Gå til innhold

trMaG

Medlemmer
  • Innlegg

    323
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trMaG

  1. Ikke rakk ned på deg selv, 1 mnd er ingenting! Når man bryter med noen kan det av og til sammenliknes med en sorgreaksjon lik dødsfall.

     

    Bare ta tiden til hjelp, og er ikke noe feil i å være trist når man tenker på eksen. For å komme over kjærlighetssorg er mitt råd å være sammen med venner og planlegg hyggelige ting å se fram til. Hvis du greier å ha en hyggelig ting hver dag som du kan glede deg til er det kjempebra. Det er også viktig å ikke ha kontakt med eksen, fordi da kommer følelsene lettere fram igjen.

     

    Og igjen, ikke stress med tid. ;)

  2. Synes kanskje vi burde roe ned hevnsnakket her..

     

    Ok, en jente som har utgitt seg for å være en annen enn det hun er. Men lurt å stoppe hevnplanene før dette kommer helt ut av proposjoner. Her er det lurt å stoppe og tenke seg om og kanskje spørre spørsmålet; "what's in it for me" før man gjør noe dumt. Dette er en jente som kanskje har gjort noe dumt, men hva tjener dere på å gjøre henne så redd at hun ikke tør å gå ut av huset lenger lenger? Synes det blir for dumt å snakke om å møte opp med balltre..

     

    Hvis Mellers er en mann, tar han dette med fatning og går videre i livet. Sikker mange her inne som har opplevd betraktelig værre ting enn det Mellers opplever nå og som har lagt det bak seg uten å drive hevn.

     

    Husk, hevn er barnslig.

     

    mags

  3. Dersom google absolutt ønsker å se det du lagrer på gdrive, er det ingenting som tilsier at de ikke skal kunne finne det ut. Google sitter på den største maskinparken i verden og kan sannsynligvis knerte enhver kryptering på niks komma null.

     

    Tviler på at google kommer til å utlevere informasjon om innholdet ditt på gdrive eller persondata dersom du lagrer piratkopier, vil ikke risikerer bad publicity som dette medfører, og evt. søksmål..

     

    mine 50 øre...

     

    tror jeg kommer til å bruke tjenesten uten å blunke, alternativet er jo skydrive til microsoft?

  4. Gratulerer, du blir ikke misfornøyd! ;) Ønsket å svare på denne tråden, så gjør det selv om du har bestilt en 1000h.

     

    Har en 1000h og en lenovo s10 i hus, og er kjempefornøyd med begge.

    Alle skryter av batterikapasiteten til 1000h, og med rette. Fordelen til s10 derimot er at den er lettere - et ikke helt uviktig konsept med netbook mener jeg. Lenovo'en er unektelig mye stiligere, med renere linjer. Tastaturet til 1000h er litt større en for lenovo'en, noe som gjør den mer behagelig å skrive touch på. På den andre side har s'10 en betraktelig bedre museflate enn 1000h.

     

    Når deg gjelder de ekstra pikselene i vertikal retning på 1000h er dette en meget ubetydelig affære.

     

    Bærbarhet: batteri vs vekt

    Funksjon: skriving vs mus

    Design: lenovo s10 (!!)

     

    uansett, kos deg med pc'en!

     

     

    Hvilken RAM burde jeg legge med ?

    bestiller fra ps.no så kjempebra om noen kan vise til en brikke derfra ;)

    Har lyst til å prøve å overclocke, og leser at man trenger bra RAM til dette.

    Som dere skjønner så har jeg ikke så mye peiling på de greierne her, men man lærer så lenge man har lever :!:

     

    Takk for raske svar!

     

    <a href="http://www.ps.no/ArtDtl.aspx?i=138976&model=" target="_blank" rel="nofollow">http://www.ps.no/ArtDtl.aspx?i=138976&model=</a>

     

    burde vel være ok?

     

    edit: så det var 7 dager ventetid på minnebrikken, burde vel velge en annen tilsvarende da.. :)

  5. Kan noen vise til hvilken paragraf i markedsføringsloven komplett bryter?

     

    Er enig i at tilbudet til komplett suger, men det er ikke noe jeg går å irriterer meg over. Føler meg heller ikke krenket som forbruker fordi de ikke har gode tilbud.

