Gå til innhold

vgs97

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vgs97

  1. Jeg hadde heldigvis notater fra timer om Moe, så jeg skjønte litt mer enn jeg vanligvis hadde gjort? men da tenkte jeg i utgangspunktet riktig og ikke tok med appellformer, men kan ha ødelagt alt sammen ved å nevne bare patos på slutten ja.. ble plutselig bare så forvirra og usikker sånn ett min før jeg måtte levere og tenkte bedre å bare ta det med i tilfelle det var faktisk var forventa å ta med?

  2. Læreren min på Sonans tror det kommer en oppgave om Skam, så da er det bare å bingewatche hele greia før eksamen

     

    Sa hun hvorfor hun tror det? Skam har jo sin fjerde sesong nå, og så vidt jeg vet så har det ikke vært noe eksamensoppgave om Skam enda til tross for at det bestandig er så relevant - kanskje det har det, men har ikke lagt merke til det isåfall 

     

    Mvh  :)

  3. Hei hei!

     

    Jeg hadde privatisteksamen i sosialkunnskap 1. desember. Veldig usikker på hvordan det gikk, spesielt fordi jeg er usikker på om jeg kanskje kan ha skrevet meg litt bort fra hva oppgaven egentlig spurte om. Skrev fire sider, men aner ikke om det kanskje er vanlig å skrive mye mer? Hvor mye skrev du? Og hvilke teorier tok du med? Og hvis du tok med teorier, var det sånn at du skrev mye om teoriene som svar på oppgaven? For det gjorde egentlig ikke jeg haha! Ble en del spørsmål nå, men ble plutselig så veldig nysgjerrig på hvordan andre syntes at det gikk :) 

  4. så grei du er, tusen takk!

     

    men vet du hvorfor vi har lov til å bruke boka under 30 min forberedelses del? hvis man har lest godt, så hadde man klart seg fint uten boka.. derfor blir jeg bekymra for hva som egentlig kreves av eleven/privatisten under denne presentasjonen!

     

    vet du om man får et av hovedområdene som tema, eller noe annet?

  5. Hei!

     

    Jeg skal ha muntlig privatist eksamen i sosiologi snart, men jeg vet egentlig ikke hvordan det fungerer! Vanligvis under muntlig eksamen så er det en sensor og eksaminator(læreren i faget til eleven) sammen med eleven. Men når det er privatist eksamen, vil det kun være sensor, eller får jeg en random eksaminator også? og er det noen som kan forklare hvordan eksamen vil se ut? jeg har lest noe om en 30 minutters forberedels del der man skal forberede en presentasjon, men jeg forstår det ikke helt - hva er det som kreves av eleven da, og hvor lang skal presentasjonen være, og kan sensor eller eventuelt eksaminator stoppe meg opp under presentasjonen og stille spørsmål underveis?

     

    Blir så uendelig glad for svar!

  6. Hei! 

     

    Jeg skal ha sosiologi og sosialantropologi og sosialkunnskap eksamen som privatist før jul i år. Er det noen som har hatt disse fagene på skolen, som fortsatt har ark de fikk i timen fra disse fagene, eller som husker ting læreren mente var svært relevant og som ''alltid kommer på eksamen''? 

     

    Noen som har hatt muntlig eksamen i sosiologi, som husker noe av samtalen og spørsmålene som ble stilt? 

     

    Setter uendelig stor pris på hjelp!! 

  7.  

     

    Jeg fikk temaet buffer, problemstillingen ble: Hva er en buffer?. Det er snakk om kjemi, problemstillingen skal ikke være en du skal drøfte liksom. Gjør det enkelt og greit, kort og konsist. Det er alltid viktig i realfag.

     

    Hei! 

     

    Husker du noen av spørsmålene du fikk under muntlig eksamen?  :cry:

     

