Gå til innhold

Bever'n

Medlemmer
  • Innlegg

    202
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bever'n

  1. Hei alle godtfolk

     

    Jeg driver å scanner inn alt jeg har av viktige papirer, for å få et oversiktlig opplegg gir jeg alle filer et navn som begynner med den datoen jeg fikk utlevert papiret.

     

    problemet er at når jeg sorterer filene etter navn i utforsker så kommer ikke filene opp etter dato i stigende rekkefølge.

     

    post-40281-0-95142500-1391531631.png

     

    på bildet over har jeg sortert etter navn i stigende rekkefølge, men datoen kommer ikke i stigende rekkefølge, hvorfor?

     

    er det bedre måter å organisere dette? jeg føler at det er greit å ha det etter datoen jeg fikk utlevert papirene på.

     

  2. Kjøpte meg en xperia sola på tilbud på elkjøp, men telefonen falt ikke helt i smak, og tenkte derfor å levere den inn igjen,

     

    Hvordan sletter jeg alt på tlf? har ikke så lyst å finne igjen personlige ting på facebook eller artige.no :D

     

    (Edit) Burde vel egentlig ligge under smarttelefoner denne..

  3. Har du vondt eller ikke? Du vil generelt ikke føle smerte i skjelettet ditt, men i nervene rundt. Det er ikke uvanlig å bli støl etter trening.

     

    Ja jeg vil si det er vondt, på en annen måte enn for eksempel etter en hard økt med knebøy, da kjenner en at det er muskulaturen som er utkjørt, men dette kan vel komme av at jeg aldri har løftet mark før, og dermed er uvant for ryggmuskulaturen.

     

    Hva mener du med nedoversvai?

     

    0.jpg

     

    her er et bilde som illustrerer det jeg mener, her ser en at rompa er høyere enn korsryggen, litt nedoversvai, er det dette som er den "naturlige" stillingen til ryggen?

     

    Kan legge til at jeg har trent i ca 4 år (har bare ikke tatt mark før.)

  4. tenkte at jeg skulle innføre markløft i programmet mitt, (mest for holdningen sin del), begynte med lav belastning (50kg)

    problemet er at jeg etter trening har hatt litt smerter i rygg, jeg vet egentlig ikke om det er muskulaturen som verker eller om det er skjelettet, dette har gått over etter en dag.

     

    jeg mener selv at teknikken min er ok, er det slik at man skal ha nedoversvai på ryggen under løft? er det jeg har sett andre på senteret gjøre.

     

    hvordan burde jeg fortsette? burde jeg fortsette?

  5. Er det mulig å sette opp en vanlig pc til å oppføre seg som en ekstern HDD?

     

    Grunnen til at jeg spør er at jeg har en filserver som streamer innhold til det interne nettverket, jeg har også en TV med usb inngang (den støtter ikke nettverk) som jeg ønsker å få tilgang til filmene mine på.

     

    er dette mulig? å koble en usb kabel fra serveren til tv'en, å videre sette opp serveren til å servere filer over usb?

     

    Takker for all hjelp :)

  6. Etter å ha spilt den ubrukelige versjonen av skyrim på ps3 en stund har tålmodigheten tatt slutt, så nå så har jeg bestemt meg for heller å kjøpe en pc.

     

    Jeg skal kjøre den på en 1080p tv, så da regner jeg med at det ikke er vits å kjøre spillet på noe høyere oppløsning enn dette for så å nedskalere i tv'en igjen?

     

    Hvor kraftige saker trenger jeg for å kjøre dette spillet glatt og uten lagg? jeg har kikket litt på denne pakken og skal i tilegg supplere med et grafikkort og en ssd-disk. Hvilket grafikkort bør jeg kjøpe?

     

    Også var det dette med at jeg liker å sitte godt bakoverlent i sofaen eller stresslessen å spille, finnes det noen gode tastatur og musløsninger med dette formål? f.eks en musmatte jeg kan feste på armlenet eller noe slikt? tastaturet kan jeg sikkert bare ha på fanget. her er det forhåpentligvis mange muligheter, hva tenker folket?

×
×
  • Opprett ny...