Gå til innhold

BigPalla

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BigPalla

  1. Det som irriterer meg mest, er at flere av de som blir sett på som de "gode" spillerne i det norske cs communitiet, klarer ikke å akseptere at nye teams kan være bedre enn dem. Men en ting er sikkert, vi legger inn titallsvis av timer i uka på praccs, og har et mål, og det er å bli best..

     

    Så det er greit det Akez, vet at dere tapte 2-0 mot panters, og det er litt surt å se andres suksess, for det er jo krise om et lag du ikke har hørt om kan muligens bli et bedre lag enn ditt? :)

    Der tror jeg du traff midt i blinken ??

  2.  

    Jeg ser en lys framtid i cs, jeg legger idag all min tid i dette, men jeg tror ikke jeg blir i norge.

    Man når langt med å være,,, helt enkelt, en behagelig type. Ikke gå i den fella aKEz, miljøet er for lite til å anklage folk.

    Hvordan vil vi opptre, hvem vil vi være, hvordan skal vi bli tatt seriøst?

    Som spiller blir jeg utrolig frustrert av anklagelser, fordi du er jo ikke sikker? JOBB SAMMEN, BLI BEDRE, GI ROS. Eneste måten for at engasjemanget og pengene skal rulle rundt, for vips har gamer.no eller andre kanaler offline turneringer/Kvallik/omså egene lokaler for seriespill...

    Hvorfor tviler spillere så på hverandre? Jeg ser på det som redsel. HVEM VIL VI VÆRE. Dette er type 1/2 kanaler folk leser, hva tror du folk som ikke spiller tenker når de ser at vi rakker ned på hverandre.

    Dette er en sport, sport er mer enn å bare spille gamet, sport er hvem vi er.

    Respekt

    Bra skrevet

×
×
  • Opprett ny...