Gå til innhold

Nolander

Medlemmer
  • Innlegg

    173
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nolander

  1. Prøvde å patche til 1.3 her om dagen, men det gikk ikke som det skulle. Sjekket om noen hadde samme problem, men fant ikke noe.

    Feilen er som følger:

    Etter at "preparing installshield wizard" er ferdig får jeg beskjeden om at det er for liten plass på harddisken for å patche, noe jeg vet det ikke er.

    Har prøvd alt det vanlige, reinstaller, restart PC. Funker fremdeles ikke.

    Noen som har hørt om noe lignende?

  2. Shicca har rett. De store byene går nesten alltid i minus.

    Når det gjelder penger bør du ta over hellas så fort som mulig. De områdene er helt klart de du tjener mest på. Utenom det bør du forbedre veier, og utvide havnene dine. Da jeg spilte hadde jeg til slutt over 2 mill denarii ved å følge den taktikken.

  3. kan ellers si at

    Q er forkortelse for Quest, altså oppdrag.

    LFT (looking for team), som noen bruker istedenfor LFG

    PM, står for private message. Er det samme som whisper.

    n står for need, og g står for greed.

    Brukes hvis spesielle items dropper av fiender. Hvis du trenger det som droppa sier du n(need), da får du det. Hvis du ikke trenger sier du g(greed), da kan alle være med på å rulle terning om det.

    Kommer ikke på mer som ikke AndyG har sagt. Jeg sier bare, enjoy :D

  4. Jepp, er mange dårlige prester i spillet(er forsåvidt mange dårlige av alt). Jeg var så heldig å ta scarlet monastery med den beste presten jeg har sett noengang. Var en fornøyelse å spille :D

    Selv er jeg mage(det var jo dette tråden handlet om), og ser på meg selv som en ganske god en. Selv om det får være opp til andre å bedømme. Har ihvertfall fått en del positive kommentarer fra andre etter instances.

×
×
  • Opprett ny...