Gå til innhold

strips2

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av strips2

  1. Må si at dette forumet ligner mer og mer på politiker norge. Masse små drittunger som liker og utøve makt over andra om hva som er og ikke er tillat.

     

     

    Kan dere være så snill og forklare meg hva som er så ille med noen få linjer med PC specs? så lenge man holder seg til MAX 4 linjer?

     

     

    Hva er forskjellen på og skrive et fullstendig meningløs sitat fra en bok eller person som er litt morsom eller for og vekke litt oppmerksomhet, og skrive noen få linjer med PCspecs?

     

     

    Det burde da ikke bry noen om man begrenser plassbruken litt!

     

     

    Personlig har jeg ikke PC specs i signatur. Men jeg ble ganske så provosert når det blir lagd latterlige regler som dette. Så jeg valgte og lage en alternativ vri fom moro skyld.

     

     

    Hva skjedde da? Jeg ble utestengt i 7 dager. :wow: Hehe... Dette er det mest latterlige som har skjedd meg i lang tid. Må si jeg lo lenge :p

     

     

    For og si det sånn. Så har jeg ikke lenger lyst og kaste bort min energi og hjelpe personer som har problemer med PC og slikt på et forum som dette.

     

     

    Til alle moreratorer: SE HER. Jeg har laget en ny bruker for og kommentere innlegget. Hva skjer da?

     

     

    11. ........ Maksimal lengde på signatur skal ikke overstige 4 linjer, og det er påkrevd å bruke for å begrense størrelsen. Liste over din maskinvarekonfigurasjon er ikke tillatt; bruk feltet i din profil for dette.

     

     

    13. ........ Om du blir utestengt og registrerer deg på nytt med ett eller flere nye kallenavn, vil du bli permanent utestengt med alle kallenavnene.

     

     

    Vel.. kansje vi ses i et annet forum :green: fordi jeg velger og melde meg ut av MOLBO land.

×
×
  • Opprett ny...