Gå til innhold

Flens Vrangnæs

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Flens Vrangnæs

  1. Jeg er ikke up to date på hip hop om da'n, men slumpet over YOX og synes det var skikkelig stas. Veldig fin flyt!

     

    Tenkte andre ville like dette, så...:

     

    Year of the Ox - Seven Rings

     

     

     

    Edit: følger som sagt ikke så mye med, så lurte på om noen kan tipse om andre som er flinke til å variere rytmen i flowen (kan man si det??) som i denne låten?

    • Liker 1
  2. Det å bli født kan sees på å være en gave.

    Opprinnelig, før grådige hauker begynte å okkupere og dermed begrense andres frihet, så kunne dette være en fin gave.

    I dag er veldig mye ødelagt mens vi blir fortalt at vi har demokrati og er et fritt folk.

    Mye løgn man skal høre.

     

    Ok. Men da lurer jeg på når gikk det galt? Var det en prosess over tid eller skjedde dette over natten?

     

    Om du har tid, kan du med egne ord beskrive hvordan vi burde innrette samfunnet vårt?

     

    Hva mener du egentlig med begrenset frihet? Om det går uten å bli personlig, hvordan blir din frihet begrenset, helt konkret? Ikke i abstrakte termer, men i hverdagen? Du viser til at mye er ødelagt, men det er litt uklart for meg hva du egentlig sikter til?

     

    Edit: Sorry, ble mye spørsmål, men synes det hadde vært interessant å høre hvordan du ser for deg at ting burde ha vært. Med utgangspunkt i både din og andres beskrivelse av hva som skjer, kunne man kanskje diskutere hvilke endringer man mener må til?

  3. Det høres ut som noe som passer for en som vil studere spillereglene innenfor spillet jurisdiksjon.

    Jeg er opptatt av hvordan jurisdiksjonen i det hele tatt kan ha grep når ingen har samtykket til spillet, men bare lures inn.

    Jeg tror den gir svar på akkurat det.

     

    Men, du blir faktisk satt til denne verden under tvang, uten klagemulighet. Sånn er livet. Andre mennesker har bestemt at du skal eksistere, du får ikke gjort om på det valget.

     

    Du fødes inn i en sammenheng, det er ingen som blir lurt, men man blir jo heller ikke forklart noe som helst på forhånd. Man kan så velge å prøve å forstå det samfunnet man lever i, eller man la være. Begge deler er ok, men et av alternativene medfører mye ensomhet.

    • Liker 1
  4. Det er så sært å gå ut i fra at alle andre lever i villfarelse, mens man selv innehar uttømmende kunnskap om temaet. Dessuten, det virker å være umulig for dem å skrive en tekst uten å bruke nedsettende kallnavn, nesten alltid i form av dårlige ordspill som feks. poo-lies.

    Hvordan tror de folkene at det er å være andre enn dem selv? Tror de alle andre tvinner barter og hånflirer bak ryggen på de? At alle vet hva som skjer, men de eneste som bryr seg er Arne Jørgen et. al?

    Arne Jørgen har nok rett, alle andre enten skjuler sannheten eller så vet de ikke bedre (har ikke våknet, som man gjerne sier). Det er også en god strategi å tolke alt bokstavelig og late som etymologi er et slags kabbala-opplegg. Føkk normativ forståelse av noe som helst...

    Clink, du virker som en fyr som lar deg engasjere av lov og rett. Hva om du leser f.eks Andenæs - "Alminnelig Strafferett?

     

    • Liker 4
  5. Edit: Må vel passe på å presisere at jeg bare har fikset det slik på laptoper der recovery partisjonen har vært ødelagt/borte. Nøkkelen har da hørt til den pcen jeg har jobbet på. Jeg har ikke flyttet OEM versjoner mellom ulike PCer

     

    Nå snakket jeg akkurat med support hos netshop.no, hvor jeg kjøpte zeptoen. Den koselige mannen sa at jeg helt fint kan laste ned en OEM-versjon av XP og bruke min nøkkkel. I følge ham så vil det heller ikke være noe problem å installere på en annen maskin så sant jeg ikke hadde reinstallert xp mange ganger før med samme nøkkel. Han viste til lugubre nettsteder som piratebay, og mente man ikke bryter noen lov så lenge man bruker egen nøkkel. Spennende...

     

    Han sa også at jeg faktisk fikk med xp på cd da jeg kjøpte maskinen, men at cden kun er merket zepto et eller annet. Det betyr at jeg må lete litt. De kunne forresten sende meg en ny ca for 100,-. :)

  6. Hva med å prøve deg på linux da? Det er gratis og bra, så lenge du ikke skal spille så mye (noe du kansje heller ikke gjør med en så gammel data?)

     

    Linux hadde vært flott, men av ulike årsaker er jeg nødt til å bruke windows. Jeg har blant annet tenkt til å kjøre noen programmer på den som ikke funker i linux, som for eksempel Traktor.

