Gå til innhold

håpefulljente

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av håpefulljente

  1. Her om dagen var jeg på sesjon del 2. Jeg fikk toppkarakter på helse, syn, hørsel, løpetesten, den teoretiske testen, men en litt mindre score på styrke.

    På benpress klarte jeg meg fint, og var med god margin over minstekravet for jenter. På brystpress, derimot, var minstekravet på 65 kg og jeg klarte 64 (!!) kg.

    På slutten av dagen var jeg på intervju hos offiseren og ble erkjent tjenestedyktig, men fikk ingen plass i førstegangstjenesten, grunnet at jeg var 1 kg unna å bestå minstekravet på brystpress. Jeg fikk derimot beskjed om at håpet ikke var ute, ettersom det var snakk om å være såpass nærme kravet, og at muligheten for å komme tilbake og utføre kun brystpressen var mulig.

    Det jeg derimot ikke fikk helt med meg, var hvordan jeg skulle gå frem med dette. Offiseren nevnte noe om å sende inn klage og eventuelt dokument/attest fra lærer eller personlig trener om at jeg var blitt 1 kg "sterkere", men hvordan og hvem jeg skulle sende dette til, fikk jeg ikke helt med meg.

     

    Spørsmålet mitt er da som følgende;

    Hvordan skal jeg formulere denne klagen, hvem skal denne sendes til, og er sannsynligheten stor for at dette går min vei?

     

    Gjerne del erfaringer og eventuelt "mirakel"-historier om å likevel få førstegangstjeneste! :-)

×
×
  • Opprett ny...