Gå til innhold

peter.a

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av peter.a

  1. Noen andre som skal ha eksamen i Informasjonsteknologi 2 Isåfall tenkte jeg at vi kunne diskutere forskjellige ting her! Spesielt forberedelsesheftet når den tid kommer!
     

    Del gjerne løsningsforslag eller noe som kan være nyttig for andre elever.  Lurte på om folk kunne dele tanker om hva som kan komme på eksamen, sammen med noen tips om hva man bør øve på/kunne?

     

    Tar også imot løsningsforslag med åpne armer, vi kan alle hjelpe hverandre   :)

  2. Jehovas vitner går rundt og banker på dørene til folk. Mormonerne gjør ikke.

    Det er en myte at er du mormoner, kan du ha flere ektefeller – i alle fall i disse dager. Kanskje i noen land, men i de fleste, er det mot loven. Deriblant i USA og her til lands.

     

    e: Du skal få en likhet også. De baserer seg begge på kristendommen.

    Tusen takk!! 

     

    Men, jeg trenger litt mer info.

  3. Jeg kan skrive noe, men du må lese gjennom det, rette opp feil og gjøre endringer slik at teksten blir noe du synes er ok. 

     

    Det beste er jo at du arbeider videre med teksten og gjør den bedre. Dersom læreren spør, må du også fortelle at du har fått hjelp. 

     

    ok?

    Hei.. jeg har ventet 1 time, er du snart ferdig?

  4. Jeg kan skrive noe, men du må lese gjennom det, rette opp feil og gjøre endringer slik at teksten blir noe du synes er ok. 

     

    Det beste er jo at du arbeider videre med teksten og gjør den bedre. Dersom læreren spør, må du også fortelle at du har fått hjelp. 

     

    ok?

    Okay, det kan jeg gjør.. tusen takk  :)

     

    btw, jeg skal levere den i morra.

×
×
  • Opprett ny...