Gå til innhold

emanon

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av emanon

  1. RRhoads skrev (4 timer siden):

    Kanskje vente noen år med annonsering da?

    Absolutt! Dette er kanskje den viktigste årsaken. Folk hadde ikke vært så utålmodig om de ikke hadde fått en "teaser" 7-8 år før spillet kommer ut. For små utviklere er det greit med å vise seg frem tidlig for å skaffe investorer, men større selskap har gjerne flere jern i ilden og burde vente til de har et produkt som faktisk virker.

    • Liker 1
  2. Shawn Layden sammenlignet de nevnte spillene med MLB The Show i intervjuet,at det tok kun ett år å utvikle. Viser litt hvor seriøs man bør ta utsagnet. Og for de fleste selskapene, så er det fortsatt bærekraftig. For ledelsen og aksje-eierne. Se på de store selskapene og fortjenesten de har. Og det er akkurat de AAA selskapene han prater om. I underholdningsbransjen så er spill ett av de mest inntektsrike bransjene, langt forbi filmindustrien. Mye kan diskuteres om arbeiderne i de selskapene, de har ikke mye beskyttelse, spesielt i USA hvor de fleste holder til. Er bare å se på Robert Kotick og Activision. En som vet å ta seg svært godt betalt mens arbeiderne får fyken.

    Når det kommer til lengden, så føler jeg han også bommer. Ja, det finnes noen spill som er svært lange, men de er det få av. De aller, ALLER fleste spill runder man i underkant av 7-8 timer, og det er helt ok. Så får man noen ganger spill som RDR2 eller TLoUP2, hvor jeg rundet sistnevnte i går med en spilletid på vel 26 timer. Forrige uke spilte jeg ut ihvertfall to spill jeg har hatt liggende. Jeg kommer nok ikke til å huske mye av de fremover, men er rimelig sikker på at TLoUP2 kommer til å minnes og gjennspilles flere år fremover, uansett om man trives med historien i spillet. Jeg tviler enormt på mange vil minnes Sony's MLB The Show.

    Det er mange åpen verden spill som tar tid, men der er det mest egen utforskning som avgjør mye av tiden. Flere av de kan man egentlig fort spille gjennom om man kun fokuserer på historiedelen. Men det er det som også er moro med åpen verden, det å utforske og finne detaljene utviklerne har lagt tid på.

    Spill er også langt enklere i dag enn det var før, ihvertfall min egen mening etter rimelig mange år som spiller. De fleste spill med historie har per i dag en easy modus som hjelper den kun tommelfingrer til å blåse greit gjennom et spill. Ingen har gjort det såpass som TLoUP2 med de vanvittige innstillingene for "accessability" hvor man kan skru på hjelpemidler for det meste.

    Har hatt respekt for Shawn Layden før, han har hjulpet å få fram mange fantastiske spill, men ser dessverre ut som han begynner å bli litt for gammel og grinete med årene. Er griskhet, dessverre. MLB, NBA, W2K20 og andre forkortelser er kun pengemaskiner som tar kort tid å utvikle og det vises også.

    My-2-cents...

     

  3. Betaen (eller alfaen) hadde sine feil, men kan ikke si at jeg merket så mye til det som blir beskrevet her. Bevegelsesystemet fungerte ganske greit. Responsen var grei. Var mye til bugs og glitcher, men det har jeg opplevd i flere alfaer til andre spill, så det overser jeg lett. F.eks. så løp karakteren min rundt uten hode,med kun to øyne og en munn! Eneste som var med beveglese, eller styring, rettere sagt, var bilkjøringen. Den var ekstremt dårlig. Men dette regner jeg også med blir fikset.

  4.  

