Gå til innhold

Zarachas

Medlemmer
  • Innlegg

    419
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zarachas

  1. Jeg synes spillet ble ekstremt ensformig, det handler bare om å spamme byer, du kan bygge alt i alle byer for det koster ikke penger å ha bygninger... Spillet ser fantastisk ut, men det hjelper ikke når man gjør det samme hele tiden... Er også for ltie forskjellige ressurser, gull og krystaller.. hmm.. Som sagt bygg byer og du vinner. Bare å spamme ut soldater. Ble veldig skuffet over spillet, da jeg hadde store forventninger

  2. Litt uenig; Det går fint an å springe mye av gamet rundt alene (splitpushing), men det krever jo at du kommuniserer med laget.

    Det er også et fåtall champions som passer til splitpushing (tanks med god escape).

    Du er egentlig helt enig mao ;) Seff kan du løpe solo om du har wards i jungelsen eller du feks spiller trist eller noe og kan hoppe rundt :) Men ville ikke anbefale folk som akkurat startet og gjøre dette...

  3. Hei.

    Jeg startet å spille LOL for ca. 1 uke siden. Er Lvl 8 nå.

     

    Noen som vil spille med meg å hjelpe meg å bli bedre?

     

    Tror jeg spiller på EU West.

     

    Legg meg til på skype: mariius.n

     

    Gir deg ett par tips her :)

     

    1. map awarenes, følg med på minimappen hele tiden, følg med på hvor team8s dine er...

    2. om folk pinger er det for en grunn. (Noen er håpløse og pinger hele tiden)

    3. spill heller mer defensivit enn offensivt. Er feeders som gjør at teamet taper. Hjelper ikke å ha 11 kills om du har 11 deaths, og ingen andre på laget har kills. Da blir de andre fort blasta i teamfights...

    4. Dere er et lag, spill sammen, alle hater folk som løper rundt alene....

  4. Om jeg husker/forstår riktig så scaler ikke healing med vitality, så har du en stooor healthpool, så klarer man bare heale en liten del av den, sammenlignet hvis man går for toughness

     

    Jepp og jeg healer ca hele min health med healing skill, og det er sjelden jeg trenger å bruke heal da jeg regenerer health, og npc ikke klarer og skade mer enn jeg regger, unless seff du blir spamma av condition dmg.. dette gjelder jo pve da. PVP vil jo ting være annerledes men så lenge du som Hybrid tank klarer å holde deg i live noen sec vil du også gjøre mye dmg, blir du stunna, holdt eller noe slik har man nok av skills som bryter disse. Jeg digger thoughness build, men har jo seff noe vitality også :)

  5. Vet det kommer noe rundt hjørnet, var så fett med neverwinter nights, hvor man kunne bygge charactern akkurat som man ville, er så lei av at alle lvler på samme måte innenfor like klasser, jeg vil lage min halv ork, med dual kukris, det ser teit ut, men er drittfett, og det funker fantastisk (Dette var bare ett eksempel på at jeg savner muligheten til å gjøre akkurat som man vil..)

     

    Regner med at grunnen for at nesten ingen mmo gjør dette, er at det er vanskelig å balansere for pvp, samt områder i pve, men come on folks, er så lei av denne autolvlingen.... I want hardcore D&D :)

  6. Transport Tycooon

    Transport Tycoon og Warcraft 3 (RTS) hadde det vært morro å fått oppfølgere av.

    Transport Tycoon, Alpha Centauri for min del

    Et spill jeg gjerne skulle ha hatt en oppfølger til er Transport Tycoon.

     

    Nå lagde Chris Sawyer, mannen bak Transport Tycoon en spirituell oppfølger (hans egne ord) i 2004 kalt Locomotion. Jeg skal ikke si det helt sikkert, men en av grunnene til at det ikke ble hetende Transport Tycoon 2 var pga rettigheter til navnet. Etter Transport Tycoon Deluxe satt Chris igang med å lage oppfølgeren, men dette ble utsatt pga han ble hekta på berg og dalbaner istedenfor. Derfor ble RollerCoaster Tycoon 1 og 2 hans neste spill. Når han så skulle fortsette på TT2 så hadde ting endret seg, Microprose (utgiveren til TT) fantes ikke lengre i samme form og rettighetene var i 2005 usikre:

     

    Ken Taylor wrote about his experience trying to establish the true owner of Transport Tycoon in the October 2005 issue of Virtual Railroader. He set about this with the intention of selling legal copies of the Windows version of the game for download.

