Gå til innhold

halvor_p

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av halvor_p

  1. Hva synker du den mot da? Jeg kan synke adressebok bilder og slike ting, men bare ikke ical som jeg skulle helst hatt til å funke....Jeg har osx 10.3.9 så det kan jo hende det er der det ligger, men ser også at apple støtten er fjernet på SE sine hjemme sider.

  2. De gamle SE telefonene som t610 og t630 hadde full støtte for macOSX så jeg tok dette for gitt når jeg kjøpte min W800i :dontgetit: Noe jeg ikke skulle ha gjort... Den støtter filoverføring fra memory stick og bruk som modem, men når jeg skal synkronisere ical(apple sitt kalenderprogram) så står det fast. Leste så litt nøye på SE sine hjemmesider og ser der at både K750 og W800 mangler apple støtte... Dette var litt skuffende siden jeg er vant til en smertefri komunikasjon mellom apple og SE. Er det noen oppdateringer eller programmer jeg kan laste ned for å få til en komunikasjon?

  3. Jeg irriteres litt over at kamerat går på når dekslet blir dratt til side selv om tastaturlåsen står på. Det er veldig lett å skyve bort dekslet hvis telefonen ligger i lomma og kameraet tapper en del strøm hvis det står på en stund.

    Noen som veit om det er en funksjon som kan deaktivere det at kamerat går automatisk på? Er jo på en annen side veldig kjekt hvis man skal ta bilder i en haste situasjon, men....

  4. Har brukt både t610 og t630 med power book. de kan du vel få slengt etter deg et eller annet sted hvis det skal vere billig og bra batterikapasitet.Bruker nå W800i, men den kvalifiserer seg ikke for under 1800spenn akkurat nå. Tror generelt at SE har god støtte for mac, har enda til gode å måtte laste ned eller legge inn drivere fra cd for å kunne koble sammen en mac og en mobil fra SE. Bra SE :thumbup:

    Med å koble sammen mener jeg å synkronisere adressebok, laste bilder til iphoto, bruke tlf som modem, laste over mp3 og annet samt styre itunes.

  5. Har hatt telefonen i to dager bå så jeg kan ikke si noe spes, uteom at jeg har brukt mye radio og mp3 spiller samt kamera og visse andre funksjoner som man sjekker ut de første dagene man har fått en my tlf. Sovna i går kveld kl 12,30 med mp3 spilleren på vokna og skrudde den av ca kl 6 i dag tidlig og enda har jeg batteri på den selv om jeg i dag var ute og gikk en tur med mp3 spilleren i ca 1 og en halv time... Oppgitt er vel 300, 15 med mp3, 30 med mp3 uten tlf..Husker ikke taletiden.

     

    Halvor

  6. Har ikke hatt noen form for pda tidligere, hovedfunksjonen er at den funker sammen med macen min, kalender, kontatker, e-mail og overføring av dokumenter i word format. Har office for mac. Så hvis du har en mac så lurer jeg på om det går sånn nogenlunde knirkefritt med nevnte operasjoner?

  7. Prøvde meg på en tråd i stad å finne en komplett mobiltelefon som jeg kunne synce med macen min, men det ser ut til å bli en del kompromisser....Tenkte så at jeg muligens kunne gå for en pda løsning med mulighet for internett med telefon ved siden av(BT) og trådløst nett hjemme pluss synche med mac. Det har palm LifeDrive. Noen som har noen gode og dårlige sider ved denne modelle, eventuelt andre modeller jeg bør sjekke ut? Det bør helst vere nåværende modeller siden jeg håper og få skaffet den til studiene som starter snart :cool:

  8. har undersøkt litt, er ikke så mye som støtter entourage på mac, men ikke så mange enheter betyr ikke dårlige enheter. Palm støttes fullt ut, eneste er at de mangler noen modell med 3g...uff ser ut som en evig strid mot teknologien...Hmmm, vi får se litt rundt, det beste hadde vert en palm lifedrive med 3g og kamera :roll::D

  9. 3g er til sending og mottak av e post og som modem til macen, gprs/edge funker det og, men når det først er på markedet så vil jeg benytte meg av anledningen, kan jo hende de blir noen video samtaler i fremtiden ;)

    Har Microsoft office med entourage på macen, noen som veit om det er noen telefoner jeg kan synke med den?

  10. Oki, som dere skjønner er jeg ute etter en ny 3g telefon. Det viktigste ved telefonen er,

    1:3G

    2:BT

    3:En eller annen form for kalenderprogram jeg kan synkronisere med daten, har mac, men de fleste mobiler funker opp mot den.

    4:Batteritid og størrelse.

     

    Ting som ikke er så viktig er kvaliteten på kamera, (ser som en selvfølge at det er på en 3g telefonnå til dags), lagringsplass spiller ikke så mye bare det ikke går utover funksjonaliteten.

    Radio og mp3 spillere er heller ikke så viktig.

     

    Nå har jeg strippet alle mine behov så dere ser hva jeg sitter igjen med..Trenger en solid telefon jeg kan synke mot macen og føre vidiosamtaler med det er 1pri.. Ellers elsker jeg unødvendige som nødvendige funksjoner så hvis noen sitter på noe mer info om "p1000" så leser jeg det gjerne.

     

    Takker for svar.

  11. Hei!

     

    Jeg har akkurat tatt lappen og er på utkikk etter en bil. Har funnet en strøken, rustfri gold 2 med en 1,6l motor på 75hk. Hadde tenkt til å slå til på den, men som en motorinterisert person jeg er så er ikke 75hk så stort. Har lest artikkelen om trimming på denne siden og har funnet ut at montering av turbo kan være tingen. Er litt skeptisk til å trimme en gammel motor, men siden den gikk kanske pent og det ikke hadde vert no feil med den så begir jeg meg ut på det. har litt kunnskaper om mekking+en ivrig far:-)

    Det jeg lurer på er hvor man kan få tak i et komplett turbosett, eventuelt brukte deler og slikt til golf "2"? Har ikke tenkt på no kjempetrim, men vil gjerne bryte 100hk grensen. Synspungter på trimmingen tas også imot med glede.

     

    mvh Halvor

×
×
  • Opprett ny...