    Hei! Er en stund siden jeg hadde eksamen nå, men jeg takk to temaer. Det ene var elektrokjemi, det andre var buffer. Greia var å ha presentasjon om buffere, og forsøk til elektrokjemi. Forsøket jeg fikk var elektrolyse av KI-løsning, der jod og H2-gass dannes. Skulle også forsøke å lage knallgass. Dette funket ikke. Fikk derfor spørsmål om hva jeg kunne gjøre for å få til å lage knallgass. Deretter fikk jeg spørsmål om hvilken spenning som måtte legges over cellen (Ecelle>0 osv), og trekke dette inn i forbindelse med spontane/ikkespontane reaksjoner. Fikk også spørsmål om hvorfor Litium blir mye brukt i batterier (litiumbatterier), fikk spørsmål om å regne ut batterikapasiteten i Ah (fremgangsmåte). Fikk noen korte spørsmål også, og til slutt fikk jeg oppgave om å gå i dybden på bufferbetingelsene, og forklare hvorfor forholdet mellom antall mol base og antall mol syre måtte være 0,1 og 10. Ble overrasket over hvor enkle spørsmål jeg faktisk fikk, og fikk faktisk ikke spørsmål til noen andre kapitler/teamer enn de jeg trakk. Eksaminasjonen varte også i bare 30 min, noe som er unntaket. Det er med andre ord veldig vanlig å få mange flere spørsmål enn det jeg fikk.

     

    Uansett, masse lykke til. Det pleier som oftest å gå bedre enn man tror! :-D

     

     

    Setter så veldig stor pris på svar, tusen takk! Så gøy at det gikk bra under din eksamen! :D 

  8. Jeg fikk temaet buffer, problemstillingen ble: Hva er en buffer?. Det er snakk om kjemi, problemstillingen skal ikke være en du skal drøfte liksom. Gjør det enkelt og greit, kort og konsist. Det er alltid viktig i realfag.

     

    Hei! 

     

    Husker du noen av spørsmålene du fikk under muntlig eksamen?  :cry:

  9.  

     

    Det er klart det har mye å si i den grad det tyder på at han viser liten akademisk modenhet og selvstendighet.

     

    Motivasjon og interesse hjelper, men siden trådstarter sliter med å få bedre enn 2 i flere fag, har han nok større utfordringer.

     

    Hva mener du selv, trådstarter, at er grunnen til at det går dårlig? Hvordan jobber du med fagene før og mellom prøvene? Får du noe eller har du bedt om oppfølging fra lærerne dine?

     

    Jeg har en bachelor i økonomi og administrasjon bak meg og skal i år begynne på master og bli siviløkonom. De tre årene jeg brukte på bacheloren var en helt annen verden enn videregående. Under halvparten fullfører bacheloren på normert tid og det gjelder de aller fleste studier om ikke alle. Selv om du formelt kan tas opp til en del studier som har en lav eller ingen opptaksgrense, vil du ha store vanskeligheter med å fullføre uten et godt grunnlag.

     

    Jeg har ingen personlig erfaring med å studere medisin, men jeg har fått med meg at du bør overveie valget ditt nøye før du begynner på et medisinstudium i utlandet. Det er riktignok lettere å komme inn på medisinstudier i for eksempel Polen eller Ungarn, men det blir tilsvarende vanskeligere å få jobb i Norge med fullført utdannelse.

     

     

    Hei! 

     

    Jeg forklarte meg dårlig, men jeg mente at jeg valgte realfag, i tilfelle jeg skulle få lyst til å studere medisin. Men tydeligvis så kan jeg ikke realfag, og jeg burde aldri ha valgt det! 

     

    Det varierer veldig når det kommer til hvordan jeg jobber med fagene. Da jeg i starten for eksempel strøk på prøver i fysikk, så ble det en ond sirkel. Jeg ble lei meg, og orket da ikke å jobbe med faget. I fjor da jeg hadde fysikk, så gjorde jeg strengt tatt aldri lekser. Og da vet jeg at jeg ikke kan forvente noe bra. Jeg nevnte tidligere i tråden at jeg ofte er en tulling i livet, og jeg var en tulling og gjorde ikke lekser i fysikk og leste sjeldent. Kanskje jeg i framtiden kommer til å lure på om jeg faktisk kunne ha fått det til, dersom jeg prøvde hardere, og gjorde oppgaver. Men det kan hende at jeg selv da ikke hadde hatt noe forståelse for faget. Det som reddet meg var en prøve i siste kapittel som hovedsakelig var masse teori, som jeg skjønte, og den ene presentasjonen som jeg ikke var klar over hadde gått så bra som den gjorde. 

     

    Men så gøy at du skal ta master nå! Hvordan gikk bachelor årene? Var det mye utfordringer, eller er du så flink at det nesten var enkelt?

     

    Synes at det er veldig fint at du forteller meg at det rett og slett blir store vanskeligheter når jeg ikke har et godt grunnlag.

    Hadde du noen av fagene som handler om økonomi og slikt på vgs? Og hjalp de mye på studiet? Eller forventes det at det kan komme flere som ikke har hatt slike fag tidligere, og at lærerne da lærer bort alt fra bunnen av? 