    He found that the original publisher, Microprose, has changed hands several times eventually ending up in the hands of Atari. However, the Microprose software library at some point became the property of Firaxis. When he contacted Firaxis he was informed they had a complete list of the games they owned the rights to and Transport Tycoon was not among them. Chris Sawyer has stated that he does not own Transport Tycoon. Finally, Ken contacted an Atari executive in charge of older games who stated that he did not know which old games they owned and that he felt it not worth his time to find out.

     

    OpenTTD har også blitt så utviklet at det nesten kan kalles en oppfølger mtp ekstra innhold og funksjoner.

     

    Open TTD er mæl i forhold til orginalen desverre :(

  7. Noen som kan tipse meg om hvilke runes jeg bør skaffe til en guardian som btuker twohanded sword? er så usikker på hva jeg ska se på.

     

    Vitality

    Toughness

    ELLER

    Vitality

    Power

     

    Eller noe annet som jeg ikke har sett på? vis jeg skal bruke min lave iq så hadde det blitt Vitality toughness pga å kunne overleve mer kamper men jeg har null peiling:P

     

    Jeg har vedlig god erfaring med toughnes, mange vil fortelle deg at vitality er mye bedre, men om du sørger for å ha abilities som tar conditions er du unkillable... Guardian gjør så mye dmg uansett, jeg klarer lett å solo event bosser med mitt build :) etterhvert får du også traits som gjør at du får % av toughness til pres...

     

    Og en annen ting bruk ett annet melle build som sekundær build så kan du switche fram og tilbake i fights, da snakker vi ability spam :)

  8. med andre ord en class cannon build. Det er ikke min spillestil. Det jeg savner mest med guardian når jeg spiller warrior er 1200 range charge, aoe burn, aoe pull og et par andre utilities.

     

    med warrior bruker jeg for det meste hammer / rifle. har faktisk ikke prøvd longbow enda :s

     

    Jeg liker denne såkalte cannon builden. Det er ganske tilfredsstillende å løpe inn i en mengde, stunne dem og drepe dem med kun et angrep. Dersom noe ikke går helt etter planen så kan jeg bare bruke noen av abilitisene (det er blant annet en som gjør meg uskadelig i 5 sec). Men, denne spillestilen har selvsagt pro's og con's slik som alle spillestiler generelt har - den er etter min mening en ganske kraftig spillespil med tanke på burst damage og jeg tror 'kanskje' at det er den mest bursty spillestilen.

     

    Jeg bruker også rifle som secondary, har prøvd longbow og syntes den ikke er like interessant som rifle.

     

    Ganske effektivt med ranger også, løpe inn sette ett par feller rulle ut pepre dem med longbow aeo, dreper de fleste ganske kjapt :)

  9. Etter at jeg høyst sannsynlig har slått meg til ro med at TSW ikke var noe for meg, har jeg sperret øyene litt opp for GW2.

    Noen som har prøvd TSW etter start og beta av GW2 som kan gi meg meg noen indikasjoner på de hovedforskjellene?

    Det jeg ikke likte med TSW var at det rett og slett var for mye hodebry med quests, abilites osv.

     

    Yes i can, TSW har jo setting i vår verden, og GW2 er gammelt. Combat er ganske likt, du må hoppe litt rundt osv, kanskje litt mer i Gw2?

    Ellers så har de fjernet litt av behovet for grupper i Gw2 alle som er ved hverandre deler quests, og løser de sammen, sånne plukk 50 epler osv, eller drep den dingsen.... Du kan seff fortsatt gruppe med folk

     

    GRafikken er smooth i begge spill, og veldig god stemning.