     

    Samme om de kaller det for et multisuperfantastisk tilbud så kjøper jeg jo ikke hvis jeg ikke synes at prisen er ok.

     

    Greit nok at du ikke kjøper crap du synes er for dyrt, men som trådstarter påpeker er dette ikke i henhold til norsk lov.

     

    Du har kanskje vett nok til å søke etter andre bedre priser, men en mor eller far som er på utkikk etter en gave til barna vil nok kanskje hive seg lettere på noe som blir markedsført som "tilbud".

  6. Helt enig med trådstarter. Bruk av uttrykk som Superweekend" og "tilbud" lager en forventning som Komplett feiler komplett i å oppfylle.

     

    Har også tradisjonelt benyttet meg av superweekend-tilbudene til Komplett opp gjennom årene, men det de nå presenterer hver uke er et komplett lavmål. (hvor mange uker med tilbud trenger du for å selge unna de håpløse radiostyrte flyene??).

  7. Hei,

     

    er det noen av nettbutikkene som også tilbyr at man spiller av musikken fra nettet? Det jeg ser for meg er en nettbutikk der man ved kjøp av et album eller singel får tilgang til å spille av sangen fra nettet + laste ned mp3 filen til pc'en. Dette hadde vært genialt for å få tilgang til en platesamling fra flere pc'er - slippe å drasse med seg filene på fysiske lagringsmedier. Finnes det noe slikt?

     

    mvh

    mag

  8. Disse pc`ene er jo kommet på markedet,og svart er vel det eneste alternativet i Norge tror jeg....Men syns jo min Eee 1000 er fin i svart jeg :thumbup:

    I og med at det bare er kommet en modell er det jo naturlig å forvente at både forskjellige modeller med andre hardiskvalg (SSD) og farger vil være tilgjengelig i framtiden?

     

    Skal kjøpe en til lillesøster på 12 år og hun synes nok det hadde vært morsomt med noe annet enn svart tror jeg..

     

    Men dersom det ikke kommer andre farger så blir det vel svart :-)

  9. Ok, mulig jeg må presisere litt.

     

    Jeg mener det er et paradoks at vi lever i et sammfunn som har ressurser nok til å ha en haug med parkeringsvakter på gatene, men som ikke har råd til politi. Jeg synes det sender helt feil signaler at samfunnet har råd til å slå ned på bilister som ikke følger parkeringsreglene, samtidig som man ikke prioriterer å slå ned på narkotikasalg, narkotikabruk, agressiv oppsøkende prostitusjon og ivareta tryggheten til folk som ferdes i området.

     

    Men hvordan løse det?

     

    bra spørsmål: Hva med Erling Laes forslag om kommunalt politi som jeg nevner i først post?

  10. Enig i at Oslo har problemer, men kan vel ikke sammenligne parkeringsvakter med politi?

     

    Kan ikke se at jeg i mitt innlegg sammenlikner politi og parkeringsvakter? Dersom jeg gjør det må du kommentere direkte på setninger der jeg gjør sammenlikninger?

     

    Derimot utrykker jeg en frustrasjon for at det offentlige ikke har råd til å ha politi i gatene mens man sender offentlige tjenestemenn i form av parkeringsvakter i hopetall..

  11. For å komme meg på jobb går jeg gjennom Oslo sentrum, nærmere bestemt kvadraturen i Oslo. Flere ganger i uken blir jeg tilbudt narkotika, og plaget av nigerianske prostituerte på en måte som jeg vil si grenser til trakassering.

     

    Jeg synes det er påfallende at jeg de siste 3 mnd. ikke har sett en eneste politi i dette området, mens jeg nesten daglig går forbi en parkeringsvakt!

     

    Det offentlige synes det er greit å samle inn penger i dette området av byen, men å ha ordensvakter i et område med prostitusjon og narkotika er altså ikke prioritet.

     

    Skjønner godt hvorfor Oslo kommune med Erlend Lae i spissen ønsker å opprette et kommunalt politi da justisminister Knut Storberget virker totalt handlingslammet for å få mer politi i gatene i landets største by.

     

    Er det bare jeg som har fått nok?

×
×
  • Opprett ny...