  10.  

    Jeg hadde snitt på under 3 fra vgs... Greide meg godt på et femårig profesjonsstudie. Men om du vil inn på medisin må du vel ha shit ass høgt snitt

     

     

    Hei!

     

    Så gøy å høre! Og nei, jeg vil ikke inn på medisin. Realfag er ikke noe for meg, og det at jeg valgte de fagene er noen av de aller dårligste valgene i livet mitt. Hva studerte du og hvor i Norge? :) du trenger ikke svare på det siste forresten, er kanskje litt for nysgjerrig. 

  11. Alle har ikke kjempebra snitt etter VG3. Og når du først kommer inn på et studie, har VG3-snittet lite/ikke noe å si mere.

     

    Dersom planen din er å begynne å studere til høsten, må du ihvertfall passe på at du står i Kjemi (og de andre fagene). Selv om kjemi kanskje er ille, så får du i hvert fall 0,5 realfags-poeng, som hjelper på snittet. Det er bra at du har mål om gode karaktere i andre fag, ikke la kjemien knekke deg.

     

    Om Økonomi og Administrasjon er det rette for deg er det i stor grad du som må finne ut av selv, det er vanskelig å svare for andre. Dersom du har interesse for det kan det være et godt valg. Etter det jeg kan se så er det kun på UiA og UiS de har Økonomi og Administrasjon som fører til siviløkonom. Poenggrensene der i fjor var på hhv. 46,3 og 50,1. De andre Økonomi og Administrasjon studiene har lavere poenggrenser, men de er vel bachelor.

     

    Av realfagene kommer du ikke unna matte dersom du studerer økonomi (eller noe teknologisk), men de andre realfagene er det lite/ingen innslag av (innen økonomi).

     

    Det å studere er en forandring fra å gå på videregående. En blir i mye større grad undervist i fag som en har interesse for (gitt av en har valgt "riktig" studie) og det kan hjelpe på motivasjon og arbeidsvilje. Undervisningen er heller ikke like bred som på VGS, innen høyere utdanning er det vel vanlig med 3-4 emner hvert semester, og ikke 7-8-9 som på VGS.

     

    Du skal nok klare å finne et studie, og klare deg gjennom det. Bare vent og se  :)

     

    Hei! 

     

    Tusen takk for svar, det settes veldig pris på! 

     

    Jeg forklarte meg kanskje veldig dårlig tidligere, men jeg er klar over at realfag ikke er noe for meg. Hvis jeg kunne ha hatt en liten samtale med meg selv for ca. to år siden, så hadde jeg sagt at det ikke er noe galt i å prøve, men dersom jeg ikke får gode resultater på de første prøvene i realfagene, så burde jeg for all del bytte fag så fort som mulig! 

     

    Jeg har ikke lyst til å studere medisin nå. Jeg skulle så veldig ønske at jeg visste hva jeg har lyst til å drive med i framtiden, og hva jeg liker å gjøre. Men det gjør jeg rett og slett ikke. Det er ingenting jeg er KJEMPE flink til på noen områder. Og det som suger enda mer er at jeg ikke har et talent heller. Da tenker jeg på de som gjør noe ut av sine talenter i livet. 

     

    Jeg regnet med at med tiden så skulle jeg finne ut av hva jeg kan tenke meg å studere, men det har jeg ikke gjort enda og det bekymrer meg. Jeg er fortsatt forvirret og usikker, men prøver så godt jeg kan å ikke la skole påvirke humøret og hverdagen i like stor grad som før. 

     

    Jeg har hatt kun en eksamen i løpet av vgs nå, og det var i tysk og da fikk jeg 4. Og da tenker jeg, hvis jeg ikke kan få høy måloppnåelse på eksamen på vgs, kan jeg da forvente å klare det når jeg eventuelt studerer? Man må jo ha veldig gode karakterer for å kunne ta en master senere. 

  12. Heisann, jeg går også VGS tredjeåret nå. Forskjellen på oss er at jeg må ta opp realfagene neste år for så søke meg inn på medisinstudiene.

     

    Jeg føler du er alt for misfornøyd med karakterene dine når du ikke har noe grunn til det. Det er bare å ta opp fagene hvis du er misfornøyd? Du kan bli akkurat hva du vil så lenge du har stå-på vilje; og kommer du ikke inn på det du vil i Norge kan man studere i utlandet som gir flere fordeler enn man tror.