    De har sagt ganske mange ganger at AC aldri vil foregå i en vanlig setting, så tror nok ikke vi kan forvente ninjaer, dessverre. Personlig ville jeg heller hatt mindre bruke ting, som f.eks et AC satt til Mongolia under Ghenkis Khan, eller til svarteste Afrika, med stammekrigere og alt det der, lenge før Afrika ble kolonisert av "hvite folk". Eller kanskje Nord-Amerika før europeerne dukket opp? Er jo en del teorier om at de innfødte i Amerika kom fra Egypt, så hadde ikke vært så dumt med en AC: Origins 2 i Amerika. :)

    Ja men jeg drømmer om Asia, eller Afrika ja, bare håper det ikke blir noe i Roma igjen, er blitt lei nå hehe. 

    Hadde vært så kult med vikingtida nå! passer godt til det nye kampsystemet.

  5. Jeg har et GTX 970, hvor jeg til nå har koblet til tv'n samtidig for å se på media. Bruker DVI til pc-skjerm og til tv. Tidligere i dag kom det en svært skarp tone fra lydanlegget og signalet på tv'n forsvant (jeg så på vanlig tv akkurat da). Forsvant på alle utgangene, men fikk til slutt signalene på den jeg har kabeltv og på den jeg har PS4. Men den jeg har tilkoblet pc'n har jeg ikke fått signalet tilbake. Jeg har prøvd å bytte utgang bak på skjermkortet uten nytte. Byttet også inngang på tv'n uten at det hjalp. MEN jeg koblet den til DVI-utgangen til hovedkortet fungerte da Intel sin og signalet var da tilbake. Jeg skulle bare likt å visst hva som er feil. Da jeg koblet til pc-skjermen på den utgangen jeg hadde tv'n på tidligere, fungerte den fint. Og siden tv-ut fungerer med den samme kabelen på DVI'en til hovedkortet virker det som kabelen fungerer også. Ting fungerer jo, men hater å ikke vite. Og småbekymret for at det er skjermkortet som begynner å ta natten. Noen kloke hoder der ute som kan gi meg noen svar?

  6. Jeg har et GTX 970, hvor jeg til nå har koblet til tv'n samtidig for å se på media. Bruker DVI til pc-skjerm og til tv. Tidligere i dag kom det en svært skarp tone fra lydanlegget og signalet på tv'n forsvant (jeg så på vanlig tv akkurat da). Forsvant på alle utgangene, men fikk til slutt signalene på den jeg har kabeltv og på den jeg har PS4. Men den jeg har tilkoblet pc'n har jeg ikke fått signalet tilbake. Jeg har prøvd å bytte utgang bak på skjermkortet uten nytte. Byttet også inngang på tv'n uten at det hjalp. MEN jeg koblet den til DVI-utgangen til hovedkortet fungerte da Intel sin og signalet var da tilbake. Jeg skulle bare likt å visst hva som er feil. Da jeg koblet til pc-skjermen på den utgangen jeg hadde tv'n på tidligere, fungerte den fint. Og siden tv-ut fungerer med den samme kabelen på DVI'en til hovedkortet virker det som kabelen fungerer også. Ting fungerer jo, men hater å ikke vite. Og småbekymret for at det er skjermkortet som begynner å ta natten. Noen kloke hoder der ute som kan gi meg noen svar?

     

    Oppdatert: Løst denne, er visst flere som har samme feil etter Creators Fall Update. Løst ved å sette ned HZ til 30HZ, signalet kom da tilbake.

  7. Ram brikkene er Kingston HyperX Beast DDR3 2400MHz 16GB CL11 (4x4GB) , kostet 1499,- da jeg kjøpte de for ca 1 år siden. Kjøpte de da med hovedkortet ASUS ROG Crosshair V Formula-Z, S-AM3+, ny pris da va 1900,- men ligger i dag til 2590,-

     

    CPU'n AMD FX-8350 Black Edition, Socket-AM3+ kjøpte jeg ca 5 måneder før det, lå til 1499 da.

    Kabinettet er Cooler Master HAF 932 Big Tower Sort, lå til ca 1500 det også. Har kjøpt nye vifter på den for å gjøre den stillere og kaldere. Minuset på den er at jeg har klart å ødelegge alle fire usb inngangene fremme(!), og den er vel ca 6 år gammel.

