Gå til innhold

Pratesyk

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pratesyk

  1. Jeg har eid flere GoPro kameraer. Det beste var det første Hero2. Det var ingen problemer med.

    Hero3 modellen måtte jeg bytte to ganger før jeg gav opp. Hero4 Black har jeg byttet tre ganger før jeg nå har gitt opp. Det vanligste problemet har vært at kameraet plutselig slutter å lade batteriene. Da står du der med et fungerende kamera med dødt batteri. Et av de Sony kameraene i testen her ser ut som et greit alternativ, men de tidligere Sony kameraene var merkbart dårligere kvalitet enn GoPro.

    Hvis fiskeøye effekten stopper deg fra å kjøpe et slikt kamera kan jeg nevne at det faktisk er mulig å bytte objektiv (linse) på GoPro kameraer, hvis du har spesielle behov.

  2. Standard bredde i USA er 2.75 meter, men det varierer fra sted til sted, noen ganger er det sikkert nærmere 2.3m og da merker man det godt når man må åpne bakdøren og få ut minstemann i barnestolen. Andre ganger er det nærmere 3m vil jeg tro. Når jeg kommer hjem til Norge ser jeg med nye øyne hvor trangt det er over alt i trafikken generelt. Smal veibane, ingen skulder, trange innkjørsler, og ikke minst trange parkeringsplasser. Kan man ikke gjøre ting slik at det blir litt mer behagelig å kjøre?

×
×
  • Opprett ny...