Gå til innhold

iEdvard

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av iEdvard

  1. Som alle andre komplett PC'er har den en elendig PSU stock, velg noe annet enn den coolermasteren der. Har selv hatt den, laget masse lyd fra dag 1, måtte sende den inn og få en annen. 

     

    Jeg bruker https://www.komplett.no/product/839798/datautstyr/stroemforsyning/enheter/evga-supernova-750-g2-750w-psu og er kjempe fornøyd med den. 

    Takk for tips. Trenger jeg noe saa kraftig hvis jeg ikke har tenkt til aa overklokke (og ikke kan slik jeg forstaar) uansett?

     

    Vil denne vaere ok https://www.komplett.no/product/818996/datautstyr/stroemforsyning/enheter/cooler-master-b600-ver2-600w-psu

  2.  

    Sorry at jeg bare "kaprer" denne tråden, men tiden holder på å renne ut for salget. Vurderer å kjøpe deler, men jeg syntes denne så ganske bra ut, og får jo med garanti osv da. Er det noe jeg har oversett ifht PCen? https://www.komplett.no/product/11170#!tab:extra

     

    Vil yte bra den, men nørden i meg reagerer på dårlig strømforsyning, og en CPU+HK kombinasjon som ikke tillater overklokking. 

     

    Om du ikke har planer om å styre med noe av det noen gang, og ikke ønsker å bygge selv.. så vil du nok bli happy.

     

    Takker. Kan godt bygge selv, men ikke noe jeg trenger. Kommer nok ikke til aa overklokke uansett :)

  3. Ok. Da er jeg ikke så dum som jeg ser ut..eh, jeg mener... :)

     

    Ser at det er noen ørsmå forskjeller på de to hvis man ser bort fra overklokkingsmuligheter. Gaming versjonen har 1xUSB3.1, mens den andre bare har 3.0. Men, av en eller annen grunn så har Gaming versjonen bare ett HDMI uttak, mot den andres 2. Hmmm....

     

    Takk igjen for svar. Bestilt kabinettet, så nå må det bare fylles opp :)

     

    Jeg kaster meg også stille og rolig på her. Likte godt oppsettet her og vurderer noe liknende selv. Det er nok enda lengre siden jeg bygget min forrige PC enn Arguendo til og med :)

     

    En ting: Hva er status på prosessorer for tiden? Dersom man ønsker å game litt holder det i5-6500 eller er det verdt å legge litt ekstra i en i7-6700K? Jeg vet ikke hvor mye forskjell det er og hvor mye mer man får for pengene så flott hvis noen har noen meninger her! 

  4. Så denne PC-en hos elkjøp på "tilbud"(?), er den noe tess?

     

    http://www.elkjop.no/product/data/stasjonar-pc/LE90FL002SMW/lenovo-ideacentre-y710-cube-stasjonar-gaming-pc

     

    Det jeg vil ha er: En PC for å spille civilization 6 på og jobbe litt hjemmefra. Videre er jeg interessert i VR og tenker at jeg vil kjøpe når det kommer noe bedre om 1-2 år (?) så fint om PC-en er forventet å kunne holde til dette, evt å kunne oppgraderes

  5. Hei,

    Kaster meg på denne også. Jeg skal kjøpe første stasjonær på lang tid i forbindelse med Civ 6, men når jeg først kjøper en vil jeg kan en som holder i flere år og som forhåpentligvis også kan bruker til VR som jeg synes ser spennende ut og tenker at jeg hvertfall kjøper neste "generasjon" av. Fikk et godt tips på et oppsett på en annen tråd her, men om det er mulig å kombinere dette men en PC som fruen synes ser ok ut, ikke tar så mye plass og er stille høres det jo optimalt ut. Er det noen som kan komme med forslag til oppsett for dette, dersom jeg kan få alt dette i samme pakke. Tenker budsjett 10-'15', men gjerne nærmere 10' enn 15'. 

  6. Ja, den vil være VR ready. Men VR hjelmene på markedet om 2 år til kan godt tenkes å kreve bedre skjermkort.

     

    MPX PC'en er pluss mva,- Og den bruker den nå eldgamle CPU'en 8320 fra AMD, så det er ikke akkurat særlig fremtidsrettet.

     

    Dette er en ordentlig Civ 6 PC som du kan bruke de neste 5 årene uten å oppgradere annet enn skjermkort med jevne mellomrom etter behov..

     

    Edit: Byttet skjermkortet til et som er på tilbud på netonnet (1990,- :dribble: ). Men prisen er ikke oppdatert på prisjakt enda. Pluss gikk da opp til 750W PSU'en. Totalpris blir altså ~350,- billigere enn listen viser akkurat nå.

    Takk! Er det noe poeng med 750W?

  7. Jeg tenkte også på å kjøpe min første stasjonære PC på veldig lang tid av samme grunn som trådstarter: Spille Civ 6, sikkert litt andre spill etter hvert, og å jobbe hjemmefra. Har sett på tråden og takker for gode tips. Jeg vurderer å gå for dette oppsettet: http://www.prisjakt.no/list.php?l=307804&view=m 

     

    Jeg har to spørsmål jeg håper noen her kan hjelpe meg med:

    1. Vil dette oppsettet være "VR ready"? Jeg synes det som foregår innen feltet er veldig spennende og ser for meg å kjøpe VR utstyr om 1-2 år, og vil da gjerne at en PC jeg kjøper nå er god nok til dette

    2. En PC jeg hadde sett på før denne tråden var denne: https://www.mpx.no/komplett-gamer-a30-rx-480-edition/11098 Tenkte å oppgradere til et GTX 1070 skjermkort som jeg forstår skal være bra. Hvordan stiller det oppsettet seg ifht til linken over?

×
×
  • Opprett ny...