Gå til innhold

FiskenFlipp

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FiskenFlipp

  1.  

    Da er jeg akkurat ferdig med de fysiske testene i Trondheim!! 22 av 24 bestod. 2 røyk dessverre på kropphevninger. Nervene forsvinne ganske så fort når man kommer dit og begynner å snakke med likestilte :). Lykke til til dere som skal i nær framtid, dette går fint :)

    Gratulerer! Må være godt å være ferdig med det verste:)

    Har i morgen tidlig, gruer meg helt ekstremt til løpingen... Har testet og da klarte jeg ikke, så blir spennende å se om jeg klarer å hente frem kreftene i morgen!

     

    Takk for det:). Det går helt sikkert bra det der. Du får hele tiden vite hvordan du ligger an, noe som gjør det betraktelig lettere. Lykke til!!

  2. Tenkte å kommentere her jeg også :). Det å drikke kun lunket vann de siste 48 timene tror jeg bare vil gjøre vondt verre. Alt for mye tanker og fokus i dagene før opptak. Når det gjelder å toppe formen er dette litt individuelt, og kommer litt an på hvor godt innenfor kravene du er. 

    Dersom du er litt usikker og ønsker å virkelig yte maks kan det nok være lurt å stoppe hardtreningen en uke før opptak. Bruk heller uka før til å mentalt forberede deg og evt kjøre noen svært lette restitusjonsøkter. Veldig greit å være i bevegelse uka før, så kroppen er vant til å røre på seg. Lykke til med opptak. 

×
×
  • Opprett ny...