ikke minst: Hvordan er det med skjermen og applikasjoner? Er flesteparten tilpasset iPhone 5-skjermen nå?

     

    Takk på forhånd for svar og ha en deilig kveld mens jeg er på jobb.

     

    Blir spennende å følge med her, er i samme båt som deg..har S3 nå men har veldig lyst å prøve iPhone 5 men noe holder meg igjen, kanskje mest for at man er vant til en ganske stor skjerm og kvier seg litt til å gå ned i størrelse:-)

     

     

    Geir

  6. Jeg gikk fra iOS (iPhone 3GS) til Android (Samsung Galaxy SII) til Windows 8 (Nokia Lumia 920). Det har jeg ikke angret på. Færre apps på Win 8, men nok til mitt bruk. Og så har jeg fått prøvet alle tre OS, og har "solid bakgrunn for egne meninger" når det gjelder valg av OS.

     

     

     

    Vil du utdype hvorfor?

     

    Geir :)

     

     

    Tenker også på å bytte tlf nå men er usikker på hva jeg skal gå for denne gangen. fungerer Spotify på Windows 8 telefoner, eller sliter dem ennå?

     

    Har i dag en S3, vurderer enten iPhone 5 eller Samsung Ativ S...har liksom ikke lyst på en ny Android tlf:-)

     

     

    Geir

  7. Hvis jeg reserverer på cdon, og velger "faktura" som betaling. Skal jeg da betale innen 14 dager, eller innen 14 dager fra jeg får telefonen?

     

    Er det eventuelt lettvindt å avbestille?

     

     

    Fakturaen kommer i samme pakke som telefonene og så har du 14 dager på å betale den.. når det gjelder avbestilling så kan jeg ikke se noen enkel måte å gjøre det på, det har jeg faktisk aldri gjort på cdon.no.. men det må nå bare være å sende dem en mail eller svare på ordrebekreftelsen om den skal slettes:-)

     

     

    Gega

  8. Jeg synes det er morsomt hvordan folk forhåndsbestiller nå ifra CDon og vil være først i køen der, når CDon generelt pleier være veldig treige (Noe som også gjenspeiles i forventet leveringstid i forhold til i andre butikkene)

     

    Enig. Cdon er helt latterlig. Bestill på mpx hele gjengen. Hvis noen skal slå de, må det være leverandører som telenor eller netcom som låser mobilkunder hos dem, men eg tviler. Mpx baby:)

     

     

     

    Har absolutt ingenting imot MPX men dem er 700.- kroner dyrere på den aktuelle telefonen, hvorfor skulle jeg betale 700.- mer til mpx om jeg ikke trenger det?

     

    Jeg har handlet hos cdon mange ganger og ingenting å utsette på dem.. det er heller ikke sånn at jeg bare MÅ være den første som får telefon heller, som jeg skrev tidligere, om noen slår cdon på pris så bestiller jeg fra dem men ikke omvendt :!:

     

     

    Gega

  9. Ja da var bestillingen lagt inn på cdon.no... får se om det kommer noen andre som er billigere etterhvert.. men prisen er vel kanskje ikke så gal sånn egentlig om man sammenligner den med iPhone 4 og LG optimus X2??

     

    Dette virker som en helt kongetelefon utifra det man kan lese ihvertfall.

    Likte egentlig Samsung Galaxy S også ganske godt, og denne skal jo være bedre, så da må det bare bli helt KONGE :dribble:

     

     

    Gega

  10. Det forekommer meg at Samsung Galaxy S /S2 er de beste android telefonene i bruk, veldig lik apple egentlig, jeg har testet DHD og Samsung Galaxy S og det er ikke tvil om hva som er min favoritt av de to:-)

     

    Til daglig bruker jeg iPhone4 og synes den er bra men kunne tenkt meg en telefon med noe større skjerm og da kan det se ut som at den nye Galaxy S2 kan bli min neste telefon:-)

     

     

    Gega

  11. Ja, det er de 2 dekslene jeg mener, jeg prøvde alt for å få det største dekslet til å tette men uten hell.

    Dekslet rundt kameralinsen "geipet" og knirket helt forferdelig.. det dekslet på siden hvor batteriet sitter opplevde jeg som svært vanskelig å løsne og jeg tror ikke du tar det av og på så mange ganger før det ødelegges.

     

    Dette er min mening og jeg opplevde ikke DHD som en bra telefon sånn rent byggemessig, synes også den virket en smule stor og klumpet.

     

    Mvh

    Gega

  12. Utvalget er listen i første post, med mulig valg for andre fra HTC. LG er ikke aktuelt, kvaliteten er for dårlig for profesjonell bruk.

     

     

    Om det er byggekvalitet du er ute etter så bør du styre unna DHD, hadde den kort liten stund og maken til plast og knirkelyder skal du lete lenge etter, DHD er nok en telefon for de som er ute etter specs og driter i byggekvaliteten.

    HTC har ikke engang klart å få det helt tett mellom bakdekslene og det dekslet rundt kameralinsen virker jo som de har ønsket fast.

