Gå til innhold

wd40glid

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wd40glid

  1. 20 minutes ago, Nimrad said:

    Kan nok finne mange grunner til å ikke kjøpe den. 

    Da er jeg i samme båt som du befant deg i. Det står mellom ultrawide eller 4K TV. Min magefølelse sier meg at du sannsynligvis har rett, men skulle likt å vist. Dersom inputlag er lavt nok, så gjør det ikke så mye om det er en dårlig TV på andre områder, som feks smart-funksjoner, tilkoblinger, hdr og bildekvalitet. Det er sånne ting jeg til en viss grad kan lære meg å leve med (til den prisen er jeg villig til å forsøke) , mens inputlag derimot er umulig å venne seg til. 

  2. 7 hours ago, Pc Lynet said:

    Det som virker logisk er at folk som har bestilt mer enn skjermkortet får ordrene sine sendt før de som kun har bestilt skjermkortet. Det koster penger og plass på lager å holde de andre varene reservert.

    Det kan kanskje være noe i dette. Mitt TUF som stod med 22 oktober ble plutselig sendt i går og jeg hadde en PCIe USB kontroller på samme ordre. 

    • Liker 1
  3. ​300 000,- frapris og 300 km rekkevidde (riktig nok i perfekt temperatur og på flatmark) er noe jeg kan vurdere å erstatte Focusen med bensinmotor. Den blir til og med billigere enn Focusen. Da snakker vi - til tross for at det er et forholdsvis nytt amerikansk merke.

     

    I USA bruker de EPA standarden for estimering av rekkevidde. Denne er faktisk ganske brukbar i forhold til vår Europeiske NEDC standard. For eksempel har den gamle Leafen en EPA rekkevidde på 121 km og en NEDC rekkevidde på 200km (!). Når Model III og Bolt markedsføres med 30 mils rekkevidde så er det grunn til å tro at det blir 300 virkelighets-kilometer og ikke teori-kilometer som vi er vant til fra NEDC testen og europeisk markedsføring.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...