     

    Jeg tenker for eksempel å ta medisin i polen ettersom det nesten er umulig å komme inn i Norge.

     

    Hei! 

     

    Jaa, jeg vet - jeg sier til alle andre at de kan klare HVA SOM HELST, men noen ting krever at man legger inn litt mer innsats og jobb. Og det er virkelig ikke bare bare! Og det plager meg at det ikke er så enkelt å bare sette seg ned og sitte i noen timer i strekk og bare gjøre oppgaver eller lese - for det er jo gjerne det som må til. 

     

    Men jeg synes at det er veldig kult at du ønsker å bli lege, og å ta fagene som trengs. Jeg tok realfagene, slik at jeg kunne hatt mulighet til å studere medisin - men som jeg nå ikke vurderer i det hele tatt.

    Jeg burde aldri ha tatt realfag, det er det som er problemet, for det er tydeligvis noe jeg ikke får til og ikke noe for meg. Jeg har vært en tulling store deler av livet egentlig, og det er ikke noe galt i å teste ut for eksempel realfag i starten av 2. klasse, men jeg burde ha byttet med en gang de dårlige karakterene kom(jeg fikk 4 på første kjemi 1 prøve da, så der hadde jeg litt troa, men etterhvert så var det fryktelig dårlig), fordi det er jo ikke vits å ha fag som man er dårlig på, når man KAN velge det bort. 

     

    Jeg orker ikke tanken på å ta opp fag etter vgs, men kanskje det faktisk kan være veldig veldig lurt. Da må jeg finne ut av om man kan bytte realfagene helt og ta andre fag istedenfor? At kjemi 1 og 2 og fysikk da fjernes fra vitnemålet og blir erstattet av andre fag. Vet du om det er mulig? 

     

    Men uansett - masse lykke til! Du kommer helt sikkert til å bli en kjempe god og snill lege! 

     

    Forresten, hvilken matte har du hatt? Jeg hadde P matte i 1. klasse, men langt ute i S matte så lærte jeg mye som kunne ha hjulpet meg MASSE å kunne i fysikk! Så å kunne diverse ting i litt ''vanskeligere'' matte, hjelper veldig! Ville bare nevne det i tilfelle, men regner med at du kan masse! :) 

  13. Heisann, jeg går også VGS tredjeåret nå. Forskjellen på oss er at jeg må ta opp realfagene neste år for så søke meg inn på medisinstudiene.

     

    Jeg føler du er alt for misfornøyd med karakterene dine når du ikke har noe grunn til det. Det er bare å ta opp fagene hvis du er misfornøyd? Du kan bli akkurat hva du vil så lenge du har stå-på vilje; og kommer du ikke inn på det du vil i Norge kan man studere i utlandet som gir flere fordeler enn man tror.

     

    Jeg tenker for eksempel å ta medisin i polen ettersom det nesten er umulig å komme inn i Norge.

     

    EDIT: å herregud beklager, skjønte ikke hvordan jeg skulle svare på mobilen, så bytta til pc nå 

  14. Heisann! 

     

    Jeg går 3. året på vgs nå, og lurer på om det er noen der ute som er eller som har vært sånn som meg når det gjelder skole - men likevel klarer seg veldig bra som student? 

     

    1. klasse var et problemfritt år. Skole var ingen spesiell utfordring, jeg tok livet med ro, koste meg og fikk gode karakterer, men fikk ikke for eksempel sekser i noen fag. 

     

    Så kom 2. klasse og vi måtte velge programfag. Etter å ha tenkt at det hadde vært fint å ha mulighet til å kunne studere medisin i framtiden dersom jeg får lyst til det, så valgte jeg blant annet fysikk 1, kjemi 1 og S1. Jeg var optimistisk og som vanlig tenkte jeg: ''etter sommerferien skal jeg skrive pent i bøkene, gjøre alle lekser, følge med i timene og ja gjøre alt riktig''. Dette er noe som i ettertid utløste en enorm smell i rett og slett livet mitt. Jeg bestod fagene, men med de dårligste karakterene. 

     

    Dette er karakterer som følger meg videre og som, ikke bare gir de meg dårlig karaktersnitt, men også fryktelig dårlig selvtillitt. Jeg hadde aldri opplevd det å stryke på prøver før, og plutselig så var jeg blitt vant til det. Fikk vel og merke 5 kun en gang i fysikk på en presentasjon.. 

