Gå til innhold

HammerDude

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HammerDude

  1. Vil bare opplyse om at The Departed er en remake av den koreanske filmen Infernal Affairs, som er en god film. Husker jeg ble veldig spent da jeg leste at den skulle lages i en Amerikansk utgave - og nå er den endelig her!! :-)

    7215470[/snapback]

     

    Er den ikke kinesisk da? Har ikke sett den, men ser på IMDb at alle de involverte har kantonesiske navn, og er mer eller mindre kjente i hong kong-miljøet...

    7215582[/snapback]

     

    Hups, hukommelsen sviktet meg visst der. Du har helt rett, den er fra Hong Kong/Kina.

     

    Uansett husker jeg det som en spennende film. Toeren og treeren hadde jeg litt mer vansker med å følge handlingen i, og de ble av den grunn noe langtekkelige og kjedelige for min del.

  2. På mitt PCTV standard er det mulighet for koble lyden internt med en vanlig intern analog CD-ROM-kabel (fire-pins kontakt i hver ende). Vet ikke om dette er mulig på RAVE, men da kan du koble PCTV inn på f.eks. AUX-inngangen på lydkortet/hovedkortet og fortsatt bruke line-in til DVD-spilleren. Sjekk manualen om denne fire-pins kontakten er på RAVE.

  3. Jeg har selv samme kabinett. Den strømforsyningen som følger med har en egen plugg til kabinettvifte med automatisk spennings(hastighets)styring.

     

    Strømforsyningen regulerer dermed kabinettviftehastigheten ut fra sannsynligvis temperaturen i strømforsyningen eller strømtrekket.

     

    Den nye strømforsyningen din har sikkert ikke en tilsvarene plugg med spenningsstyring, og dermed kjører kabinettvifta på maks hele tiden.

  4. Har en m10000, vil ikke anbefale epia'ene med unichrome grafikk (cle266 north bridge) pga ekstremt dårlig grafikkdriver. Jeg har bare brukt maskinen mot pal tv via composite og svhs, så det kan hende det funker bedre over vga (til f.eks. en hdtv). Les i epia-forumet på viaarena.com for mer info.

     

    PS! Dette gjelder win2k/xp-driverne. Mulig linux-driverne er bedre.

  5. Philips-TV'en min har den funksjonen som MortenS beskriver (kalles da "superbred"). Dette er ikke det samme som vanlig strekking av bildet.

     

    Jeg har ikke sett et eneste videoavspillingsprogram med støtte for det. Dette inkluderer Windows Media Player 6 - 10, Media Player Classic, Zoom Player, Mediaportal, TVedia, GBPVR med flere.

  6. 2 forslag:

     

    1. Gå inn i kontrollpanelet til skjermkortet og egenskaper for TV-utgangen, og krymp bildet som sendes ut til TV'en.

     

    2. Benytt et medieavspillingsprogram som lar deg bestemme hvor stor del av skjermen bildet skal dekke, og som støtter TV-kortet ditt.

     

    Sorry at jeg ikke forklarer mer utfyllende, må legge meg!

  7. På min Geforce2MX har jeg mulighet for å velge oppløsningen 720x576 dersom jeg har valgt PAL-signal. Da får jeg et bilde som dekker hele skjermen, men ikke ellers.

     

    På min Geforce4Ti4200 fungerer ikke dette. Eneste mulighet for å dekke hele skjermen da er 720x480 med NTSC-signal.

     

    Etter mye lesing og prøving er min konklusjon at det er ekstremt elendig støtte for TV-ut på dagens skjermkort, spesielt med tanke på videoavspilling.

    Tror ikke dette har noe som helst med selve kortet å gjøre jeg. Tror snarere det er programmet som ikke er satt til å strekke/zoome bildet.. Kortet har ikke denne instillingen..

     

    Jeg snakker her om desktop-oppløsningen, ikke i et videoavspillingsprogram eller noe annet...

     

    Hvilken innstilling tenker du på, når du sier at kortet ikke har den?

  8. På min Geforce2MX har jeg mulighet for å velge oppløsningen 720x576 dersom jeg har valgt PAL-signal. Da får jeg et bilde som dekker hele skjermen, men ikke ellers.

     

    På min Geforce4Ti4200 fungerer ikke dette. Eneste mulighet for å dekke hele skjermen da er 720x480 med NTSC-signal.

     

    Etter mye lesing og prøving er min konklusjon at det er ekstremt elendig støtte for TV-ut på dagens skjermkort, spesielt med tanke på videoavspilling.

  9. Du har to muligheter:

     

    1) Kjøpe en boks som konverterer fra VGA til et signal som TV'en din håndterer.

     

    Eksempel:

    http://www.psdata.no/default.asp?proddetai...3124&banid=hwpg

     

    2) Lage deg en kabel som kjører VGA-signalet direkte til TV'en. TV'en din må støtte RGB inn, og det funker ikke med alle skjermkort. I tillegg må du ha programvare som lar deg tweake VGA-hardwaren til å gi ut et signal som TV'en godtar.

     

    Eksempel på kabel:

    http://www.idiots.org.uk/vga_rgb_scart/

     

    Programvare:

    http://www.entechtaiwan.net/ps.htm

     

    Enda mer info:

    http://www.hut.fi/Misc/Electronics/circuits/vga2tv/

  10. Vet ikke om jeg kan hjelpe deg, men det blir lettere å svare hvis du inkluderer mer info som (i prioritert rekkefølge):

    - hvilke kodeker brukes

    - hvilket skjermkort

    - hvilken oppløsning brukes på TV-utgangen

    - er det samme oppløsning på TV-utgangen når du spiller av divx og mpeg2?

    - instillingene for TV-ut i driveren

  11. Multires fungerer dessverre ikke på TV-utgangen.

     

    Et annet program fra samme produsent, PowerStrip, regnes som det ultimate programmet for å lage de oppløsninger og oppdateringsfrekvenser man ønsker på projektorer med VGA-inngang. Men dette programmet fungerer heller ikke på TV-utgangen.

     

    TV-utgangen drives av egen hardware som er separat fra VGA-hardwaren. Det er grunnen til at disse programmene ikke virker på TV-utgangen.

     

    Det går an å lage en VGA-til-SCART kabel, men det advares mot at man fort kan ødelegge både grafikkort og TV med denne løsningen. Dessuten fungerer den ikke med spill/programmer som skifter oppløsning fra det desktopen kjører på.

  12. Takk for svar Moosehead! Et par slike innlegg til, så kanskje jeg kjøper et Sapphire Radeon 9600 PRO Ultimate Edition. Må være så sikker som mulig på at det er brukbart før jeg bruker 1600 kr på det.

     

    I utgangspunktet var det egenskapen at det er vifteløst som fikk meg til å se mer på kortet, i tillegg til at det ikke koster så mye som et 9800.

×
×
  • Opprett ny...