Gå til innhold

YuckyClown

Medlemmer
  • Innlegg

    147
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av YuckyClown

  1. Hei. (Vet ikke om jeg putta den i rett kategori, men jeg prøver alikevell)

     

    DVD-spilleren som er koblet til TV'en har begynt å oppføre seg veldig merkelig. Hver gang vi ser på dvd på lørdagskvelder, skifter den plutselig kanal. Det funker helt fint når vi starter å se på filmen, men akkurat når "Med hjartet på rette staden" begynner, så skifter TV'en kanal fra "AV 1" til NRK1 :ermm: . Det slår aldri feil! Uansett hvor langt ut i filmen vi har kommet, skifter den til NRK1 når "Med hjartet på rette staden" begynner (Hvis vi ser på dvd mens det begynner). Det skjer ikke med noen andre tv serier :hmm:

     

    Noen andre som har hatt det samme problemet?

  2. Det går helt greit å skifte leden i musa. Jeg gjorde det samme i min, og det funka helt fint :w00t: (Lagde forresten en tråd om det en gang [Link]).

     

    Skifta fra rød til infrarød :D og deretter til blå. Det funker bra, men hvis du skal sette inn ny led bør du sjekke at den lyser bra før du begynner å lodde :thumbup: (dreit meg litt ut på det da jeg satte inn en led som lyste veldig dårlig. Måtte bytte den med en annen.)

  3. Her er mine "tvangstanker"

    • Hvis det er to knapper ved siden av hverandre på en eller annen ting (f.eks. musa), og jeg har trykket veldig mye på den ene, så bare må jeg trykke litt på den andre knappen også for at det ikke skal bli "urettferdig". Hvis jeg ikke gjør det så klarer jeg ikke å tenke på noe annet før jeg har gjort det :ermm:
    • Må alltid ha mobil i høyre lomme. Nøkkler, småpenger, osv. i venstre, og Lommebok i høyre baklomme.
    • Sjekker alltid hva som er i kjøleskapet og skapene hver gang jeg går inn på kjøkkenet. Uansett om jeg er sulten eller ikke
    • Må alltid ta på høyre sokk før venstre.
    • Må alltid løpe opp trappa.
    • Jeg skrur alltid av skjermen hver gang jeg reiser meg fra pc'en, eller noen banker på døra/kommer inn :whistle:
    • Leter alltid etter Ctrl - F når jeg leser i skolebøkene. Blir nesten deppa når jeg kommer på at bøker ikke har den funksjonen :dontgetit:

    Edit: La til en ting

  4. Fant nettopp et bilde på Internett (er sikkert gammelt, men jeg poster det uansett ;) ).

     

    [LINK]

     

    Synns sinnsykt synn på han fyren ass :p .

     

    :!: :!: :!:

     

    Skal være litt forsiktig med hva jeg poster på forskjellige forum :ermm:

     

    Edit: Leif

  5. På barneskolen hadde vi en skikkelig syk lærer. Husker spesielt da en klassekamerat ble tatt opp til tavla for å regne ut noen regnestykker. Han sleit i matte, og visste ikke hvordan han skulle gjøre det, så lærern slo hode hans inn i tavla. Etter det fikk han kjeft fordi han ikke klarte det.

     

    Hun gjorde masse lingnende ting, som å slå elever og sånt, men det orker jeg ikke skrive nå

     

    Hun var borte i ca et halvt år fordi hun måtte til psykolog :ermm: . Etter at vi slutta på barneskolen ble hun visst anmeldt for å ha kvelt en elev (han ble ikke drept da) fordi han bråkte i timen :ermm:

  6. Hei.

     

    Ett eller annet veldig rart har sjedd på pc'en min i det siste. Nesten all teksten har blitt kursiv. Enkelte Internett-sider hvor teksten var helt vanlig før, har nå blitt kursiv. Det samme har også skjedd med "playlist'en" i WinAmp og en rekke andre programmer. Det går greit å lese det, men det er veldig irriterende :mad: . Jeg aner ikke hva jeg kan ha gjort :ermm: .

     

    Er det noen som vet hva som har skjedd, og som kan hjelpe meg med å rette det opp? :hmm:

     

    Takker for alle svar

  7. Hei

     

    Jeg har litt problemer med dc++. Jeg har åpnet porter og NAT i ruteren, slik at jeg kan være "active". Det funker helt fint et par minutter, men så restarter ruteren seg. I loggen på ruteren står det at det kommer "UDP flood" (-ellerno). Noen som vet hva jeg kan gjøre for å stoppe dette?

     

    Og en ting til. IP'en min forandrer seg jo hver gang jeg restarter ruteren, så da må jeg skifte IP på dc++. Er det mulig å få dc++ til å oppdatere det automatisk?

     

    Takker for alle svar :w00t:

×
×
  • Opprett ny...