     

    Så, nå har jeg kjemi 2 da. Har prøvd å bytte det ut med et annet fag, men det funker ikke fordi jeg er nødt til å ha det for at det skal stemme med fagene jeg hadde i fjor. Jeg fikk 2+ EN gang, deretter har jeg strøket på både prøver og tentamen. 

     

    Helt ærlig, jeg ønsket å dø en periode. Disse karakterene ødela meg. Jeg følte meg dum(selv om jeg egentlig mener at det ikke finnes noen mennesker som er DUMME) og selvtilliten var ødelagt. Jeg trodde, og tenker fortsatt slik, at jeg var og er den eneste som sliter på det punktet at jeg KAN stryke i et fag nå - kjemi 2. 

     

    En periode kikka jeg på klesbutikker jeg kunne ende opp å jobbe på i framtiden, nettopp fordi det virket som at jeg ikke klarer å få gode resultater og at det å studere ikke er noe for meg. 

     

    Nå er målet å få 6 i historie, for å prøve å pynte snittet mitt litt. Satset også på gode karakterer i norsk, men er fullstendig umulig. Jeg er ikke vanligvis sånn at jeg skylder på lærere, men min norsklærer er så fryktelig streng og hun nekter å gi meg over 3 på hovedmål skriftlig. Tar så klart en del skyld selv, ettersom at jeg ikke klarer å tolke et dikt i det hele tatt. 

     

    Det ble mye tekst nå, men poenget mitt er: 

     

    Er det noen der ute som har slitt på skolen tidligere i diverse fag, realfag spesielt - og super spesielt matte, men som LIKEVEL klarer seg veldig bra i det de studerer nå? Eller kom alle ut med kjempe bra karaktersnitt etter vg 3? Skal jeg kjøre på og tørre å studere???

    Jeg vurderer å studere økonomi og administrasjon - og kanskje til og med rett på fem årig løp slik at jeg blir siviløkonom. 

     

    Er det noen som hadde dårlige karakterer på vgs men som likevel har dette studiet og klarer seg veldig bra? 

     

    På forhånd tusen millioner takk!!  

     

     

  15.  

    Hei!! 

     

    Jeg vurderer å søke meg inn på et fem-årig løp for å bli siviløkonom. Jeg går 3. året på vgs og frykter kjempe dårlig snitt, ettersom at jeg kommer til å få to 2-ere på vitnemålet, og regner med å kun kunne komme inn på steder langt oppe rundt Bodø. Jeg får 3 i S2 matte foreløpig, men satser så veldig på å få minst 4 og mye bedre forståelse for matte. Men jeg lurer på om dere kan veilede meg litt, kommer jeg til å klare matte-fagene i økonomi og administrasjon studiet? Selv hvis jeg kun ender opp med 3 i matte?

    Ja, du kan fortsatt klare matte-fagene. Du trenger ikke bekymre deg for det så lenge du jobber med fagene. Alt etter hvor du søker kommer du mest sannsynlig til å gå samme løp som de som går bachelor og de har ingen krav om ekstra mattefag(noe du har hvis jeg forstår deg rett).

     

    Jeg tenkte å rett og slett utnytte at jeg har S1 og S2 og søke meg rett inn på master! Men er det slik at dersom jeg for eksempel ikke får C engang i snitt, så kan jeg fortsatt ta master utdanning, nettopp fordi jeg kom inn på fem-årig løp??

    Du får fortsette på master så lenge du består en viss andel, men vær klar over at masternivå er en del hardere så om du har dårlige karakterer på bachelor så kommer det til å bli enda verre på master.

     

     

    Vet noen forresten om arbeidsgivere ser på karakterer man fikk på universitetet og om det i hvert tilfelle telles veldig mye for å få jobb?

    Ja, karakterer betyr ganske mye for jobb etter endte studier.

     

     

    Ellers så syns jeg ikke du skal bekymre deg så mye. Det viktigste for deg er at du finner motivasjon og ikke mister totalt troa på at du kan gjøre en god jobb. Da er det kanskje bedre med et pauseår for å hente ny motivasjon. VGS kan du nesten legge bak deg "for alltid" etter du har startet på høyere utdanning, men karakterer og innsats på høyere utdanning vil du ta med deg for alltid.

     

     

     

    Hva skulle man gjort uten snille mennesker som deg som tar seg tid til å svare.. Tusen takk! Har egentlig alltid sett fram til å studere, men skal absolutt vurdere friår :) 

  16.  

    Hei!! 