     

    Samsung Galaxy S er en mye bedre telefon rent byggemessig og mye bedre å bruke spør du meg og absulutt en telefon du bør vurdere... Jeg bruker ikke denne Galaxy S selv til daglig men jeg liker det jeg ser og kjenner når jeg prøver den.

    Så om du ikke har det travelt så ville jeg ventet på Samsung Galaxy S2

     

     

    Mvh

    Gega

  13. Må si at jeg har sinnsykt lyst til å prøve denne telefonen men jeg har ennå litt i bakhodet sist jeg hadde LG viewty ku990i... det var ingen god telefon i mine øyne men mye er jo skjedd siden den gangen :dribble:

     

    Men tror jeg venter litt til noen av dere har fått testet den og kommer tilbake med deres erfaringer om den :dribble:

     

     

     

    Mvh

     

    Gega

  14. Hei..

    Forhåpentlivis kan noen på dette forumet hjelpe meg litt her.

    Jeg har som skrevet i emnet en Acer Aspire 7520G.

    Pc'en er noen år gammel men fungerte utmerket til noen uker siden.

     

    Da slo pc'en seg av, og begyndte å slå seg av og på hvert 2 sekund sånn omtrent.

    klarer ikke en gang å slå av pc'en på annen måte enn å kutte strømforsyninga.

    Etter denne gangen har jeg ikke klart å slå på pc en eneste gang.

    Den slår seg på å vifta starter å dvd-romen starter, men ingen pip eller tekst på skjermen.

    Helt svart...

     

    Har litt peiling selv for har drevet litt med pc'mekking;)

     

    Åpnet pc'en da garantien alikevel er utløpt.

    Det var nok av støv i vifta å på processoren for å si d mildt så fekk rengjort her ja.

    Fortsatt ingen hell..Tok ut harddisken også,å blåste rent her men ingen suksess.

    Samme slå av, slå på syklusen fortsatt. Hørest ut som om harddisken "kutter" strømmen når pc'en slår seg av.

     

    Har tenkt på om kanskje harddisken har tatt kveld eller at RAM' brikkene har gjort jobben sin for siste gang...

     

    Noen forslag???

     

     

     

    Har du funnet ut noe om den maskinen din, har du kommet noe videre i saken?

     

    Jeg har en maken maskin som du har med samme problemet...

     

     

    Gega

  15. Gå inn i innstillinger og sjekk listen under "strømsparing", så finner du mange nyttige tips til hvordan du skal spare strøm :)

    Den kjedeligste biten er likevel lysstyrken på skjermen. Når man skrur skjermens lysstyrke til over 50% (er jo ingen nøyaktig prosentangivelse på skalaen, men kan tenke ca 60-70%), begynner skjermen å "komme til liv". Hvitt blir hvitt (ikke offwhite el.l) og fargene er en fryd å se på. Men, ulempen er at man gir den største batterislukeren tillatelse til å sluke enda mer batteri...

    Men, dersom man følger noen av de andre rådene for strømsparing, kan man kanskje tillate seg litt mer lysstyrke på skjermen?

    It's all up to you... :)

     

     

     

    Det er nettopp dette jeg ikke fatter, hva skal man med en stor og flott skjerm når selve batteriet ikke tåler at man har lys på... du snakker idioti, at det går an å lage noe sånt idag...

     

    Det kan virke som at HTC ikke har testet telefonen noe særlig før den ble sluppet på markedet, telefonen i seg selv er bra men jeg liker ikke dette batterisluket som denne telefonen har.

     

     

    Gega

  16. Jeg ville sagt maks 1000 for em 3G. ABSOLUTT maks. 3G er treg og kan ikke engang bruke nyeste softwarefunksjonene eller mange av programmene som er ute nå. En potensiell kjøper ville vært mye smartere om han/hun kjøpte en iPod touch og hadde en billigmodell ved siden av

     

     

    Jeg holder også en knapp på 1000.- som maks, er du riktig heldig og kjøper er i godt humør så kan du lande på 1500.-...

     

    Men til en bekjent ville jeg aldri solgt den for over 1000.-..

    Jeg ga min 3GS til kona, men om jeg skulle solgt den så tror jeg ikke jeg ville fått noe særlig over 2000.- for den, selv om den er så godt som strøken.

     

     

     

    Gega

  17. Jeg så at amentio solgte sorte, så jeg spurte kundeservice der om de virkelig var sorte, og fikk bekreftet at det var de. Mottok telefonen og den er jo mocha farge, ringte inn og spurte hva som har skjedd og fikk da svar om de var ikke sorte alikevel :O

     

    Det jeg lurer på er om den finnes isort i det hele tatt?

     

     

    Er ganske sikker på at DHD ikke finnes i sort utførelse, jeg har ringt til noen av de som selger den som sort, men får samme svaret og at de er så godt som sort men den riktige fargen er Mocha.

     

     

    Gega

×
×
  • Opprett ny...