     

    Det ser ut som om den billigste måten å ordne dette på er å kjøpe en brukt pc hvor windows xp-cden følger med. Det er helt tragisk at dette skal være så vanskelig og ikke minst dyrt. Det er akkurat som om jeg ikke eier en lisensnøkkel i det hele tatt.

  7. NB! Lisensen på OEM er knyttet til maskinen den var installert på og den kan ikke flyttes til ny maskin.

     

    Ok, takk skal du ha, men gud så ergerlig. Nå ble jeg usikker på hva jeg skal gjøre. Får man i det hele tatt kjøpt Windows XP nå om dagen? Maskinen vil ikke være i stand til å kjøre Vista eller Windows 7, og det er ikke aktuelt å gjøre den i stand til det heller. Kanskje jeg kan installere en piratkopiert versjon av XP, for så å bruke "genuine Windows offer". Noen her som har erfaring med det?

  8. Det er ikke lov å laste ned noen versjon av Windows, selv om man har lisens. Har man kjøpt en lisens og kan fremlegge dokumentasjon på dette så kan man vel få tilsendt erstatningsmedie fra Microsoft.

     

    Da er det bare å lene seg tilbake og vente på posten. Det er litt plagsomt at man som regel ikke får med windows på en cd/dvd når man kjøper en laptop.

  9. Dette er saken:

     

    Jeg har en stasjonær pc som begynner å få noen år på nakken. Den har blitt oppgradert en del ganger og er fortsatt helt brukbar, men trenger en reinstallasjon av XP. Problemet er at jeg ikke har den originale Windows-cden eller -nøkkelen noe sted.

    Jeg har også en Zepto-laptop som har tatt kvelden. Da jeg kjøpte den var OEM-lisenser blitt hot, så jeg har dermed en nøkkel, men ingen cd. For ordens skyld, det var blant annet harddisken som døde lenge etter at garanti og den slags hadde utløpt.

     

    Kan jeg kopiere, evt. laste ned en annens Windows-cd, for så å bruke min egen nøkkel? Uten å forarge Microsoft? Jeg vet at jeg kan kontakte f.eks. zepto, men jeg vil gjerne gjøre dette i kveld, for nå har jeg tid og anledning. :)

  10. Jeg ringte til Acer, og fikk inntrykk av at dette er et problem de er kjent med. De sa jeg måtte sende inn maskinen til service, noe som irriterer meg meget siden den knapt er en måned gammel, dessuten er jeg helt avhengig av maskinen i jobb og studiesammenheng. Har også en følelse av at de sier at man må sende inn maskinen uansett hva problemet er. Dersom noen har hatt lignende problemer med sin laptop er jeg meget interessert i å vite hvordan dere løste problemet. Det hadde vært flott å slippe å sende inn maskinen. Så klart, er det defekt hardware har jeg intet valg.

  11. Jeg har store problemer med lyden på min laptop, en Acer 5930g. Lyden fungerer helt fint i de innebygde høyttalerne, men ikke i hodetelefoner eller eksterne aktive pc-høytalere. Man kan såvidt høre lyd i den venstre kanalen, men den høyre er død.

     

    Jeg har prøvd å installere nye drivere både fra acer og realtek uten hell.

    Jeg har sett over alle innstillinger, og alt er som det skal, både når det gjelder volum og panorering.

    Det er ikke problemer med de eksterne høyttalerne eller hodetelefonene, de fungerer på samboerens maskin.

    Jeg har brukt recovery og stilt maskinen tilbake til fabrikkinnstillinger, uten hell. Dette overasket meg meget, siden hodetelefonutgangen fungerte da jeg fikk maskinen for ca. en mnd siden.

     

    Når jeg plugger i hodetelefonene så ser jeg i acer (realtek) HD audio manager at maskinen registrer at jeg setter de i, likevel kommer det ingen lyd.

     

    Jeg har også sett at noen får opp hodetelefonikon i "playback devices", noe jeg ikke gjør, selv om jeg har trykket på "show disabled devices" og "show disconnected devices".

     

    Jeg kjører Vista Home Premium SP1

    Hodetelefonutgangen er også en optisk digitalutgang (SPDIF).

     

    Jeg har sett at dette er et problem ganske mange sliter med, og det som er felles er Realtek. Ingen har kommet med løsninger som har fungert for meg, og jeg begynner å bli ganske fortvilet. Kan det være feil på hardware? Er det noen andre her som har opplevd tilsvarende med realtek? Hjelp!

  12. Som de fleste sikkert har lagt merke til, har "Siste Ordet 4, Spam/support=BAN"-tråden vokst seg meget stor. Finnes det en oversikt over de lengste trådene, evt. metoder for å søke seg frem til disse?

    Jeg puslet litt rundt på litt rundt på Big Boards, og fant ut til min overaskelse at hw.no f.eks er på 17 plass på verdens basis (!) i antall brukere logget på samtidig. Dermed våknet nyskjerrigheten min...

×
×
  • Opprett ny...