Gå til innhold

chrstein

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chrstein

  1. Stusser på hvorfor HP CB 11 som de norske butikkene selger ser annerledes ut enn den man ser i tester på nett. Selger de en eldre utgave i butikkene eller er dette en egen Norsk/Euro utgave. De to øverste bildene i artikkelen viser den som HP markedsfører, med fargede felter under. Den de selger i butikkene vises på det tredje bildet i artikkelen, et helt annet design!

    Har noen peiling på om maskinene er eller like, i forhold til skjerm og ytelse ellers? Har nemlig lest endel bra om skjermen på denne i utenlandske tester og lurer på om det gjelder for den "Norske " versjonen også :p

  2. Da har jeg på en liten uke solgt ut alt m43 utstyret mitt, det gikk som varmt hvetebrød!

     

    Kjøpte NEX-6 med teleskopisk kitzoom, Sigma 30mm F2.8 og Sony 50mm F1.8.

    Er veldig fornøyd så langt. Kamerahuset balanserer perfekt med 50mm på, jeg kan "dingle" kameraet trygt ved å kun holde det med fingertuppene rundt grepet. Akkurat slik jeg gjorde med mitt gamle monster 7D, har savnet den måten å holde et kamera på :)

     

    Masse gøy på NEX-6. Skal slå av RAW fremover og leke meg litt med de forskjellige filtrene og effektene som er innebygd. Kameraet har innebygd en svarthvitt-effekt der det taes 3 eksponeringer for så å lage et bilde med større toneomfang, gleder meg til å teste dette på høykontrast motiver. Har testet WiFi deling av bilder, kobler opp mot nettbrettet og lar meg grovsortere ut de bildene jeg vil kopiere over, genialt! :)

     

    Lader og batterier selges til blodpris, så det droppet jeg. På ebay bestilte jeg 1 originalt batteri, 2 uoriginale (men med chip!) samt en skikkelig batterilader. Trur det totalt kom på det samme som ett originalt batteri koster hos JP :)

     

    Gleder meg til tiden framover, med mer dagslys for hver dag og mer "gnist" i kroppen :)

  3. Har lest endel om NEX-6 som virker veldig interessant. Har en OM-D nå men finner liksom ikke helt godfeelingen med den..

     

    Lurer på, følger det virkelig ikke med en ekstern batterilader?! Det er i såfall første gang jeg har opplevd etter jeg gikk fra kompaktkamerasegmentet :) På et så lite kamera trenger man flere batterier i lomma og en ekstern lader er da et must...

  4. morsomt konsept. Mobilen må man likevel ha med seg, så jeg ønsker heller et kamera på mobilen! :)

     

    Selv har jeg nettop kjøpt et lite og lett systemkamera som jeg alltid har med meg, og tenker at et Eye-Fi SD kort som overfører bilder til mobilen hadde vært mer nyttig. Da står man fritt til å velge kamera, og mobilen er jo som sagt med likevel! ;)

  5. Heisann,

     

    Lurer på å kjøpe WP mobil og Omnia 7 ser ut til å være like god som de nyere telefonene som har kommet etterpå. Men den er å få kjøpt billigere, noe som er et pluss!

    Er det noen spesiell grunn funksjonsmessig/oppdateringer etc til å ikke velge denne fremfor f.eks. Nokia Lumia 800 eller Omnia W?!

    Fint om noen som har telefonen kan svare på dette, takk :)

  6. Var nødt til å bruke Flipboard på iPad. På Galaxy Tab og Galaxy S2 bruker jeg Greader (tredjeparts google reader klient) for nadroid, som jeg synes er mye mer oversiktlig og enkel. Med Flipboard mistet jeg følelsen av hvor innholdet kom fra, formatet passet liksom ikke like godt for alt innhold.. men flott grafisk og svisj-svusj touchy er det for all del ;0)

×
×
  • Opprett ny...