Gå til innhold

pfa87

Medlemmer
  • Innlegg

    327
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pfa87

  1. Jeg kjøpte nytt HK og ny CPU

     

    - Gigabyte Z87P D3

    - Intel 4770K

     

    Jeg kommer inn til bios, alt fint der. Når jeg skulle laste mitt gamle OS, fikk jeg blåskjerm under oppstarten. Jeg formaterte disken, men nå vil ikke PCn boote OS hverken fra CD eller USB (jeg har riktig boot-sekvens).

     

    Lurer på om dette har noe med UEFI å gjøre, og instillinger i BIOS?

    Noen som har peiling?

  2. Endrer smertene seg etter å ha spist?

    Aktuelle diagnoser kan være; gallesykdommer, bukspyttkjertelsykdommer, innflammatoriske tarmsykdommer, bakteriell overvekst i tarm, kan gi endret ånde men det er som regel kun personer med anatomiske avvik som får dette.

    Dersom smertene er verst i forbindelse med mensen, må man tenke i gynekologiske baner som f.eks. endometriose. Ellers hadde det vært til hjelp om man hadde visst blodprøveverdier.

  3. Lyrica er i utgangspunktet ikke vanedannende. Dosering er imidlertid spesialistoppgave. Jeg vet at flere spesialister gir det mot angst. Må huske på å starte med lave doser, og deretter titrere opp til adekvat dosering.

    Husk at lyrica er et anti-epileptikum, det hemmer nerveoverledningssignaler i hjernen og nervene, derav den sederende (dempende) effekten.

  4. Driver å starter opp en fotoblogg her og lurer da på om det er mulig å få bloggen sin på to språk?

     

    Altså slik at brukeren kan velge oppe i et hjørne om han vil ha siden på norsk eller engelsk. Siden det er en fotoblogg vil det ikke være så mye tekst der så jeg kan leve med å skrive ting to ganger. Altså en gang på norsk og en gang på engelsk. Sånn autotranslate tror jeg bare blir tull og drive med.

    Autotranslate er generellt en dårlig ide

×
×
  • Opprett ny...