Gå til innhold

Mats B

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mats B

  1. Hvor skal VR-briller absolutt bæres som dykkermasker. Hvorfor ikke heller en nedfellbar skjerm i en sånn noenlunde slik utformet halvkule-innretning :wee: :

     

    10677718-Female-hairdresser-working-with

     

     

     

    Eller i rør/ring for den saks skyld:

     

    CT-Scan.jpg

     

     

    Noe mer ultimat ville kanskje heller være en slik VR-opplevelse som Ria har i filmen Natural City (2003). Total omsluttelse:

     

    post-30484-0-65247000-1464131555_thumb.jpg

    Hvis man hadde gått for noe lignende de to første eksemplene dine, kunne det fungert for stillesittende opplevelser. Jeg tipper at problemet med total omsluttelse vil være at man må utvikle "ekte" hologrammer, slik at det virker som man faktisk er tilstede. Uten det blir det bare som å ha titte inn i en verden gjennom en boble, med et litt kleint rom mellom den som ser og der skjermen er. Med skimaske-løsningen oppleves ikke skjermen som en avgrensning, og "hele" synsfeltet dekkes. 

    • Liker 1
  2. Ser fra Wiki "For both eyes the combined visual field is 130-135° vertical and 200° horizontal." at FOV ser ut til passe fint til hva øyet takler. Nå har jeg ikke prøvd Rift eller Vive, så jeg vet ikke om det oppleves som om det mangler endel på sidene.

     

    Har hatt vive i ganske nøyaktig én uke nå, og kan bekrefte at man får tunnellsyn. Likevel er det ikke noe som plager meg, og det er mye bedre FOV enn cardboard. Det blir litt som å ha på seg slalåmbriller. Den litt lave oppløsningen er mer fremtredende :)

  3. Med mindre de blir bundla med en slik VR platform (f.eks http://www.virtuix.com/ ) til en fornuftig pris, tror jeg ikke dette vil slå an nevneverdig.

     

    Antall forhåndsbestillinger hos både htc og oculus sier jo at dette allerede en en suksess. Er enig i at innholdet ennå er magert, men er overbevist om at dette blir bedre om 1/2 -1 års tid. VR er en drøm mange har hatt i lang tid og i motsetning til WII og Kinect så er det bare fantasien som setter grenser når det kommer til hva denne teknologien kan gjøre.

     

    Men er enig i at den stive prisen nok er avskrekkende for mange, det går seg til.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...