Gå til innhold

Nicke1234

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nicke1234

  1. Utleveringsloven § 2 ser ganske absolutt ut:

    § 2. Norsk statsborger kan ikke utleveres.

    Men altså, du unndrar deg fengsling i Sverige. Jeg er ikke kjent med svenske foreldelsesregler, men du risikerer å ikke kunne reise utenlands på mange år. Er det virkelig verd det?

     

    Unndrar meg ikke helt, hadde tenkt å instille meg til fengslet i Sverige til høsten. Har fått flere svar her i tråden som citerer grunnloven, men jeg er fortsatt usikker på hva som gjelder da straffet bare er 3 måneder...

     

    I Sverige soner man forresten bare 2/3 av straffet ved god oppførsel, og jeg er ingen bråkmaker så egentlig blir det bare 2 måneder jeg skal sone.

  2. Hei. Om noen uker skal jeg avtjene et 3 måneders fengselsstraff i Sverige. Jeg bor i Sverige siden noen år tilbake, men er ikke svensk medborger. Jeg er norsk medborger.

     

    Det jeg lurer på er hva som skjer dersom jeg drar hjem til Norge før jeg skal i fengsel i Sverige? Har hørt at Norge ikke gir ut sine medborgere til andre lender dersom straffet understiger 1 år.

     

    Må jeg da avtjene straffet i Norge istedenfor i Sverige? Eller går jeg fri?

  3.  

    Når det ringer på døra og når man går for å åpne så ringer det på nytt i samme øyeblikk som man tar i dørhåndtaket...

    Noen fordeler med å ikke ha ringeklokke :)

     

    Har bodd i hus uten ringeklokke også, men det er like irriterende når folk banker på døra i samme stund som man skal åpne. Men det aller verste er jo selvfølgelig når det banker/ringer på døra når man ligger og sover!

  4. Ny på forumet, ble medlem idag. Er også medlem på den svenske versjonen av Diskusjon, nemlig Flashback Forum. Men derifra ble jeg bannet i 1 måned for at jeg opprettet en ny tråd i feil del av forumet, så det er egentlig derfor jeg ble medlem på Diskusjon.

×
×
  • Opprett ny...