     

    Jeg vurderer å søke meg inn på et fem-årig løp for å bli siviløkonom. Jeg går 3. året på vgs og frykter kjempe dårlig snitt, ettersom at jeg kommer til å få to 2-ere på vitnemålet, og regner med å kun kunne komme inn på steder langt oppe rundt Bodø. Jeg får 3 i S2 matte foreløpig, men satser så veldig på å få minst 4 og mye bedre forståelse for matte. Men jeg lurer på om dere kan veilede meg litt, kommer jeg til å klare matte-fagene i økonomi og administrasjon studiet? Selv hvis jeg kun ender opp med 3 i matte? 

     

    Jeg tenkte å rett og slett utnytte at jeg har S1 og S2 og søke meg rett inn på master! Men er det slik at dersom jeg for eksempel ikke får C engang i snitt, så kan jeg fortsatt ta master utdanning, nettopp fordi jeg kom inn på fem-årig løp?? 

     

    Off, jeg har så mange spørsmål. Etter å ha fått 2-ere som standpunkt har selvtillitten rast ned, og jeg føler at jeg ikke kjenner meg selv lenger! Jeg kommer til å prøve så godt jeg kan altså, men jeg lurer på: om jeg ikke mestrer fagene innen økonomi og administrasjon, men likevel består - kan jeg fortsatt fortsette med masteren? Et helt fryktelig eksempel - men la oss si at jeg får E i snitt etter bachelor, kan jeg fortsatt gå master om jeg kom inn på fem-årig løp?

     

    Åherregud, nå har jeg gjentatt meg selv flere ganger, men håper virkelig at noen kan svare og ikke dømme meg ut ifra mine to 2-ere på vitnemålet... 

     

    Vet noen forresten om arbeidsgivere ser på karakterer man fikk på universitetet og om det i hvert tilfelle telles veldig mye for å få jobb? 

    Har du søkt deg inn på 5 årig løp og kommet inn, så er du inne. Spiller ingen rolle om du får A eller E, da har du rett til å fullføre en master uavhengig av hva du får i karakter. Det er fortsatt sterkt anbefalt å få gode karakterer hvis du ønsker deg relevant jobb. Det er mange som er siviløkonomer, og mange som studerer det, mer enn det vi har behov for. Så for å utklassere dem i krig om jobb, bør du ha gode karakterer. 

     

    MEN! Hvis du søker deg inn på 3årig utdannelse, og ikke får over C i snitt, så får du ikke søkt deg på master i Norge. For å søke master er kravet minst C i snitt.

     

     

    Så grei du er! Tusen takk! 

  17. Hei!! 

     

    Jeg vurderer å søke meg inn på et fem-årig løp for å bli siviløkonom. Jeg går 3. året på vgs og frykter kjempe dårlig snitt, ettersom at jeg kommer til å få to 2-ere på vitnemålet, og regner med å kun kunne komme inn på steder langt oppe rundt Bodø. Jeg får 3 i S2 matte foreløpig, men satser så veldig på å få minst 4 og mye bedre forståelse for matte. Men jeg lurer på om dere kan veilede meg litt, kommer jeg til å klare matte-fagene i økonomi og administrasjon studiet? Selv hvis jeg kun ender opp med 3 i matte? 

     

    Jeg tenkte å rett og slett utnytte at jeg har S1 og S2 og søke meg rett inn på master! Men er det slik at dersom jeg for eksempel ikke får C engang i snitt, så kan jeg fortsatt ta master utdanning, nettopp fordi jeg kom inn på fem-årig løp?? 

     

    Off, jeg har så mange spørsmål. Etter å ha fått 2-ere som standpunkt har selvtillitten rast ned, og jeg føler at jeg ikke kjenner meg selv lenger! Jeg kommer til å prøve så godt jeg kan altså, men jeg lurer på: om jeg ikke mestrer fagene innen økonomi og administrasjon, men likevel består - kan jeg fortsatt fortsette med masteren? Et helt fryktelig eksempel - men la oss si at jeg får E i snitt etter bachelor, kan jeg fortsatt gå master om jeg kom inn på fem-årig løp?

     

    Åherregud, nå har jeg gjentatt meg selv flere ganger, men håper virkelig at noen kan svare og ikke dømme meg ut ifra mine to 2-ere på vitnemålet... 

     

    Vet noen forresten om arbeidsgivere ser på karakterer man fikk på universitetet og om det i hvert tilfelle telles veldig mye for å få jobb? 

×
×
  • Opprett ny...