Gå til innhold

danielchr94

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av danielchr94

  1. Har prøvd å søke rundt på nettet, men uten hell. Har hatt min S6 i 15 måneder nå, og helt siden jeg byttet abonnement til Telenor i våres har jeg fått opp en feilmelding som sier "Kunne ikke laste ned vedlegg fra multimediemelding. Prøv igjen senere"

     

    Den kommer hver bidige gang jeg skrur på skjermen, og den er sinnsykt irriterende. Ja, jeg har installert MMS, og det virker. Likevel forsvinner ikke feilmeldingen, og nå holder jeg på å bli gal. Noen som har tips?

    Fabrikkreset/wipe chache?
  2. Noen som har problemer med å vise E24.no på telefonen? Bruker Samsung nettleseren. Viser ikke alt innhold nedover og av og til ingenting når jeg trykker på artikler.

    Det hender jeg opplever at artikkelbilder o.l. på E24 ikke vises på min S6E m/ Samsung nettleseren. Veit ikke om det er AdBlock Fast/FreedomeVPN som tuller det til eller hva det kan komme av though.
  3.  

    Er det flere som har problemer med at når du åpner en app f.eks. Facebook så står det ofte "venter på nettverk", eller "nettverk ikke tilgjengelig", men hvis jeg lukker appen og åpner den på nytt så er alt i orden. Sykt irriterende og måtte lukke og åpne apper hele tiden.

    Jeg fant løsningen på det i går. Etter en kveld med mye Spotify, messenger og andre ting på telefonen har det ikke vært ett eneste tilfelle av venter på nettverk hos meg.

     

    Gå til innstillinger for strømsparer og fjern "begrens alle bakgrunnsdata". Det virker logisk mtp at den skrur av internettet for eksempelvis Spotify når den er blitt en bakgrunnsprosess.

    Disse symptomene kan også oppstå om man har batterisparing aktivert.
  4. Kunder som sier de er "dataeksperter" men alikevel kjøper en maskin med celeron prosessor, 4gb ddr3 ram og HDD (ikke SSD), og skal bruke maskinen til spilling og streaming, som deretter blir sur på meg når jeg sier maskinen ikke vil duge til dette...

    Også har du de som kommer tilbake og klager på ytelsen til maskiner i prisklassenn 2-3k.
    • Liker 9
  5. Hva er greia med å gjemme spillmodus så langt inn i TV-innstillingene som mulig?? Jeg bruker den modusen titt og ofte og setter pris på at det er lett å endre modus. Har Sony KD55x8505B, og er strålendes fornøyd med at det er veldig kjapt og enkelt å skifte modus.

     

    Min Sony X8505C bytter til spillmodus atomatisk når jeg spiller på Xboxen.
  6. No er telefonen min begynt å slå seg av på natta/morgonen, sjølv om der er rundt 30% batteri om kvelden i 23 tida.

     

    Føler eg har lest ein plass her inne at nokon hadde samme problem, men finn ikkje det igjen. Er det ei løysing på dette problemet, eller er det eit program som ligg i bakgrunnen og drar straum? Eller har telefonen berre begynt å klikke? :tease:

    Dette gjør brått både min og samboers og, ingenting spesielt i batteriinformasjonen om hva som trekker strøm utenom "Android OS".
  7. Og for oss som har en ulåst, vanlig Nordisk versjon, så er grunnen til at vi ikke har fått oppdateringen "pga.Telenor"?

    Det er bare tull. Det er sikkert bare for at Samsung i de nordiske landene er såpass sleipe at de markedsfører S7 som bare det mens S6 er stuck med 5.1.1 i begynnelsen av salgene. 6.0.1 er en veldig stor forbedring til S6 som gjør den veldig sammenlignbar med S7.
    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...