Gå til innhold

tomsjoe

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tomsjoe

  1. Jeg hadde nok kjøpt EOS 350D, for til den prisen får du etter min mening et kamera du kan ha masse glede av. Her har du mulighet til så mye mye mer en med et kompakt kamera når det gjelder fotografi. Uansett amatør eller litt viderekommen innen foto.

    Hadde samme valget som deg for en tid siden og kjøpte meg et Canon S5Is ultrazoom kamera, men ble aldri riktig fornøyd med det. Fikk meget flotte bilder i strålende vær ute, men med engang jeg kom innendørs eller når det ble lite lys så sleit jeg mye med kornete bilder, treg autofokus etc. Misset masse "gullkorn" med det dessverre.

     

    Hadde uansett en stor glede av å fotografere så gikk til innkjøp av et EOS 400D kit. Kan trygt si det ble som å komme til en ny verden når det gjaldt fotografering !

    Kjøpte etterhvert litt mer lyssterkt objektiv til det og da ble det enda mer morsomt !

     

    Det er jo masse vurderinger som du må ta selv her ang. hva du skal bruke kamera til, størrelse, pris etc, men dette er valg du selv må ta.

    Jeg kan bare si at jeg angrer ikke et sekund på mitt valg når jeg kjøpte speilrefleks kamera. Det andre blir meget lite brukt nå !

  2. Har ingen erfaring med Sony sitt kamera, men har S5 is selv og er sånn passe fornøyd med det. Du kan få meget bra bilder fra det i godt lys, (til kompakt kamera å være), men det sliter endel med støy i bildene ved ISO 200 og oppover. Sliter også endel med å finne fokus i dårlig lys. Flott Makro funksjon på det, 0 cm i nærgrense !

    Film funksjonen er meget bra på det, flott å se på og du kan bruke zoomen mens du filmer, samt ta bilde samtidig hvis du ønsker det.

     

    Vanskelig å anbefale en av dem, de er vel noe av det bedre du får av Ultrazoom kameraer i dag begge to. Kan anbefale Canon sitt, men som sagt har det sine begrensninger. Kan du leve med det, er det et meget bra kamera !

    Søk litt på nettet og les litt tester av dem, er masse av dem der. Mulig det blir enklere å velge for deg da.

  3. Har en mørke brun 7370 blant flere mobiler. Er gutt selv og syns ikke denne er så ille imot den som er lys brun. Veldig flott skjerm på den, bruker vennlig, men litt lite minne(10Mb). Har bare fått meget bra komentarer fra de som har sett den.

    Godt fornøyd :D

  4. Litt mer info.

    Skjermen er ca. 3 mm større mener jeg, samt at den er oppgradert fra 128*128 pixels til 208*208 pixels. Denne skjermen er veldig skarp og klar nå i forhold til den gamle. Kamera tror jeg er det samme som sitter i 3230 og 6630. Kvaliteten er ihvertfall lik. Ang. video så er den noe bedre, men ikke bra nei.

    Syns den har blitt veldig bra jeg, har brukt min i 14 dager og er fornøyd.

  5. Har det samme på en 6230. Den er ikke låst til noen operatør. Kjøpt ny uten abb. Begynte sånn for 1 Mnd siden med Netcom sim-kortet mitt. Når jeg slår den på med det i, så får jeg kun beskjed om at "sim.kort kan ikke registreres". Har prøvd med Telenor sim-kort og da går det. Dvs, helt til jeg skal sende en mms. Da skjer det samme igjen. Den kutter ut og viser "sim-kort kan ikke registreres". :no: Er det noen som har en ide` om hva dette kan være ??

  6. Ang, kamera kvalitet/bilder på D500 og S700 så krever begge litt trening for å ta bra bilder. Har begge mobilene og må si at S700 er den som helt klart tar de beste bildene av de to. (Når du ser de på pc.) Har ikke fått til å ta så klare bilder med D500 enda som med S700`n. Mulig det bare er på grunn av at S700 er bedre å holde i når du tar bilder, pga utfomingen på den.

  7. Syns dette blir litt for dumt gitt. :no: Har hatt omtrent det som er av nye og gamle Nokia mobiler, aldri hatt noe tull med dem. :D Har en N6600 og en E700 nå. Nokian funker strålende den, E700 har vært til rep. 2 ganger allerede. Fikk ny mob. siste gang. Uansett så skriker ikke jeg om at Samsung er bare dritt for det da. :angry: Samme hva så har du noen som liker ditt og andre datt. :laugh: Men for meg så blir det er vanskelig å si at Nokia er bare dritt og andre merker aldri har noen feil og er sååå bra. Nei, samme for meg hva andre mener om alt som er, bare JEG har en mobil som JEG liker selv og den dekker det JEG har for behov av en mobil. :thumbup:

  8. Var/er en ok mobil til sitt bruk den, men såklart de nye 6810 og ikke minst 6820 er finere syns jeg. Men så er jo de helt nye også med mye mer utstyr. :)

    Har en 6800 liggende, har brukt den kun en par ganger før jeg kjøpte meg noe annet. Litt stor egentlig. :ermm:

  9. Skal du velge mellom de 3 så er valget enkelt. Ville helt klart kjøpt 3100. :D Har hatt alle 3 selv, skjermen er den samme på alle så der er de like. Likte ikke 3200 noe særlig, vet ikke riktig hvorfor. Eneste med kamera, men det er ikke mye å skryte av heller. 5100 var grei nok, men den hadde ikke noe godt tastatur. For hardt og for små taster. 3100 hadde helt greit tastatur og var topp å bruke. Eneste av dem som egentlig ser litt ok ut også. :thumbs: Men uansett, valget er ditt etter din smak det. Les tester og sånn her du, samt at det blitt skrevet masse om dette før. :)

  10. Er nå litt morro med de litt eldre mobilene også, fant flere i samme støvete esken som 3210`n. En N1610 og til og med gamle Motorola Micro Tac `n min. :dribble: Fy for en mobil, tror det var første GSM mobilen jeg hadde. Begge virker som bare det ennå ! :laugh: Ikke dårlig.

  11. Topicen her var vel egentlig ikke om Elkjøps lønns og personal politikk da men. :no: Har nå en positiv historie ang. hjelp hos Elkjøp jeg. Kjøpte en Nokia 6800 rett etter den kom ut hos dem og den funka greit i 3 Mnd, siden begynte den å slå seg av 1-2 ganger i døgnet. Regnet med at det skulle bli vanskelig å komme dit å ville ha ny mobil med en feil du ikke fikk vist frem, men neida. :thumbs: Forklarte feil og fikk ny mobil på 10 min. Syns nå det var bra service den gangen der. :thumbup:

  12. Herlig test du. :thumbs: Fikk meg til å finne frem den gamle jeg har og se om det var liv i den enda. Fikk av noe støv og ladet den, slo den på og joda, god som gull.

    Hadde aldri noe tull med den, fortsatt ikke ei ripe i den heller. Nesten verneverdig den jo. :laugh: Takk for topp test. :thumbup:

  13. Har bare hatt etterfølgeren N3660, men er den samme mobilen bare med "normalt" tastatur og litt bedre skjerm. Det var en veldig veldig bra mobil. :thumbs: Begynner du å bruke Symbian OS så blir du ganske enkelt hekta på det. Syns nå heller ikke størrelsen var noe problem jeg, syns faktisk mange andre mobiler i dag blir for små. :( Kan bare anbefale den på det varmeste ! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...