Gå til innhold

Karl Sindre Engelstad

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Karl Sindre Engelstad

  1. Min Xs Max restarter tydeligvis av seg selv enkelte ganger da jeg får beskjed om å taste inn kode "etter omstart". Opplever også tidvis dårlig Wi-Fi-forbindelse og telefonen har hakkete lyd via Bluetooth når jeg f.eks tar selfies og portretter(!) og når jeg søker etter andre enheter å koble til. Noen andre som opplever dette? Har nullstilt den fullstendig flere ganger uten at det har hjulpet noe særlig.

     

    Rettelse: Bluetooth-problemene virker å være borte nå

  2.  

    Har så å si ventet "hele mitt liv" på Google Maps i CarPlay, så at det endelig kommer er en gledelig nyhet!

     

    Har brukt Android Auto i et år nå, men foretrekker det kartet som er innebygd i bilstereoen fra Pinoeer. Google Maps er best på PC/nettbrett/mobil, men liker det ikke så godt i bilmodus. Den innebygde GPSen er hakket lettere å bruke når man kjører. Det burde være motsatt siden det er stemmestyring på Android Auto. Savner også å se fartsgrensen på Google Maps, og et tegn på om man bryter fartsgrensen.

    Har også en head-unit fra Pioneer, men ble skuffet over at en måtte betale for kartoppdateringer (har AVIC-F88DAB), sist jeg sjekket var det 89.99 USD (734 kr p.t.) for nordiske land *per* oppdatering. Ellers er GPS-en fortreffelig. Angående stemmestyring fungerer det perfekt i CarPlay så lenge en snakker tydelig nok :p

  3.  

    "Tilbudet gjelder kun for abonnement som fortsatt er i salg."

     

    Regner med at dette i utgangspunktet gjelder for Telenor og Djuice som setningen står i forbindelse med. Men det vil forundre meg VELDIG om Telia ikke behandler oss som ble tvangsflyttet fra Tele2 like dårlig som Telia har behandlet oss fra første stund. Så det vil overraske meg hvis vi blir innkludert i denne ordningen hos Telia :-( !! Løftene fra Telia til oss fra Tele2 har vist seg å være løgn og bedrag fra første stund :-( !!

    La meg anta at abonnementet du har fra Tele2 var et spesialtilbud du hoppet på rett før Tele2 ble solgt? Et tilbud Tele2 hadde med urealistisk lave priser, i den visshet om at de uansett skulle selges, så antallet kunder de hadde var viktigere enn hva de tjente eller tapte per kunde. I så fall har du vel nytt godt av disse urealistisk lave prisene og du subsidieres på mange måter av alle andre kundene Telia har i dag. Det er jo strålende at du får beholde antallet GB og månedprisen, men å også forvente at abonnementet skal forbedre seg over tiden er nok i overkant egoistisk og optimistisk.

    Nei, la oss for all del ikke tenke moralsk på ting og heller gi kundene service pr krone. /s

     

    Er forøvrig blant de som "hoppet på" tilbudet, og jeg vil si jeg har klart meg til nå. Fri roaming i EU vet jeg at jeg får iløpet av året, så det er ikke et problem. Data Rollover blir ikke så bittert om ikke jeg får det, da jeg skal innrømme at jeg sjeldent overstiger kvoten.

     

    Men allikevel, prinsippmessig bør alle kunder i Tellia behandles likt på tvers av abonnement - ja, alle operatører for den saks skyld. Så Telenor og Djuice kan ta seg en bolle.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...