    Må kjøpe ny vifte til cpu'n da jeg bruker h110i i dag, og finner ikke viften som fulgte med da jeg kjøpte den. 

    Maskinen er ganske god den, spiller de fleste spill på høyeste innstillinger. Spilt sist nå med Witcher 3 og The Division på Ultra. Men bruker da ett GTX 970 grafikkkort. Bytter den ut med ett 670 kort jeg har liggende.

    Årsaken er at jeg har bestilt i7 6700k, Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 hk og Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHz 16GB. Mister da to sata-porter siden det hk jeg har nå har 8 sata-porter og det jeg har bestilt kun har 6. vet jeg kan benytte meg av andre metoder men tapet blir kun en 500gb hdd som jeg byttet fra PS4 da jeg kjøpte den. hadde en gammel 50gb ssd som støver ned som jeg kan kaste med. Hadde også da en 1000w PSU liggende. 

    Tenkte at hvis jeg kjøpte meg et nytt kabinett så kunne jeg muligens sette sammen det jeg har til overs nå og kanskje få en ok pris. Skjønner godt at det trekker ned mye med GTX 670 kortet. Er bare usikker på om jeg skal gidde å investere i noen nye deler for å få en ok pris. Fant en mus og et tastatur nå, så eneste jeg trenger er en monitor for å ha en komplett pc, finner nok av de billig på Finn.

    Har sett litt på Finn og lignende for å se hva jeg bør ligge på men der er så særdeles mange useriøst høye priser der.

  8. Heisann, skal nå oppgradere pc'n, ny cpu, hovedkort og ram. Tenkte da å selge den jeg har brukt til nå, ved å bruke noen gamle deler jeg har liggende. Men er usikker på hva jeg kan prøve å selge den for og hadde satt pris på litt hjelp der.

    Resultatet blir følgende:

    hovedkort - asus formula-z

    grafikkkort - EVGA GeForce GTX 670 2GB
    prosessor - amd 8350
    minne - Kingston DDR3 HyperX Beast 16GB
    hdd - ssd 50gb og 500gb sata
    kabinett - haf big tower (usb utgangene foran er ødelagt...)
    PSU - Chieftech 1000w

    Tror jeg har en eller anna mus liggende også. kan sikkert kaste med et billig tastatur også. Desverre ingen monitor. Ikke noe OS heller.

     

    Delene er fra litt forskjellig tid, men alt kan sies å være godt brukt i tre år. Så, hva tror dere? hva kan jeg selge denne for?

  9. For de som sliter med delen hvor man skal aktivere med laptop'en (verify identity): gå ut av huset og et stykke unna rundt hjørnet, slik at du kommer i freeroam. ta deretter opp kartet, marker over 'safe house', men velg istedet 'matchmaking'. vent litt til den finner noen og så bekreft. Da er det bare å gå tilbake til laptop'en og da skal det virke. Voila.

  10. Har selv en slik, kombinert med gtx970 og 16gb 2400mhz ram. Maskinen går glatt. Spiller de aller fleste spill på ultra (var vel kun GTA V jeg ikke fikk makset ut uten at det ble problem), videoredigering gjør jeg ikke så mye av men de få gangene jeg har benyttet meg av dette så har det gått vesentlig raskere enn det gjorde før jeg byttet cpu. Hvor god ytelse du får fra maskinen kommer jo an på kombinasjonen av maskinvaren din, noe jeg regner med du er fullt klar over. Den takler ihvertfall dagens spill og programvare helt flott, kjørte akkurat nå Rise of the Tomb Raider med en oppløsning på 2351x1323 med innstillingene på nesten maks. Jeg byttet den medfølgte vifta til vannkjølt da den bråket litt, men jeg bygde nettopp en annen pc av reservedeler jeg hadde liggende og brukte da den viften. Den bråkte i starten, men da den fikk gå et par dager forsvant lyden helt. Uansett, til konklusjon, personlig vil jeg absolutt anbefale denne CPU'n. Ganske så god til den prisen den ligger på.

×
×
  • Opprett ny...