     

    Jeg vil si at Gw2 ligner mer på tradisjonelle mmos enn det Secret world gjør. Du kommer fortere inn i spillet. Det er singel instances i begge spill, og story quests. Hmm Dette ble litt fort og gæli fra jobben. For å si det sånn det er enklere å like Gw2 enn TSW. SElv om jeg for tiden digger TSW, kommer til å spille begge deler når GW2 kommer ut

  10. Fanboys klikker sykt ser jeg:P

    Når man allerede betaler et månedlig beløp ER det faktisk idiotisk å måtte betale for mer slots eller zones som er en del av corespillet! man må da få lov til å lage hvor mangen man vil?!?! vis dere klarer dere fint med 3 er det FLOTT! men vis han vil ha mer en 3 er jo det og greit! ikke syt og klag på at han "klarer seg fint"!!! er dere morra hans eller? PEACE OUT!

     

    Her var det en saklig og konstruktiv forumbruker ser jeg :) Hvis han vil ha fler enn 3 kan han kjøpe. Ja i første omgang er jeg enig i at det er negativt at man må kjøpe mer enn 3 slots, men som sagt tviler på at det vil bli ett problem for folk i dette spillet :) Når det gjelder å klikke tror jeg faktisk du var førstemann som klikka, hvis du ikke har for vane å skrive med store bokstaver da.....

  11. ... i tillegg må man betale for ekstra character slots?

    Man har vel 3 slots til å begynne med, det er nok til en char pr faction. Gitt nok tid vil man få alle abilities, så hvor mange char's har man egentlig behov for?

     

     

    Hvor mange man trenger er, imo, besides the point.

    Det det er det at man har mulighet for å lage flere enn disse tre karaterene, MEN må betale ekstra for det som jeg finner rett og slett idiotisk.

    La oss si at Blizzard plutselig finner ut at om du skal ha flere enn tre karakterer må du betale for slots? For tross alt får man jo en DPS, en tank og en healer på disse tre :)

     

    Hva man kan gjøre med disse tre man har tilgjengelig er for meg likegyldig. Det er prisippet at man, i tillegg til abonnement, må betale for å kunne ha flere enn tre karakterer som jeg synes er helt bak sirkus. Dette er jo en veldig standard premium feature fra F2P. Så hvorfor er den tilstedet i et P2P?

     

    Hmm hvis du spiller spillet tror jeg fort du kommer til å forstå at du ikke har behov for noe særlig mer enn 3 characters en per faction. Har du hatt lyst til å lage fler enn 3 characters nå allerede foreslår heller du spiller spillet og evt ser :)

  12. Vet ikke om noen har fått med seg dette, men poster der allikavel:

    http://forums.thesec...ead.php?t=42532

    Nytt innhold hver måned, woho!

    Edit: Var visst postet fra før..

    Roper hurra en gang til jeg da

    Gode nyheter kan godt komme to ganger Meget spennende!

    Jeg har lyst til å rope hurra, men av erfaring gjør jeg det nok ikke. En ting er å love gratis content hver måned. Noe annet er å faktisk gjør det, og ikke minst gjøre det bra. Content tar tid å lage, og jeg vil mye heller ha større og bedre content annen hver måned i stedet for en liten update i måneden. DCUO lovet for eksempel content ca hver måned, men de fant for ut at det ikke var mulig. I stedet gav de ut content sjeldnere, men til gjengjeld er det mye større. Får jeg en mini-expansion før jul holder det for meg, så lenge den faktisk føles som en mini-expansion. Nytt område, kanskje en ny våpentype og noen nye klær holder for meg.

     

    Btw det jeg ikke skjønner helt er at om de er så glade i å gi oss gratis content, hvordan forklarer de at vi har både abonnentsavgift og cash shop?

     

    Det er masse content for spillere som meg. Jeg har 20-30 timer /played, har gjort 2/3 av questene i Kingsmouth og 1/3 i Savage Coast og det er 6 soner til jeg ikke har sett enda. Jeg har ikke gjort en eneste dungeon eller prøvd meg på PvP.

     

    Bare 20 - 30? Jeg nærmer meg to døgn, og er fortsatt i Savage Coast. Gjorde den andre dungeonen i går kveld (i Savage Coast), og har som smått vurdert å begynne på Blue Mountain. Men før det vurderer jeg å finne den siste lore-biten til Lady Margaret i Kingsmouth. Irriterer vettet av meg at jeg har 14 av 15. :p

     

    Hvis du leser hele posten til Ragnar vil du se at han skriver gratis med ", mao du får det inkludert i abb avgiften ;)

×
×
  • Opprett ny...